Arkadaşlar evlendiğimde eşime ilk geceden kıyamam diye düşünüyorum... Sadece sevişip sürtünerek yatmak istiyorum... Onun dokunmamış olmasınin tadını çıkarmak istiyorum...
Yanlış mı düşünüyorum?
Yanlış mı düşünüyorum?
maalesef bizim toplumumuzda erkekler cinsel ilişkiyi kadına bir cezalandırma olarak beyinlerine kodlamışlar. bu tip düşünceler de hep oradan kaynaklanıyor. oysa cinsel ilişki yapısı gereği erkeğin kadın sunduğu bir hizmettir. ama işte çocukluktan beri s. mek, s. ilmek gibi anlamlar yükleyerek büyüdüğünüz için o düşünceyi değiştiremiyorsunuz.
Kesinlikle doğru düşünüyosun tebrik ediyorum evlencek kişi çok şanslı onu düşünmen daha evlenmeden bir de
Gereksiz bir erteleme bence.. Muhtemelen zevkiniz arttıkca kendine hakim olamayacaksın.
Cevap
10Cevap
Neden insanlar seks yapinca birine kiymis gibi hissediyor, cunku kadin gozlerinizde bir seks objesi otesi degil.
Cok garip bir toplumuz gercekten.
Bende canim acir düsüncesiyle ilk gece bir sey yasamak istemem beni biraz cinsellige hazirlasa daha iyi olur gibime geliyo düsünceni begendim bu yüzden 😁
Herkesin o anki duyguları, bekleyişi , sabrı, yorgunluğu farklı
Zevk meselesi eşin de istedikten sonra neden olmasın.
%100 destekliyorum yavaş yavaş s. kmeye başlarsın zamanla
Siz karşılıklı konuşucaksınız eşiniz nasıl istiyorsa siz nasıl istiyorsanız ona göre davranıcaksınız zaten kendiliğinden gelişir diye düşünüyorum
Bence ilk gece daha güzel olur ertesi gün heves gider
kıyamam ne la :) o da senin kadar istiyordur. sen istemezsen bile o ister merak etme ;)
Bir kıyan çıkar elbette deyip kaçıyorum
Çok sadistce çoookkk :)
kıy bana diye yalvarıcak kız cağız yazık :D
yoksa bu erkek değilmi lo der ya da :D ahanda yanlış adam düşdü bize
cevizi yidim azdım diyene bir yorum yaptım gir bak :D
q4567798-cevizi-cok-yedim-azdim-napmaliyim
kızsın :D buz koyar
Soyle edeplii :))
yaa tabi tabi :) edepsizin önde gideni benim sende hemen arkamda gelenisin :D ensemde nefesini hissediyorum :D o derece
Oda onu bekliyor ama. s
ne dion girmedik delik bırakmam.
Kaçmasın sonra yemeyenin malını yerler atasözü
Vur mala bak keyfine :)
dokunan zamanında dokunmuştur sen merak etme
Iyi olabilir 😅
ya o sana kıyarsa?
yanlış bence
İyi bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar