- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir, bence sakıncası yok. Olmadığında piyangodan amorti bile çıkmayabilir. Bugün bir soru vardı, "kocamınki mikropenismiş, bişey hissetmiyorum" diye. Test sürüşü yapsa evlenmezdi. Veya kadın ölü balık gibi yatangillerden çıkıyor, sonra gelsin "cinsel hayatımız yok" demeler, gelsin aldatmalar, boşanmalar. Cinsellik normalleşmediği sürece bunlar yaşanacak. Edep ve ahlak kavramlarının nikahsız cinsel ilişkiyle ilgisi yok. Nikahsız seks yapan yetişkin kadın ve erkekleri edepsizlikle suçlamak doğru değil. Edep, ahlak kavramlarını çok yanlış anlıyorsunuz. Edep ve ahlak kavramlarına dinin çizdiği çok dar bir perspektiften bakıyorsunuz. Ahlak, apışarası ile, vajina ile, penis ile ilgili bir kavram değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayata bakışımıza bağlı durum.
Ben olmasına sıcak bakmam netice de evlilik yok ayrılık gibi bir şey söz konusu olabilir.
Tabii evlilikte de söz konusu ama netice de evlenmiş bir kadın oluyor ama öncesnde hayatının geri kalanına direkt etki edebilecek bir durum da söz konusu.
Sevdiğimiz insanların geleceklerini de düşünmeliyiz bence00 Yorumla
+1 yılyapmayan pek kalmadı zaten. Hani ilişkiye girmeseler bile az çok bir şeyler yaşanıyor (anladın) haliyle bireysel bir karar. Ha benim düşüncem özellikle de kızlar cephesinden bakınca, yapıyorsan ileride arkasında duracak cesareti gösterebil. Yalana, üçkağıta başvurma
00 Yorumla
+1 yılHer zaman belirttiğim gibi ben sadece evleneceğim adama ait olmak isterim. Birlikte olduğum adamın gelecekteki eşim olduğundan emin olsam dahi bi birliktelik yaşamam. Madem evlenecez iki bes gün önceden olması bize ne katacak ki sonrasınds ömür boyu birbirimize ait olacakken..
13 Yorumla- +1 yıl
İlanı aşk ediyorum benimle evlenir misin? Beraber bir kalemde yaşlanmaya söz verir misin?
Şaka bir yana düşünlerinin güzelliğine hayranlık duyuyorum. Alnı öpülesi düşünce diyorum. - +1 yıl
@ahmetyasinakturk teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim efenim gerçekler @Diyetisyen_Haniim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİsteyen yapabilir, kişilerin kendi kararına kalmış.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsım adına düzenli ilişkim var ve bekarım herkeisn düşüncesine fikrine her zmaan saygım var kendim yasiyorum ama kimseyi de bu konuda teşvik etmiyorum herkes kendinden sorumludur
33 Yorumla- +1 yıl
bravo
- +1 yıl
Hep yapıyorum diyorsun o yüzden sordum
- +1 yıl
Sadece sizin boş boş yorumlar yaptığınızı düşünüyorum.. Düzenli diyorum ne demek düzenli hayatımda birisi var anlamında her insan ile değil
+1 yılBazı eylemlere fazla anlam yüklemeye gerek yok. Cinsel ilişki de bunlardan biri ve evlenmeden de yaşanabileceğini düşünüyorum
42 Yorumla- +1 yıl
@dincbeyer yaşanması normal demiş tabi ki yaşıyor
Kimine göre evet kimine göre hayır. Herkesin örf ve adetleri farklıdır. Bu konuda kimse kimseyi pişman olacak yola suruklememeli...
00 Yorumlaİş ciddiyse olabilir. Ne alacağını önceden öğrenmiş olur.
00 Yorumla
+1 yılerkekler her boku yapıyorsa kızlarda yapar yani
00 Yorumla
+1 yılSonrasında pişman olmamak için birbirini tanımalılar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Slav û rêz kişinin isteklerine göre değişir kimi ister kimi istmez
00 YorumlaOlur olur yeriz dhsjsj zaten artık kimin eli kimin cebinde belli değil oda olur
00 Yorumla
+1 yılÇok güzelsin lajdjdjdns. Evlilik dairesine ne taraftan gidiyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Herkesin kendi tercihi ve tercihlere saygı duymak gerekir.
00 YorumlaBuna birey karar verir bana göre olur bir baskasina gore olmaz
00 Yorumla
+1 yılKarşıdaki insanın düşüncelerine saygı duymak gerekir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. iki tarafta birbirine yeterince güveniyosa yapılabilir
00 Yorumla
+1 yılBen yaşarım cinelliğe evlilik ile alakası olmayan bi olay sevgilimle yaşadım zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur olmalı
20 Yorumla
+1 yılOlmaz yani neyi zorluyonuz
10 YorumlaDoğru bulmuyorum
00 Yorumla
+1 yılBen yapmam doğru bulmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılKnk artık yapmayan yok gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNayır nolamaz aslaaa.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolur gerdek korkusu yaşanmaz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfikrine saygı duydum
+1 yılEvlenmeden önce olmamalı
00 Yorumla
+1 yılOlmasa daha iyi
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılYapmayan kız kalmadı gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olmasn tabi yaa
00 YorumlaOlmaz
Bulundum
Erkek01 YorumlaBence olmamalı
00 YorumlaBana göre olmamalı
00 YorumlaOlmaz
00 Yorumla
+1 yılOlabilir isterse taraflar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne