Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatımda gördüğüm en gebeş adamsın. yorumlara verdiği cevaba bak. Benim için önemli o kadar para harcıyoruz sonuçta demiş dürrrrük. Sen evlenmip çoğalma bu dünyaya zararsın. Rabbim böyle zihniyette birine yalanmış her şeyi yapmış birini kesin çıkarır. geçmiş olsun sana ;)
017 Yorumla
Soran+1 yılBirilerinin düşüncesine saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz acaba?
Cevap sahibi+1 yılHayatını paylaşacağı bir insana!!! güvenmek ya da geçmişini yargılamak gizlice sorgulamak yerine onu malı gibi görüp "Benim için önemli o kadar para harcıyoruz sonuçta" parasının karşılığı olarak gören birine saygı duymamı beklemen, sokak hayvanlarına şiddet uygulayan, kendisinden ayrılmak istediği için kızının yanında karısının gırtlağını kesen adama saygı duymamdan çok da farklı değil !!! sana önerim hayat sadece senin düşüncelerine saygı duyulması gereken bir pipi tarafından yönetilmiyoru öğrenmen!!! bunu kitap okumaya başlayıp kendini geliştirerek başlayabilirsin. böylece belki bir kadının daha hayatını kurtarmış oluruz biz de
Soran+1 yılÇok farklı hiç alakası yok bahsettiklerinin sonuçta ben Evleniyorum ve karşıda ki insanı tercih ederken bazı şartlar istemek benim hakkım aynı şekilde birçok Kadın'da Erkekten bazı şartlar bekliyor onlar beni malı olarak mı görmüş oluyorlar şimdi o yüzden isteyen kabul eder isteyen etmez bir zorunluluk yok burada ayrıca madem öyle ben Evde oturayım bütün Harcamaları Kadın yapsın ve Kadın çalışsın herşeyi kabul ederim. Ben asıl maksadın ne olduğunu biliyorum birileri gönül eğlendirecek birileri cefa çekecek ama öyle bir Dünya yok ben uyandım o uykudan
Cevap sahibi+1 yılEvlendiğin kişinin sözlerine güvenmiyorsan zaten evlenmeden bitmiş geçmiş olsun. Tercih etmek senin hakkındır ama bunu ondan gizli öğrenmeye çalışmak, güvenmemek ve en nihayetinde çıkıp "Benim için önemli o kadar para harcıyoruz sonuçta" demeyi savunmaya devam etmene hayret ediyorum. Sen gizlice öğrenmek isteyip sonra da isteyen kabul eder isteyen etmez diyerek kendinle çelişiyorsun!!! Ayrıca ben evde oturayım ne kadar ataerkil değer vermez bir düşüncedir. Sen çalışıyorsun EŞİN!!! evde yatıyor öyle mi? temizlik, ütü, yemek bunlar iş değil tabi sana karşı görevleri yani!!! evlendiğin kadının geçmişi sefa sürmüş ben cefa çekiyorum diye (cefası ne merak ettim) basite indirgeyemezsin!!!
Soran+1 yılEvlendiğin kişi Dürüst olursa bu geçerli peki ya yalan söylerse ne yapacağız? Ben kimseye güvenmiyorum şahsi bir durum değil ayrıca para kolay kazanılmıyor tabi ki söyleyeceğim ben o parayı çöpte bulmadım ki madem önemli değilse neden İşine gücüne Parana bakıyorlar bakmasınlar o zaman ben Realist düşünüyorum ben Mavi Hapçılar gibi değilim ben Kırmızı Hapı destekliyorum ve hepsi doğru onaylıyorum bu yüzden gerçeklerin farkına vardım. Tamam işte ev işlerini ben yaparım sorun yok kendisi çalışmaya gitsin diyoruz ayrıca hayat öyle saf ve masum değil gerçekler çok farklı ve acı ama doğru ben neyin ne olduğunu biliyorum merak etme Alfa Erkekler ile takılalım daha sonra Beta Erkekler ile Evlenelim öyle bir Dünya yok ben gerçekliği gördüm ve toz pembe tablolardan kurtuldum
Cevap sahibi+1 yıldürüst olduğuna inanmadığın kişiyi eşim diye evine yatağına alıp uyurken aynı yastığa mı baş koyacaksın? Yalan söylediğini görürsen ayrılırsın olur biter. Sevgiyi aşkı parayla kıyaslayacak onunla metalaştıracak bir adamın karşısına aynı kendi gibi para seven biri çıkar. Bakış açını değiştirirsen belki sen de düzgün insanlarla karşılaşmaya başlarsın. Senin adına üzüldüm çevremde o kadar çok insan var ki kendi parasını kazanan namuslu dürüst insanlar. Senin ya da senin inandığın gibi herkes paraya bakmıyor. Para kolay kazanılmıyor diye evleneceği insana mal mualamesi yapan, paramın hakkını almak istiyorum diyen bir canlı ne kadar korkunç. Realist düşünüyorum diyorsun sonra herkesi paraya bakıyorlar diyorsun, sonra anal yapmamış birini arıyorum diyorsun :D hadi git doktorda öğren anal yapmamış ama ülkenin yarısını ağzına alıp emmiş yutmuş namuslu sanacağın paranın hakkını verecek birini :D
Soran+1 yılSevgi ve Aşk mı? 😀 Hiç güleceğim yoktu 😀 Alice Harikalar Diyarında mi yaşıyoruz? Mal muamelesi ile alakası yok bunlar Acımasız Gerçekler 😀 Kırmızı Hap mevzusunu bilen bu söylediklerimi anlar hayatın gerçekleri masum ve toz pembe değil git Kurumsal Şirketlerin Çalışan yorumlarını oku incele gerçekler öyle olmuyor işte ben uyandım ve gerçekliği anladım ve gerçeklerle mutluyum yalanlar üzerine kurulmuş bir hayatı yaşamayı sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana geçmiş olsun. Parayı basıp eskort alır gibi paranın hakkını veren anal seks yapmamış birini bul gerçekler nasıl acıtırmış yaşa gör :D
Soran+1 yılNe alaka sen halen daha güzel suratıma geleceklerini mi düşünüyorsun yani paranın bir önemi yok kariyerin bir önemi yok böyle tamamen saf duygularla beni sevecekler bu ancak dizilerde ve filmlerde olur öyle bir durum yok ayrıca burada eskort falan ne alaka şimdi hiç alakası yok konuyu çarptırma parasız mı evleniliyor 😀bedavaya mı her şey oluyor benim mi haberim yok? Kırmızı Hap her türlü doğru ve haklı ve bana çok faydası oldu herşeyi daha iyi anladım
Cevap sahibi+1 yılSana kötü haberi vereyim. Çok şükür eşime düğün yapamam dediğimde bana, ben seni istiyorum ne yapayım düğünü dedi. Toplasan 5.000 lira masrafla nikahımızı kıydık. şimdi her şeyimiz de var çok şükür. Konuyu çarpıtan sensin. Kadına para harcıyorum istemek hakkım deyip bunu yüzüne vurunca çevirip duruyorsun kazı. Madem parayı veriyorsun paranın karşılığını alacağın bir eşin olur umarım. Senin adına çok üzüldüm çevrem biriktirdiğim insanların hepsi sadece mutluluğu seçip öyle insanlarla evlendiler. En yakın arkadaşlarımın hiç birisi gebeş gibi para harcamadı başkalarını mutlu etmek ya da kadın satın almak için. durumu iyi olan evlendi tatilde yedi parasını sevdiği insanla!!! olmayan borç yapmam mutluluğa yatırım yaparım dedi. Senin ve seninle evlenecek kişi için çok üzüldüm şimdiden. Benim tavsiyem haplanmayı bırak ;)
Soran+1 yılBen Parayı sevmiyorum sadece sistem böyle ve ben gerçekleri gördüm ve kabul ettim bununla ilgili araştırmalarım ve uzmanların yorumları'da mevcut ve Mutluluğu seçip Evlenme diye bir şey yoktur Sanayi'de Tamirci Çırağı olan bir insan gidip Lüks Araba sahibi Kadınla mı Evlenecek 😀 yani o yüzden daha gerçekçi bakmak lazım burası Masal Diyarı değil. Para, Statü veya Kıyafet vb bunlar önemlidir ama 30 yaş ve sonrası için aynı şey geçerli değil o zaman kriterler kalkıyor söyleyeceklerim bu kadar izleyip görelim hayatı bakalım gerçekler nasılmış?
Cevap sahibi+1 yıltamirci çırağı olup anal yapmamış lüks arabalı abla istemekte :D
paran varsa aradığın tarzda kadınlar seni bulur çok takılma. Ama bu bahsettiğim paralar aylık gelirin 100.000 altında olmaması lazım. Para, statü, kıyafet' bakan insanla işim olmaz. onlar kazanılabilir şeyler!!! Yorumlarına yazdıklarına bakınca sağlam kazık yediğini anlıyorum ve bu yüzden sağlam saçmaladığını da fark ediyorum. Aman altta kalmayayım diye sürekli herkese cevap yetiştirmeye çalışmandan da belli oluyor. 20'li yaşlarında olduğun o kadar belli oluyor ki :D Sitenin robotu bile dayanamamış cevabımı süper cevap seçmiş. Düşün ne kadar saçmaladığını :D Param var bir sürü harcama yapıcam diyorsun. kendi dengin olmak zorunda diyorsun tamirci çırağı örneğiyle hem de senin paranla denk birinin özgür yaşamamış, geçmişi sıfır, sen istedin diye doktora gidip kendini pandikletip anal yapmadığını ispatlamasını bekliyorsun dsfdhagddsa yakında bu sorun ve yorumların onedio'ya falan düşer sgavdgajshd
Soran+1 yılAsıl meseleyi halen daha anlamadığını fark ediyorum asıl problem şu senin dediğin gibi gerçek Aşk olsa Lüks Arabalı o Kadın Tamirci Çırağı ile Evlendirdi sen diyorsun ya Anal yapmamış falan bunu istememin sebebi Alfa Serseri Zengin tiplerle geçmişte takılıp üstüne Efendi ve Zengin adamlarla Evlenmek istemeleri Ana fikir böyle kısaca o yüzden şimdi ben Enayi miyim ben Bakire kalacağım karşı taraf Alfa Serseri Zengin tiplerle geçmişte takılacak sonra ben de çok güzel yapmışsın deyip bunları kabul edecem eğer bu söylediklerimi de anlamıyorssn eğer daha fazla yazmayacağım
Cevap sahibi+1 yılBak şunu deseydin tamam derdim. Ben hiç bir şey yaşamadım ve öyle bir kişiyle evlenmek istiyorum. Bundan nasıl emin olabilirim. O zaman bu kadar tepki almazdın. İnsanlar sana fikir ve yönlendirme verirdi. Hayata bakış açını değiştir bence. Çoğunluk kötü diye herkes kötü olamaz. Öyle insanlar tanıdım ki kapkara su da berrak kalmış. Sen insanlara güzel kalple yaklaşırsan sonunda kalbine göre birini bulursan. Ama o kadar para harcıyorum dediğin anda o paranın hakkını verecek insanlar çıkar karşına
Soran+1 yılYa siz ne zannediyorsunuz tamam genciz falan'da herkes Cinsellik yaşamıyor öyle bir şey yok çok az bir kesim bunu yapıyor imkânlar çok kısıtlı zaten Gece Kulüplerine bile Damsız almıyorlar almaları için Şişe açtırman lazım öyle her şey dışardan göründüğü gibi hayat öyle olmuyor maalesef ben burada sadece hayatın gerçeklerini anlatıyorum
- +1 yıl
Seni takip etmek istiyorum. Bana istek atar misin
Cevap sahibi+1 yıl@KupaKızı03 istek atan bendim. 👍🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yıldaha önce doğum yapıp yapmadığını anlayabilirsin sadece :d dürüst birisi değilse her türlü kandırabilir
36 Yorumla
Soran+1 yılKandıramaz Özel Doktorlara Hastanelere götürürüm fark etmez ya da Özel Doktor tutarım
- +1 yıl
ve kendi rızasıyla seninle evlenmek isteyen birisi bu muameleyi kabul edecek öyle mi cfjdk
Soran+1 yılSağlık Muayenesi gereği diye söylerim sonuçta ben de muayene olucam derim
- +1 yıl
çocuk mu kandırıyorsun ya bu neyin kafası. kadınların kontrole gittiği kadın hastalıkları doktoru oluyor zaten herkes kendi doktoruna gider :d
Soran+1 yılHIV virüsü testi falan derim bir şey bulurum ben merak etme
- +1 yıl
aynen HIV testi de sen
- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılAnal ilişkiyi niye merak ediyorsun ki
11 Yorumla
Soran+1 yılMerak etmiyorum şimdi Bakirelik gitmesin diye birileri Anal yapıyor o yüzden anlaşılması kolay olmuyor
Knk evlenecegin kizi götten sikmis olucaklar
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet kötü bir şey bu işte düşünsene yoldan gidiyorsun ya da bir yerdesin bir bakıyorsun adam nasıl yaptığını anlatıyor
Soran+1 yıl
Hiç zannetmiyorum eğer gerçekten kendi eşim olsa tahrik falan olmam
Soran+1 yılYok olmam o kadar'da değil Sevgili olan biri bile bunu kabul edemez
Soran+1 yılYok düşündüm eğlenmek benim de hakkım kimse kusura bakmasın
Soran+1 yılAçıklama kısmında yazdım uzunca
Gizli Üye(18-24)+1 yılİgrencsiniz ya! Sanane
21 Yorumla
Soran+1 yılBenim için önemli o kadar para harcıyoruz sonuçta
Gizli Üye(30-35)+1 yılimkansız anlamazsın
11 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız diye bir şey yoktur 😎
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Valla sen bu konuda saplantılı olursan , en orspusu gelir seni bulur. Akıllı bir kadın daha önce 40 penis tatsa dahi sen bir b. k anlamazsın. O yüzden dürüst iletişim ile seninsevecek birini bul.
05 Yorumla
Soran+1 yılO kadar'da değil bence ya anlaşılır ki illa ki 😂
Soran+1 yılAnlamak için Doktorlara para veririm ispat ederim Tıp ilerlemiş olabilir ama tespitini yapabilecek yine Tıp bölümü
Soran+1 yılHIV virüsü testi falan derim sağlık için gerekli derim 😀
çok yaptıysa anlaşılır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDavranışlarından belli olur
10 Yorumla
+1 yılNe akaka
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. Asla
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem