her sevgilim bir kere versin ama Karim bakire olsun…
Evet yorumlarınızı alayım
Evet yorumlarınızı alayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence normal... Sonrasında evlilik olmayacak olsa da normal... Yetişkin insanların seks yapmasına karşı değilim, benimle tanışmadan önce aktif cinsel yaşamı olmuş bir kadını da değersiz görmem. Hoşlanmıştır, beğenmiştir, arzulamıştır, sevişmiştir... Benim ne haddime onu yargılamak? "Her kızı s.. keyim ama karım bakire olmalı" kafasında ataerkil bir erkek olmadım hiç...
Sorduğun soru feodal, ataerkil Türk toplumunun kanayan yarasına dokunan bir soru... Evlenene kadar bakire olmak zorunda olan kadınlar, her sevgilimi s.. kip evlenirken bakire alayım diyen erkekler...
Bu ülkeye, bu topluma cinsel devrim şart... Toplumun bütün sorunları sevişememek kaynaklı... Ah Saldıray abi ah... Sen haklıydın..
Açıkçası bu durumun kişinin bencilliği ve bağnazlığına bağlıyorum. Ben daha önce bunu yaşadım ve daha önce bunu yaşamamış birini istemek çok yanlış olur. Böyle düşünen insanlar at gözlüğü takmış bencil libidosal yönünün karakteriyle çelişki içerisinde olan insanlar. O yüzden çokta umursamamak lazım 👍🏻
Böyle şarlatanlara yalanlar söylenmeli çünkü hak ediyorlar.
Önğmüze gelen deliğe sokalım derdindeler ama evleneceğim kadına hiç sokulmamış, hiç deneyim sahibi olmamış olsun istiyorlar.
Böyle tiplere yalan söylemeyi bırakın, kazık sokulması bile caizdir.
Cevap
18Cevap
Ben evlenmeden yapmam
Allah aşkına bunları tartışmayın konuşmayın bile mutlu olun sadece bu hayatta sadece mutlu olmaya bakın gerisi boş
herkese vereyim ama evleneceğim adama ilkimsin diyeyim ; diyen kızlar da var ama neyse :D
Öyle bişey yok artık, herkes herşeyi yaşıyor
Sevgiliyken de karıkoca hayatı var, diğer türlü yürümüyor
🤣 aynen öyle herkesle sevişeyim ama evleneceğim kadına kimse dokunmamış olsun mantık bu
Vermeyin terkedecek. Vermesenizde terkedecek. O yüzden vermeden terketsin
Ben evlenmeden düşünmüyorum allah nasip etmesinde istiyorum kendimi gelecekteki eşime saklıyorum
Her sevgilim bir kere versin ilk bana vermiş olanla evlenirim. Oldu bence
Öyle bir şey demeye hakkı yok
Evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım ben.
Hem günah, hem de doğru değil yani herkesle ilişki yaşa ama bir kişiyle evlen bu bana göre yanlış.
Senin düşüncen ne peki
O zaman evliliğin ne anlamı kalıyor ki...
Evlilikte cinsel ilişkiye giriyor ya insanlar, sen evlilik öncesine de normal karşılıyorsun ya, o zaman evliliğin ne anlamı var diyorum. Millet kimi beğenirse anı yaşar ihtiyacını giderir işine bakar o zaman evliliğin bir anlamı kalmaz.
Tabiki sırf onun için yapılmıyor ama evliliğin temelini de iyi bir cinsellik oluşturuyor.
Evlenmemiş olabilirsin
Profildeki yaşın doğrumu
Özelden yazacam cevaplamak istemezsen yazmam.
Tamam buradan yazıyorum o zaman. Bakire olman iyi bir şey cinsellik evet ihtiyaç bende evlenmedim elime defalarca fırsat geçti ama vicdan ağır bastı. Şöyle düşün bakire ölmemek için birisiyle ilişkiye girdin diyelim ya daha sonra hayatının aşkıyla karşılaşırsan ne yapacaksın?
Az önce bakiremi öleyim diyen sendin
O zaman konuşacak bir konu kalmadı. Yani ilişki yaşamışsın belki de bu şekil hayatı yaşamayı tercih edeceksin orasını bilemem.
Buna değecek insanlarla çıkarıyorsan iyi diyelim.
Bakire yerine deneyimli iyidir
Olmamalı ben yapmıyorum
Saçma bir durum
maalesef biizm erkkelerin kronik arızası bu
Kendileri bilir
Evet
En güzeli vermiyceksen bakire kalicaksin
Öyle bı dünya yok
Sacma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?