Merhabalar. Yarın ilk ilişkimi yaşayacagım. Kimseyle ilişkim olmadı. Cinselilişki esnasında eşim zorlanacak mı? Zorlanmasa bile günümüz zoru "kan gelecek" düşüncesi beni çok tedirgin ediyor. Gelmezse nasıl anlayacak. Zorlanmasından anlar mı. Teşekkür ediyorum. Özellikle de ilişkisi olmuş kadinlar gizli kullanıcı olarak yazabilirse sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlk gecenin hiç bir önemi yok aslında ama neyse kısa bir tavsiye bakireliğin bozulduktan sonra yarım saat otur ondan sonra duşa git yoksa bel ağrısına maruz kalırsın
16 Yorumla
Soran+1 yılPeki mesela eşim kan gelmese nereden anlayacak ki hiç ilişkimin olmadıgını
- +1 yıl
yaa eşin anlar merak etme bu stresine girme akışına bırak bence
Soran+1 yılYaa nasıl anlayacaksınız onu bi söyler misiniz korkuyorum
- +1 yıl
Güvenmezse test yaptırır
Soran+1 yılBen o demeden de onun elinden tutar götürürüm teste ama benim istediğim mesela ilişkiye girmiş bir vajina ile girmemiş arasındaki fark anlaşılıyor mu onu demek istedim
- +1 yıl
Konuşmak istersen yaz istersen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk gecen olduğu için öyle hard bir seks bekleme. Eşinde beklemesin. Girildikten sonra geri çekilip beklemesi gerekir. Bu bir miktar acı oluşturur. Ancak öyle yoğun bir kanama olmayan. Bir iki gün dinlenirsin sonra artık rutin ilişki başlar. Zaten eşin o darlıktan bile bakire olduğunu anlar. aşırı ürkek buldum seni ama
114 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok istiyorum ama çok korkuyorum. Eşim anlasın istiyorum. Çünkü erkek beyni hani o yavaşça girer o yüzden kan gelmezse bu kızın geçmişinde biri mi Oldu demesin başka nasıl anlayacaksa öyle anlasın. Sanırım başka da anlaşılacak bir konu yok
Cevap sahibi+1 yılıslanmanında önemi var. Ne kadar ıslanırsan ve akıntın fazla olursa eşin o kadar rahat ve acısız bir şekilde ilişkiyi tamamlayabilir. Yalnız boşalma durumuna dikkat et. İlk olacağı için hemen boşalabilir önlemini al. Orgazm olmayı da isityormusun ilk günden
Soran+1 yılOlurum galiba niye ki
Cevap sahibi+1 yılakrep ya da koç burcuysan acıyı çok umursayacağını sanmıyorum :)
Soran+1 yılAkrep burcuyum acı umrumda değil zaten tek korkum ilkim olduğunu anlamaması
Cevap sahibi+1 yılbir kaç doğru teknikle dahada daraltabilirsin zaten. Ama kayganlaştırıcı al mutlaka
Soran+1 yılYani darlığından anlaşılır mı
Cevap sahibi+1 yılevette çok zor olabilir.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılsorun olursa yazabilirsin bana
Soran+1 yılSiz ne yapabileceksiniz ki
Cevap sahibi+1 yılilk gecesi olan bir adam için tecrübeli sayılırım
Soran+1 yılTeşekkür ederiiiim
Cevap sahibi+1 yılyani ulaşmayacakmısın :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek olarak ve seks bilgisi olarak yorum yapayım öncelikle on sevişmeyi çok uzun tutmaya çalışın vajina hazır olması lazım yoksa acı ile birlikte tahriş yaşarsın
Çok esnek biri vajina yapın varsa kızlık zarı bozulmaya bilir ama o acemilikten dolayı partnerinin anlaması lazım114 Yorumla
Soran+1 yılEsnek dedikleri şey vajina girişinin penis kadar büyük olması mı oluyor
Cevap sahibi+1 yılHayır senin dediğin vajina yapısı oluyor
Cevap sahibi+1 yılGirişin büyük olabilir ama esnek olmayabilir esnek demem penisi içeri alırken kasılma durumunu azaltması
Soran+1 yılGirişe baktığımda küçük zaten içi de altı üstü kapalı bir etle kapalı duruyor
Cevap sahibi+1 yılKanka zaten hiç ilişkiye girmemişsin esneklik boyutunu bilemezsin
Cevap sahibi+1 yılTercübe ile öğrenebilirsin onu
Soran+1 yılAnladımm. Bunu doktor söyler mi? Esnek olup olmadıgını
Cevap sahibi+1 yılEvet söyler kızlık zarı muayeneleri de var zaten
Cevap sahibi+1 yılAnatomi dersinde detaylı anlatıyorlardı zateb
Soran+1 yılBeni sadece bir kere doktor normal kontrol etmişti. İlk ilişkinde kanar illaki demişti ama esnek vs dememişti bu esnek olmuyor galiba
Cevap sahibi+1 yılGenelde yapıdan yapıya değişen bir şey bu
Cevap sahibi+1 yılBende hemşirim 4 . İlişkisinde kan gelene bile şahit oldum
Soran+1 yılEvet evet bende duydum ama ne biliyim hani bir erkeğin kan gelmese bile şundan anlarım diyeceği tek bir şey yok mu ya
Cevap sahibi+1 yılBen anlarım ama sonuçta bne sağlıkçıyım ve tercübeliyom ondan bilirim ama hiç yapmamış birinin bileceğini sanmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerhangi bir zorlanma hissedilmeyecek. Ama içine İlk girmeye çalıştığında giremeyebilir. Doğru pozisyonda ve ön sevişmeyi uzun tutarak denemenizi tavsiye ederim. Bunun dışında kayganlastirici almayı unutmayın. :)
031 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle teşekkür ederim. İkinci olarak hani ilk girmeye çalıştığında giremeyebilir demişsiniz ya bunu zorlanma olarak belirtmiştim. Bu oluyor sanırım dimi
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek Zorlandığı kısım içine girdikten sonra dar olduğun için devam edememesi değil. Başını bile sokamayacak olması. Çünkü sen istesen de istemesen de deli gibi kasacaksin kendini. :) Oral seks ve kayganlastirici ile bunun önüne bir nebze de olsa geçebilirsiniz.
Soran+1 yılYaaa ben bunu bilmiyordum. Sanıyordum ki direkt girebilir içime. O halde bu başını bile sokamamasından benim ilk ilişkim olduğunu anlayamaz mı? İlişkiye girmiş birisine direkt girilebilir açıldıgı için sanırım demi?
Cevap sahibi+1 yılYani sen kendini rahat bırakırsan, yeterince ıslanırsan ve seni doğru düzgün yalamayı becerirse sorun olmaz girişinde. :) Hayır, bu bahsettiğin şeylerle herhangi bir şey anlaşılmaz geçmişte yaşayıp yaşamadığına dair. Zarın esnek olabilir kanamayabilir falan. Sen neden bu kadar takıldın ki bu konuya?
Soran+1 yılGünümüz baskısı maalesef, illa gelecek gözüyle bakarlar bizim oralarda bu da beni korkutup duruyor
Cevap sahibi+1 yılKorkmana gerek yok. Rahat ol ve anın tadını çıkartmaya bak. Sonuçta senin için ilk olacak ve kadınların erkeklerden daha fazla zevk aldığını düşünecek olursak heyecanli olmalısın. :) Peki genel olarak libidosu yüksek birisi misin?
Soran+1 yılAkrep burcuyum diyim siz anlayın gerisini 😁
Cevap sahibi+1 yılAhahah 😅 Sandığımdan daha eğlenceli bir kişilik çıktı içinden. :) Merak ettiğin, sormak istediğin Başka bir şey var mı?
Soran+1 yılHayır aklımdaki tek korkuyu cevapladınız. Hemde ben kendimi açıklayamadan siz direkt "başını bile sokamamasından anlaşılır" dediğinizde vay canına dedim 😂çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) Umarım yarın gece de aynı cümleyi defalarca kere tekrarlarsin. "Vay canına!" 😅 Peki o zaman ben sana sorayım. En uç fantezin ne tam olarak? Gerçekleşebilecek veya gerçeklesemeyecek olması önemli değil. "Bu bana çok çılgınca geliyor ve içimi gıdıkliyor" dedirten şey nedir akrep hanım? 😀
Soran+1 yılValla hiç o kadar uç düşünmedim ama saatlerce boynumu öpsün heryerimi öperek insin isterdim
Cevap sahibi+1 yılAnlaşıldı, öpülmek ve yalanmak daha çok ilgini çekiyor. En aşağılara indiğinde ve öpüp emmeye devam ettiğinde bakalım nasıl ateş çıkacak gözlerinden. :)
Soran+1 yılYapmayınn😁😂
Soran+1 yılDüşününce kahkaha atıyorum yaşarken gülmesem iyi😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhahah 😅 Kahkaha mı atıyorsun? O da garip bir tepkiymiş bak. Ayrica o an gülsen ne olacak ya? Hep inleyecek değilsin ya :)
Soran+1 yılO kadar acı hissedecek miyim bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılAcı konusunda öyle çok aciyacagini sanmıyorum. Tabi bunu yeterince ön sevişmeyi uzun tutacağınizi varsayarsak söylüyorum. Bunun dışında eğer içinden inlemek gelirse de kendini kasma, tutma yani. Tahmin edemeyeceğin kadar tahrik edecektir bu. 😅
Soran+1 yılGülesim gelir kesin ya ben öyle de patavatsız bi insanım bide genelde ayak serçe parmağımı vurunca bile acıdan kahkaha atıyorum 😂 hep akrep burcu sorunsalı bu
Cevap sahibi+1 yılYani öyle kahkaha atan türden birisi değildi hayatıma giren akrep. Fakat en ateşlilerinden birisiydi diyebilirim. Onca zaman geçmiş olmasına rağmen ara sıra gelir hala aklıma. :)
Soran+1 yılSizin burcunuz neydi
Cevap sahibi+1 yılAslan burcuyum ben. Yukselenim de aslan. Gerisini sen düşün. 😂
Soran+1 yılBu alemin kralı sensin tamam sakin 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahah 😅 Yok o kadar da egoist değilim. Ama libido konusunda farklı bir boyutta olduğumuz doğrudur. 😀
Cevap sahibi+1 yılBu arada yarın demiştin değil mi? Yeni mi evlisiniz? :)
Soran+1 yılEvet 😁
Cevap sahibi+1 yılO zaman mutluluklar dilerim akrep hanım. 😀
Cevap sahibi+1 yılEvettt o zaman yorumları alalımm. Nasıldı? 😂
Soran+1 yılHissetmeyecek sanmıştım, giremedi bile. O kadar zorlanmaya girmeye çalışmaya da kan geldi zaten. Başını bile alamayacaksın demiştiniz haklıymışsınız. Resmen anahtar deliği gibi bişeye sopa girmesi gibii
Cevap sahibi+1 yılO kadar mı darsın gerçekten? Açıkçası bu kadarını beklemiyordum. :) Peki umduğun gibi miydi? Zevk aldığını söyleyebilir miyiz?
Soran+1 yılEvet darmışım 😂😁. Demiştim zaten bir parmağım cok zor girer iki parmak asla girmez diye. Tabiki söyleyebiliriz, zevk aldım ama en çok kan gelmeyecek diye korktum. Kendimi ne kadar kasarsam o kadar küçüldü, o da zorladıkça kan geldi
Cevap sahibi+1 yılZevkini bir süre acıyla birlikte alacaksın desene :) Korktuğun gibi olmamasina ve herhangi bir problem çıkmamasina sevindim akrep hanım 😅 Umarım burcunun hakkını vermişsindir ve vermeye devam ediyorsundur 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSakin ve birbirinize hassasiyet göstererek yaklaşmanız yeterli olacaktır
14 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla kurgu yapmaya gerek yok doğru yaklaşım Doğru tercih edilecek bir pozisyon bu süreci atlatmanıza yardımcı olacaktır
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Tünaydın a stresli bir gün dilerim😇
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini cok sıkma iliskiye girerken ve stres yapma. On sevismeyi uzun tutun ve oral vs yapabilirsin islanman fazla olursa icine girip fikmasi kolay olur. Kan gelmeme durumuda ya kizlik zarin esnektir ya da esinin penisi ince ve küçük olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki onun harici ilk girişte hemen girememesini illaki hisseder ve anlar mı
Cevap sahibi+1 yılVajinan darsa ilkende hemen rahat sekilde giremez zaten
Soran+1 yılİlişkiye girmemiş vajina zaten genelde dar olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılKesin olur diyemezsin biraz vucut ve kalca yapina bagli biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKasmayın salın kendinizi gerisini halledersiniz zaten
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvli misin ve önemli olan bakirelik mi yoksa içini Acısız girmesi mi
08 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olan benim için bakireliği anlaması
- +1 yıl
Neden bunu çok istiyorsun yani kişi Kocan mı Yoksa sevgilin mi
Soran+1 yılKocam
- +1 yıl
Peki düğünün olmadığı Sanırım daha önce oldu Hiç birleşme yaşamadınız mı nedir Sorun tam olarak anlatmak ister misin
Soran+1 yılDaha önce hiç bir ilişki yaşamadım. Sorunum tam olarak eşimin anlamaması hissetmemesi. Yani anlasın bilsin hissetsin istiyorum. Kan gelmese bile evet b kız kimseyle ilişkiye girmemiş şurdan anladım desin istiyorum
- +1 yıl
Peki düğün oldu mu ve kocan sana güvenmiyor mu
Soran+1 yılYarın olacak işte. Bana güveniyor ama ben o hissi alsın aklında soru işareti olmasın istiyorum
- +1 yıl
Doktora gidip bakire olduğuna dair Rapor al
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2 Günlük soru umarım rahat geçmiştir geceniz. Sonucun ne oldu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi seninki çok darsa eşininkide kalınsa baya kızlık zarı olmasa dahi kan gelme ihtimali var
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimki kalem ucu kadar yani şöyle söyleyim parmak ucu girişi kadar illa gelir mi
Cevap sahibi+1 yılEvet illa gelir yani nasıl desemki o açılır biraz ön sevişmede ama kan gelcekmi diye hiç düşünme bile sen
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim içim rahatladı. Bir de bir kişi demiş ki başını bile alamayacaksın oradan anlar. Bu doğru mu
Cevap sahibi+1 yılYok öyle bişy ilişkiye girenlerinkide öyle yani birkaç seferde genişleyecek bişy değil o gizli olmasan detayını anlatırımda
sen nekadar rahat olursan okadar zevk alırsın ve verirsin merak etme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin kan gelmedikçe kökleyecek haberin olsun 😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılO zorlanma olacak mı hissedilir mi
Cevap sahibi+1 yılKasma bacaklarını aç derin nefes al
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılMisyoner deneyin ama ilk
+1 yılRahat olamanı öneririm
112 Yorumla
Soran+1 yılRahat olacağım ama eşim benim ilk ilişkim olduğunu nasıl anlayacak
- +1 yıl
Çok dardır aşırı zorlanırdın ilk içine girerken
Soran+1 yılBurdan çoğu erkek anlar mı
- +1 yıl
Neyi anlayacağız tam olarak 😅 asla ilişki yapmayını mı? 🤣
Soran+1 yılHayır hayır, yani ilişkiye girip girmediğimizi burdan anlayabilirsiniz dimi
- +1 yıl
Evet anlaşılır ama çoğu kanı görmek ister gerçi kan olsa ne artık diktiriyorlar
Soran+1 yılYok ya bana dedi ki ilkinde olmasa sonrasında kan gelir kan gelmezse de esnektir ama ben gelsin istiyorum
- +1 yıl
Belk idediği gibi gelmeyebilir ama sen daha önce seks yapmadıysan yüksek oranda kanar meraklanma
Soran+1 yılYok şükür kimseyle yapmadım inşallah kanar bir erkeğe o şoku yaşatmak istemiyorum
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
İnşallah mutlu olursunuz beraber yaşlanmanız ümidi ile
Soran+1 yılİnşallah sizde öyle
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 2 gün olmuş sonuç ne oldu acaba 😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılAnladıı, kan geldi ve zaten içime hemen hop diye giremedi ordan da anladı.
Soran+1 yılYaa değilmiş tabiki ama baksanıza çevremize herkes her haltı yiyor ve diktiriyor. Bende o yüzden anlamaz sanmıştım
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBacaklarını dik gerisi olur. f
01 Yorumla
Soran+1 yılYa şey kocam ilk ilişkim olduğunu nasıl anlayabilir kan gelmezse
Gizli Üye(30-35)+1 yılDudakları açıksa kayar gider
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri