İki tarafında hiç cinsel ilişkisi yok geçmişte. Evlendikten sonra ilk gece kendimi eşime mi bırakmalıyım kendimden daha çok ina mi odaklanmam lazım? Ondan herhangi bir şey istemeyeyim mi? Mesela kıyafet oje uzun tırnak ya da oral ayak yalama gibi şeyler istemeyeyim mi? Sadece ilk gecenin iyi geçmesine mi odaklanmalıyım? Zevk için strese girmemesi de lazım. Kendimi ona mi bırakmalıyım? Bir yerde bir adam ilk gece kendinizi hanımınıza bırakın demişti nedense sonradan mantıklı geldi bana böyle olması iyi mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Eşin olacak kişi ile öncesinde mutlaka cinsellik konuşlur. Bunu zamana bırakıp görmek en iyisi olacaktır
Kendinizi hazır hissettiğinizde ne yapmak istiyorsanız istemsiz plansız o yöne doğru gider ilişki. Kalem kalem sırayla yapılmıyor
Senin biraz sabırlı eşinin biraz rahat olması gerekiyor. İlk gece kadında erkek te biraz sitresli olur öncesinde biraz rahatlamak lazım05 Yorumla
Soran+1 yılBen konuşup konuşmayacağımı bilmiyorum muhafazakar biriyle evlenmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Muhafazakar biri ile evlenmeyi düşünüyorsanız ilk gece ekstra bir isteğiniz olmasın. Sadece yapılması gerekeni yapın
Soran+1 yılAma ilk gece yapılmayadabilir o konuda kitlendim kaldım açıkçası ne yapacağımı hiç bilmiyorum
- +1 yıl
Eşin rahat değilse yapmazsin
Soran+1 yılO değil yani ilk gece olsun mu olmasın diye konuşulmayabilir
En İyi Cevaplar
+1 yılHer ikinizinde cinsel deneyimi olmadığına göre iş sana düşüyor
Kadını sakinleştirir, heyecanını bastıracak olan sensin
Kesinlikle ani veya ters bir davranış yapma, aksi halde bu eşin için unutulması zor bir durum oluşturur ve bu ömür boyu sürer
Kendinden emin bir şekilde, sana güvenmesini sağlayarak, uzun bir ön sevişme sonrası ilişki sağlanmalı. Hazır değilse izin vermelisin eşine.
Ortamı romantikleştirmek için bol miktarda mum ve afrodizyak etkili tütsü kullanabilirsin. Daha önceden hazırladığın ve ortak sevdiğiniz bir kaç şarkı da size eşlik edebilir.
Sürekli olumlu ve güleryüzlü ol, gerekirse şaka yaparak ortamı yumuşat
Ve dediğimi asla unutma, yapacağın ters, sert bir davranış tüm hayatınızı etkiler07 Yorumla
Soran+1 yılBunları biliyorum ama bende utangacım aynı zamanda sürece bağlı değişir bunlar belki konusu bile geçmez
- +1 yıl
Utangaçsan o zaman süreci daha uzun tutarsın
Küçük küçük dokunuşlarla başlarsın
Kendini onun ellerine bırakırsan evliliğin daha kötü ilerleyebilir.
Soran+1 yılSoruda kontrol ile ilgili bir şeyden bahsetmiyorum ki
- +1 yıl
Soruda ilk gece kendimi eşime mi bırakmalıyım demişsin, o yüzden o şekilde söyledim.
Başka bir şeyden bahsetmek istediysen de anlamadım bahsettiğin şeyi
Soran+1 yılYani onun rahat olması strese sıkıntıya girmemesi anlamında
- +1 yıl
Evet o dediklerini yapmak zorundasın.
İlk geceden sonra her şey yavaş yavaş oturur yerine.
Bir anda fantezileri ortaya dökmeyin bence.
1 hafta sonrası yavaştan o konulara da girersiniz.
Ama ne olursa olsun eşinin rızası olmayan şeylere kesinlikle ne ısrar et ne de zorla
Soran+1 yılBen o konulara tekrar girebileceğimi sanmıyorum. Zaten bunlara bir şey demeyen biriyle evlenmeye bakarım.
+1 yılBirincisi duruma hakim olmalısınız. Kadınlar her ne kadar zaman zaman ipi eline almayı sevse de asıl beklentileri hükmedilmektir.
İkincisi kadın yaşadığımız toplumun dayatmaları yüzünden asla kendi tercihini ve doğrusunu ortaya koyamaz. Çünkü bu onu kaşar yapar. O yüzden siz onun hoşuna gideni bulmalısınız.
Üçüncüsü kadınlar yatakta erkeğin gücünü ağırlığını hissetmek ister. Bu da ancak kararlı ve etkili olmakla mümkün.
Dördüncüsü kendinizi doğanıza bırakın. Siz bişey bilmiyor olabilirsiniz. Ama nasıl çoğalacağınız genlerimizde yazılı.00 Yorumla
+1 yılAranızda buna dair konuşmalar gerçekleşecektir. Fantezilerinizi, zevklerinizi birbirinizin iyi öğrenmeniz lazım..
Kendini eşe bırakmak olmaz kontrol ikinizinde elinde olmalı sende bir çaba içerisine gir.
İlk ilişkide eşin oral isterse uzun bir ön sevişmeden sonra yaparsınız zaten kuru kuru girmek olmazz acı hissiyatını azaltmak için oral ve ön sevişme şart
İlk gecede zevke odaklanın. Korku endişe duymak ters etki yapabilir.05 Yorumla
Soran+1 yılİlk geceden önce vs. konuşacağımız hiç sanmıyorum
- +1 yıl
Neden ya doğrusu bu yönde olmalı.. Hatta ten uyumu var mı diye bir kontrol..
Soran+1 yılOhoo ten uyumu falan. Ben muhafazakar biriyle evlenmeyi düşünüyorum bu yüzden konuşamayabilirim
- +1 yıl
Evleneceksiniz zaten eşler arasında ne olacakk ama tabii siz bilirsiniz yine de
Soran+1 yılHer evlenen konuşuyor mu bilmiyorum ama evlenmeden cinsellik olmaz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
9Cevap
+1 yılÖncelikle düğün öncesi al karşına bir konuşun siz. Belli ki endişeleriniz var.
Önemli olan rahat hissetmeniz ve anı yaşamanız.
Yani oral seksmiş vs gibi olayları ilk geve bir kenara bırakın derim
Belki hatun sevmiyor :) Önce konuşarak sınırları, korkuları, endişe ve beklentileri bir belirleyin.
ACeleci olmamak
Zorlamamak
Farklı aksiyonlara girmeden güzel bir ön sevişme sonrası standart bir pozisyon ile birleşmeyi geçekleştirmek stressiz olacakır.
Her deneyimde birbirinizi tanıdıkça ve keşfettikçe farklı şeyler deneyebilisiniz elbette.
ZEvk alması için iki tarafın da kafa olarak rahatlığı şart
O yüzden iyi bir iletişim olmalı aranızda.01 Yorumla
Soran+1 yılZevklerimi önceden söylerim ona göre de evleniriz ama kabul edip daha sonrasında evlendikten sonra hayır istemiyorum diyebilir olan bana olur ve düğün öncesi vs. konuşabileceğimizi sanmıyorum ilk gece ne olur gram fikrim yok yapar mıyız yapılır mı konusu geçer mi falan o söylemezse bende söylemem zaten
+1 yılSelam
Hayır ikinizde birbirinize bırakmamalısınız kendinizi çünkü onunda ilki senin de ilkin o yüzden ikinizde bir şeyler yapmaya çalışın bir şeylerin ucundan tutmaya çalışın ve şunu unutma ilk geceden ilişkiye girmek zorunda değilsiniz.
Kendinizi germeyin kasmayın zaten önünde sonunda olabilecek bir şey bu sakin olun birlikte bazı şeyler izleyin nasıl yapıldığını dair ya da bazı makaleler okuyabilirsiniz teoride biraz bilgi edinmeniz uygulamaya koyduğumuzsada bir şehrin kötü gitmeyeceği anlamına gelir.
#perso00 YorumlaBak güzel kardeşim bellimi trol bı soru ama yinede cvp vereyim
İlk geçen özel olsun istiyorsan dümen sende olucak karşı tarafın stres yapmasını istemiyorsan nazik narin davranicaksin ve güzel sözler soyliceksin yani kızın ayagini baldırını yalayıp kızı korkutmicaksin normal insanlar gibi sevişip ilişkiyi taclandiricaksin
Senin faztezilerin ilerki günlerde ilk günde kızı kendinden soğutma bilmem anlata bildimmi
1. Dümen sende2. hoş sözler yumuşak dokunuşlar3. Fantezileri ilerki tarihlere bırakma Bu 3 maddeye uy güzel kardeşim02 Yorumla
Soran+1 yılTrol değilim
Ilk geceye bırakacaksın önceden yapacaksin sonradan hadi sen yolune ben yoluma diyeceksin 2 2 4 bunları konusmak biraz zaman alacak tabiki de pat diye konusmuyacaksın konusamazsın da sizin ilişkinizin boyutuna bakıyor tabiki de önceden konusmak herseyi doğru olur daha sonradan iş işten geçer kendinizi bildikten sonra sorun olmaz karşındaki kız onun rahat sakin serbest olmasi gerekiyor ona gore davranmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılilk geceye bırakacaksın önceden yapacaksın nedir?
Soran+1 yılNeyi ilk geceye bırakacağım?
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eğer daha önce hiç bir tecrübesi olmamışsa, bütün geceyi ona odaklamalısın. Çünkü ilk gecede olumsuz bir durum yaşarsa seksten korkabilir. Sonrasında sıkıntı yaşarsınız. Acele etmemelisin. Yavaş ve naif olmaya özen göster. İstemediği bir durum olursa geri çekil. Bu gece onun için çok önemli. Kıyafet, oje, uzun tırnak falan çok önemli değil. İsteyebilirsin. Ama oral ya da anal isteme. Eğer o isterse, dikkatli bir şekilde uygulayabilirsiniz. Sağlık ve Mutluluklar dilerim...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgardaş belliki aranızda muhabbeti bile geçmemiş o yüzden direksiyon sende olmak zorunda ama bu da ayağını yalamak gibi fantazileri yapmanı tavsiye ettim anlamina gelmiyor önce normal sevgililer gibi öp sonra onu biraz islat onuda ben demeyim nasıl yapacağını o zaten kendini bırakır senden eminse değilse sarılır uyursun zamana bırakırsın sonuçta kız için senin bedenin bir yabancı daha o yüzden İnce düşün biraz zevkini değil o senin karın olacak ya
03 Yorumla
Soran+1 yılNormal sevgililer mi?
Soran+1 yılSoruyu anlamamışsın karşı tarafın stressiz rahat olması için mi hareket edeyim demek istedim soruda
Cevap sahibi+1 yılakışına bırak strese sokma ama basit birşey olsun ilki yavaş yavaş çıtayı yükselt.
+1 yılİlk gece oral vs kesinlikle istememelisin ve ön sevişmeyi uzun tutmalısın ki, kadına ızdırap olmasın, iyice zevke getirmelisin ve anın tadını iyi çıkartabilsin ve yapmak istediklerini ona sorabilirsin örneğin; göğüslerinde dilini gezdirmek gibi vs.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten isteyemem bir sey istemekte cinsellik yaşamakta zor bir şey zaten evlenebileceğimi de sanmıyorum evlensem bile istediğim gibi bir evlilik olacağını da
- +1 yıl
İki tarafında ilk deneyimi yok diyince evlilik arefesindesin zannettim
Soran+1 yılHayır değilim
+1 yılKardeşim ayak yalama ne lan böyle bir şey sorma sakın seni kapının önüne koyar
36 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılCevap?
- +1 yıl
Yani biraz değişik ve sapkınca bir insan gibi görünebilirsin öylesin demiyorum görünebilirsin diyorum
Soran+1 yılAma fetişist değilim yani takıntım yok konuyla ilgili ne söylemek istersiniz?
- +1 yıl
Söyledim söyleyeceğimi işte
Soran+1 yılBen zevklerimi önceden söylerim kabul ederse evleniriz zaten ama ilk gece için diye sordum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence eşinle bunu konuş uygun bi zaman da aç konusunu neler istiyor neler istemiyor senin istediklerini yapmak isteyecek mi bunları konuşun daha sağlıklı olacağına inanıyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılZevklerimi önceden kendisine söylerim zaten o yüzden sıkıntı edecekse evlenmeyi düşünmeyiz. Şu an evli değilim
Cevap sahibi+1 yılBunu sorduğuna göre zaten evlisindir diye düşünmedim. ama bence ben şunu bunu istiyorum gibi değil de neler yapsak hoşuna gider ben bunu yapmayı çok istiyorum merak ediyorum gibisinden konuşsan hem kırmazsın hem de yapmak istemezse kendini yetersiz hissetmez
Soran+1 yılBu şekilde de olabilir ama fırsat olması lazım bu sürece bağlı birazda ben direk istediğimi söylemedim zaten karşı tarafın rahat olması strese girmemesi anlamında demek istedim soruda
Özelden birkaç bir şey sorsam olur mu acaba?
Eşiniz panik yapmaması için zorlamayin eşiniz kendini ne zaman hazır hissederse bunu belli edecektir
30 Yorumla
+1 yılİlk gecede her iki tarafta deneyimsizse eğer, erkeğin daha aktif olması ve kadını rahatlatmasi gerekir,,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevap vermek isterdim, yorumlara da göz attım ama Çok boş bir soru sormuşsunuz
26 Yorumla
Soran+1 yılNesi boş?
Cevap sahibi+1 yılÇok saçmalamışsın çünkü
Cevap sahibi+1 yılHem cinselliğin ne olduğunu biliyorsunuz hemde bilmiyormuş gibi atağı kadından bekliyorsunuz hem konuşmak istiyorsunuz hem konuşamam diyiyorsunuz ne bekliyorsunuz gökten vahi mi inecek tövbe tövbe
Soran+1 yılCinselliğin ne olduğunu bildiğimi nereden çıkardın?
Soran+1 yılCevap?
Soran+1 yılCevap yok mu?
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende senin gibi düşünuyorum bazen aklıma geldiğıinde korkuyorumm acaba ben napıcamm
215 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum zor bir şey ben yaşamamayı da düşünüyorum aslında siz evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yılYaşamam imkansız çünkü evlenmeyi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşamamam*
Soran+1 yılEvlenipte yaşamayadabilirsin belki de. Bu soruda yazdıklarım seni etkiledi mi?
Cevap sahibi+1 yılHayır etkilemedi zaten boyleydim
Ama evlenip yaşamamam imkansız gibi bişe yani
Soran+1 yılBilmiyorum. Ne yapacağım konusunu bende bilmiyorum evlilik zamanı konuşabilir miyiz falan sıkıntı işler aslında benim zevklerimi kabul etse bile belki evlendikten sonra istemeyecek bende kendisinden herhangi bir şey isteyemem ki
Cevap sahibi+1 yılBence konuşabilirsiniz yaa
Soran+1 yılSanmıyorum ben konuyu açmam ki
Cevap sahibi+1 yılKızın bu konuyu açması yanlıs olur senin açman lazım
Cevap sahibi+1 yılKonuyu bi sekilde ac kizin tepkisine gore konuyu degistir derim (kendimden biliyorum)
Soran+1 yılBen açarsam cinsellik için evleniyor falan sanabilir sizin nasıl oldu? Görüştüğünüz biri mi vardı? Ayrıca ben muhafazakar biriyle evlenmek istediğim için sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Görüşmelerde de mesela annesi ablası falan yanımıza gelirse diye mesela
Cevap sahibi+1 yılEmin ol burdan konuşasamam
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğendim
Soran+1 yılkullanıcı adınız d ile mi başlıyor?
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılOnun duygularına göre hareket et. O canı istemese bile öpüşün, soyunun, tenlerinize dokunun
00 Yorumla
+1 yılBence ilk gecede erkek daha üstün olmalı ağır basmalı kadınlar erkeklerden daha utangac ve hassas davranır bu yüzden
29 Yorumla
Soran+1 yılAslında daha çok kontrol anlamında söylemedim karşı tarafın rahat olması anlamında dedim
- +1 yıl
Bu durumu hiç mi konuşmadınız
Soran+1 yılBen daha şu an evlenmiyorum konuşabileceğimizi de sanmıyorum
- +1 yıl
Bence karşılıklı konuşun ya da ona çıtlat hafiften
Soran+1 yılŞöyle ben sevgili olarak veya flört düşünmüyorum tanışarak evlenmeyi düşünüyorum. Tanışacağımız yere yakını ile gelebilir veya evde olursa yakını yanımıza gelirse bu konuyu açamam zaten bizim bu konuları açmamız için gelir bizi uzaktan gözetlemesi sıkıntı değil ama yanımıza gelir duyarsa olma telefonla arasam ya da mesaj ile anca o zaman olur yani pek mümkün bir şey değil bu yalnız kalmam lazım yani bunlar hepsi birer sorun
- +1 yıl
Sizin işiniz baya zor
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Sizin böyle durumunuz olsa ne yapardınız?
- +1 yıl
Rahat konuşamayacağım biriyle evlenmem
Soran+1 yılNerede konuşabilirsiniz bu konuları mesela? Sizin açınızdan sıkıntı olmayabilir belki erkek tarafı da yüksek ihtimal bu konuları konuşmak için can atıyor olacaktır büyük ihtimal
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk gecede eşim beni yönetsin isterim bende ne yapacağımı tam bilmiyorum çünkü 😄
319 Yorumla
Soran+1 yılSoruda bahsettiğim pek yönetmekle alakalı değil karşı tarafın rahat stressiz olması gibi düşünebilirsin ama senin o gece ne isteyim istememen de önemli
Cevap sahibi+1 yılO gece tek isteğim sorunsuz bir şekilde bekaretin gitmesi başka brişey umrumda olmaz😄
Soran+1 yılO zaman eşinin senden bir şey istememesi daha iyi olur
Cevap sahibi+1 yılAynen
Soran+1 yılPeki sonraki günlerde oral falan istese?
Cevap sahibi+1 yılAlışa alışa😄
Soran+1 yılAnladım evlenmeden bu zevkleri falan konuşma hakkında ne düşünürsün? Eşin senden istedi mesela sonraki bir zamanda oral istedi diyelim tepkin ne olurdu buna deneyelim gibi mi?
Cevap sahibi+1 yılKonuşulmaz, konuşmam da. Edebe aykırı
Soran+1 yılPeki senin istemediğin bir şey olsa mesela eşin senden onu istese sende yapmak istemesen ne olacak? Olan karşı tarafa olacak ya da tam tersi olsa sana olacak. Konuşmak derken yüzyüze her şeyinizi söyleyin demiyorum zaten mesela önceden yazdığınız bir metini kopyala yağıştır yaparsınız.
Cevap sahibi+1 yılZorla olmaz ki. Mantıklı bir sebebi varsa anlayış gösteririm
Soran+1 yılBu bir zevk sonuçta nasıl mantıklı bir sebebi olabilir ki o kişinin zevk yaşamaktan zevk aldığı kendisine mutluluk hormonu veren bir şey
Cevap sahibi+1 yılİğreniyordur belki
Soran+1 yılNasıl yani iğreniyordur onun istediği bir şeyden bahsediyorum. Yani atıyorum sizden oral istedi sizde istemediniz ben yapmam dediniz. Oral eşinizin bir zevkiydi sizde yapmayaınca karşılayamayacak artık. İşte böyle bir durum olmaması için bu tarz zevkleri evlenmeden önce tarafların bilmesi mantıklı değil mi? Evlenmeden önce siz bilirsiniz ve ben bunu yapamam istemiyorum dersiniz evlenmemiş olursunuz yani
Cevap sahibi+1 yılBunun yüzünden evlenmeyecek değilim herhalde
Soran+1 yılNasıl yani bunun yüzünden evlenmeyecek değilim örnekte verdiğim gibi oral sevmiyorsanız meesela oral olmamasını kabul eden birini bulur onunla evlenirsiniz diyorum. Anlatamıyor muyum?
Cevap sahibi+1 yılDiğer herşeyi okey karakteri iyi tipi iyi, bir oral yapmak istemiyor diye ayrılınır mı
Soran+1 yılYani istemiyorsanız ayrılabilirsiniz sonuçta
Cevap sahibi+1 yılSen öyle yap
Soran+1 yılBenim istediğim bir şey bu karşı taraf belki istemiyor evlenirsem bunları yaşamak istiyorum karşı tarafta yapmazsa ben zevkimden mahrum kalırım siz sorun etmezsiniz ama başka biri edebilir onu diyorum yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılSnij gibi beceriksiz is bilmeyen erkeklerim cani ceheneme
413 Yorumla- +1 yıl
🤭🤭
Cevap sahibi+1 yılBakir erkekler lütfen defolun ya gelmeyin yaklasmahin bana:D
Soran+1 yılAllah bildiği gibi senin canın cehenneme
Cevap sahibi+1 yılCehennem diye bisey yok
Soran+1 yıl@Ersinlivaneli şu üsluba bak yazık karşı cinsi cinsel obje olarak görüyorsun acınası
Soran+1 yılYalla
Soran+1 yılSadece boş yapıyorsun yazık okuduğunu bile anlayamamışsın
Cevap sahibi+1 yılYazik olan sensin bakir erkek
Cevap sahibi+1 yılDeneyimsizzz zerre zevk veremezsin
Soran+1 yılKız tavlamak kendine hakaret ediyorsun hah benim öyle bir niyetim yok itici olup olmamam umurumda değil sadece sana acıyorum birde mesele cinsellik değil diyor hahaha çok gülünç
Soran+1 yıl👋🏻👋🏻 arkadaşlarının yanına git nasıl olsa o iki yorum yapan işi biliyordur ahahahahahah
Soran+1 yılSweetdreams25
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBence en doğru karar harama bulaşma hiç temiz ol
14 Yorumla
Soran+1 yılSoruda haramlık bir şey mi dedim yoksa evlenmeden önceki cinsellik falan bunu mu kast ediyorsunuz
- +1 yıl
Pardon sorunun hepsini okumadım Kusurma bakmayın
Soran+1 yılPeki öneriniz var mı?
Soran+1 yılCevap?
+1 yılBence eşini rahat bırak
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek pasif kalmamalı
08 Yorumla
Soran+1 yılBuradaki maksat pasif kalmak değil karşı tarafa yönelik hareket etmek
- +1 yıl
İlk günden sen ele almalısın bence
Soran+1 yılKontrolü vermek meselesi değil bu karşı tarafın rahat stressiz olması için bir uğraş
- +1 yıl
İyi ne güzel
Soran+1 yılNe diyorsun peki?
- +1 yıl
Denemeye değer o zaman ama işi bilmiyor sa
Soran+1 yılZaten tecrübesi yok diye yazdım soruda bilgisi olur ikisi farklı şeyler benimde tecrübem yok
- +1 yıl
O zaman oral yaptığında çok dikkat etsin dış batirirsa benis başına çok can yakiyo
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bırak oşcabına baksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk Geceden korkan ben😳Ne yapacağımı bilemiyorum
411 Yorumla
Soran+1 yılSoruda yazdıklarımdan dolayı mı?
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak korkuyorum, tedirginim , neyi nasıl yapacağımı bilememe vs.
Soran+1 yılBu normal bir şey bende de var
Cevap sahibi+1 yılNormal olduğunu biliyorum, ama sırf onun için Evliliği erteliyorum. Bu da kötü bir davranış onunda farkındayım ama ne yapayım
Soran+1 yılGörüştüğünüz biri mi var?
Cevap sahibi+1 yılHayır yok şuanlık istemiyorum eğer olursa süreç ilerler vs. sonra o Gece 😐aceba çokmu abartıyorum bilemiyorumki. Saçmamı?
Soran+1 yılÖzelden yazabilir miyim acaba? Benimde bu şekil düşüncelerim var sorun olur mu? Gizliden çıkabilir misiniz? Mesaj atıp yorumu kaldırırım hemen eğer size uygunsa
Cevap sahibi+1 yılYok yok kalsın ben konuşmak istemiyorum bu konuyu valla, düşüncesi bile kötü, ama teklifiniz için sağolun. Sizede Mutluluklar şimdiden. 👍
Soran+1 yılPeki anladım daha evlenmiyorum bu arada 😄
Cevap sahibi+1 yılPardon o halde😀 teşekkür ettim bb👋😅
Soran+1 yılİyi günler 😃👋🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyak yalama ne ya
27 Yorumla
Soran+1 yılBir zevkim ne olmuş koskoca soruda oraya mı takıldın?
Soran+1 yılNe yapabilirim sonuçta ilk gece ve güzel olmasını istiyorum aynı zamanda ön sevişme niyetine neden soruya cevap vermiyorsunuz ki
Cevap sahibi+1 yılSana güzel gelebilir ama yapacağın kişiye enteresan gelebilir veya tiksinede bilir ayak yalamak ne ya cidden 😂
- +1 yıl
Bak ben olsam kocam ilk geceden böyle bir sey istese höhhh nereye düştüm ben derim ilk once birbirinizin vucudunu bi hissedin sicakligini senin tamamen ona bırakman ya da onun tamamen sana bırakmasi iki tarafta tecrübesizse işi zora sokabilir ilk etapta farklı isteklerde bulunma derim ben
Soran+1 yılBen bunu önceden söylerim kendisine eğer kabul ederse evleniriz rahatsız oluyorsa evlenmeyiz. Onun dışında ilk gece istemez belki rahat olmak ister o yüzden onun dediklerini yapmak daha mantıklı geliyor. Zaten evlenmeden ilk gece konuları konuşulur mu bilmiyorum. Zaten evlenebileceğimi sanmıyorum evlenmeyi istiyorum ama yinede sormak istedim.
Soran+1 yılBen isteyebileceğimi sanmıyorum zaten ben ilk gecede ne yapacağımı da bilmiyorum utangaç biriyim eğer bir konuşma olursa ona göre de hareket etmek istiyorum ama biraz karışık durumlarim var belki duysanız dalga geçer veya gülersiniz Ben direk söyleyemem zaten. Zevklerimi önceden bilirse belki ilk gecede şunu şunu deneyelim falan diye yapabiliriz ama evlenebileceğimi de düşünmediğim için boş hayaller kuruyor gibiyim şu an
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası