Eşim ilişkide sadece odaklanıyor olsuna getiriyor öperken sabit kalıyor ve benim hiç hoşuma gitmiyor moralim aşırı bozuluyor öpmek istemiyorum niye böyle yapıyor? O mu zevk almıyor anlamıyorum kilo aldım ondan mı böyle acaba heyecanla öpmesini istiyorum ama o öyle yapmıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBebek varsa belki eski halinde görmüyordur seni farklı bir rolde benimsemiş olabilir anne gibi. Ya da farklı sorunları olabilir iş vs hayatında. Ama kadınını tatmin etmeden kalkmaması lazım. fanteziler vs deneyebilirsiniz
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen nasıl rahatlıyorsun mastürbasyon vs yapıyor musun?
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılE kendini de düşün biraz en azından öyle yap rahatla iyi gelşr sana cidden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
1 yılEskiden yani kilo almadan önce de böyle mi yapıyordu yoksa son zamanlarda mı böyle yapmaya başladıı
04 Yorumla
Soran1 yılSon zamanlarda böyle
- 1 yıl
Konuştun mu eşinle bunun seni rahatsız olduğunu biliyor mu
Soran1 yılBiliyor konuştum
- 1 yıl
Ne diyor peki neden böyle davranıyor muş
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKilo sorun olmaz tam aksine renklendirir arada başka şey vardır fantezi çekicilik ya da eşin ö*küz
00 Yorumla
1 yılen baştan beri böyle mi * ki muhtemelen
ten uyuşmazlığı var aranızdan
soğumuş olmalı senden014 Yorumla
Soran1 yılHayır yeni yeni böyle olmaya başladı
- 1 yıl
biraz ara verin. koku vs bişey duymuş olabilirr. ağer görüştüğü başka biri ok ise geçici bir tiskinti olabilir sana demediği bir sorunu da olabilir.
Soran1 yılBaşka biri yok eminim sütden mi bilmiyorum 🤷🏽♀️ zaten baya ara girmeden de yapmıyor
- 1 yıl
:) evet sütten olabilir. genel de duş sonrası yaklaşın , onun yanında göğüsleriniz açık olarak emzirmeyin. bebekle biraz dağılmış olabilirsiniz.
geçici süreçler bunlar.
Soran1 yılİllaki görüyor ama emzirdiğimi beni sadece sanki anne olarak görüyor eşi değil ben öyle hissediyorum
- 1 yıl
evet teşhisiniz doğru.
biraz ayrı kalabilseniz iyi olurdu bu süreçte.
Soran1 yılAyrı kalmayı denedim ama ailesi dibimizde hiç yokluğumu hissetmiyor dediğim gibi anne rolünde gördüğü için şehvetle de yaklaşmıyor
- 1 yıl
Buna en doğru çözüm 15 -20 gün ayrı kalmak.
yanyana geldiğinizde de olabildiğince göğsünüzü gizleyin. emzirirken bir tülbent örtün.
ulu orta gördüğü bir şeye şehvetle yaklaşmaz.
Soran1 yılGizlersem de yanlış anlamaz mı
- 1 yıl
yo hayır. aksine olması gereken.
kokuna da dikkat et. süt kokusu uzaklaştırır
Soran1 yılO konuda asla pis kokmadım evlendiğimden beri kendide der hatta hiç bir zaman kötü kokunu almadım hep mis gibi çiçek kokuyorsun der ama sorun şu en sondan 2 sefer önce ilişkide göğüsümden süt geldi çok çektiği için bişey demedi bende sonra farkettim ondan sonra daha çok girmeye odaklandı her ilişkide tek odağı o oldu ve bilmiyorum sanki tiksindi üstümü bile çıkartmıyor artık sadece alt o kadar dediğim gibi girmek odaklı
- 1 yıl
evet tahmin ettiğim gibi. göğüslerinizi biraz gizlemelisiniz. bir süre ilişkiye girmemeniz de iyi olur.
Soran1 yılYa yine aynı durum olursa? Sadece kendi tatmin olmak istiyor benim ne istediğim umrunda değil ki
- 1 yıl
bu yüzden ara verin diyorum.
bu zamanlarda senin her zamankinden daha çok istekli olduğunu anlamalı ya da sende söyle.
sevişmeyi uzun tutması için sen yönlendir biraz
1 yılöküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba canım benim nasılsın?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. On sevisme olmadan direk orala başlar giriş ve sonuç ile sonlanir
00 Yorumla
1 yılDemekki yeterince yükselmeden ilişkiye başlıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişme uzun olmalı zaten. Birçok bölge var uyarılması gereken. En az yarım saat önsevişme gerekli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNed3n erken mi bosaliyor
24 Yorumla
Soran1 yılBu ara evet sadece girme odaklı olduğu için
- 1 yıl
Evet sorun bu tabi sizde zevk almiyorusnuz
Soran1 yılÇözülmüyor ama hep aynı ilerliyor bu sefer geldiğinde yapmak istediğinde benim isteğim olmuyor
- 1 yıl
Evet sonuctavkisa süren iliskide zevk almazsin
tetıkleyıcı bırsey yap atesı harla kıymetını bılmıyorsa essekrtır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBelli ki çok aşırı tahrik olmuyor hep mi böyleydi
47 Yorumla
Soran1 yılDeğildi şimdi böyle ama istediği her şeyi de yaparım süt veriyorum diye bebeğime göğüslerimi artık emmiyor sadece girme odaklı bu da beni çok rahatsız ediyor
Cevap sahibi1 yılBiraz bebeğiniz büyüsün eski tempoya dönersiniz bence. Ama bu durumdan rahatsız olduğunu da güzel bi dille söylemen gerekiyor ona
Soran1 yılSöyledim bir yapsa başka zaman yine aynı ve sadece girme odaklı ve eliyle destek almadan giremiyor bundan da olabilir mi gerçekten bilmiyorum morali bozuluyor öyle olunca e haliyle benimde
Cevap sahibi1 yılYani belli ki o da sorun ediyor bazı şeyleri. Belki de kendini yetersiz mi hissediyor yapamadığı için ve o yüzden de erken boşalıyor olabilir
Soran1 yılBilmiyorum sanki evin hizmetçisi çocuğunun annesiyim sadece gibi
Cevap sahibi1 yılÇocuk sonrası çok sık olan şeyler bunlar sadece sende değil hemen hemen herkeste oluyor, biraz zamana bırak çocuk büyüyünce siz de eskisinden daha iyi bile olursunuz
Soran1 yılUmarım dediğin gibi olur 🥹 teşekkür ederim yorumların için
Heyecanlandırın farklılaştırın
04 Yorumla
Soran1 yılÇok şey deniyorum giyinirim de daha ne yapabilirim ki
Kendısınde sorun vardır beceremıyodur
04 Yorumla
Soran1 yılZaten morali bozuluyor tekseferde giremiyor
Soran1 yılHayır hiç bir şey anlamıyorum keşke diyorum ilk zamanlara dönsek
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok mu tutuk bir ailede büyümüş
01 Yorumla
Soran1 yılO ne demek
Libido düşüklüğü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKilo işe olacağını sanmıyorum evliler. Monoton genelde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. İlişkide cinsellik önemli bi faktör haklısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBencil olduğu için belki de..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Deneyimsiz biri galiba.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYeni mi evlisiniz
08 Yorumla
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılKaç yıl oldu hep böylemiydi
Soran1 yıl3 değildi bilmiyorum emzirme dönemindeyim önceden göğüslerimi de yükselirdi şimdi o da yok süt gelir diyor cindellikten hiç bir zevk alamıyorum
Cevap sahibi1 yılNormal aslında biraz. Çocuk sonrası olur biraz. Sen biraz kendine özen göstermeye devam et aldatma olaylarına karşı da dikkat et
Soran1 yılGösteriyorum hatta bunun için mide botoksu olmak istiyorum para istedim bi kaç ay sonra dedi sıkışık durum
Cevap sahibi1 yılSen botoksu ffalan boş ver de spor yap vücudun toparlandım. Sonra kıyafet falan al havan yerine gelsin
Soran1 yılBebeğim var spor yapıcak vaktim yok maalesef
Cevap sahibi1 yılAldatma ihtimali olabilir mi
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yıldirek söyle mademm sendee
014 Yorumla
Soran1 yılSöylüyorum ama erken de boş almaya başladı
- 1 yıl
demek ki artık seni umursamıyorrr zevkine önem vermiyor
Soran1 yılPeki nasıl olcsk napmam lazım
- 1 yıl
Onun boşalmasından önce senin boşalman lazım bu durum daa
Soran1 yılOnun o umrunda değil artık kendi boşalsın yere kafasında
- 1 yıl
Biraz fantezi katsanıza ilişkinize belki de sıradanlıktan sıkılmıştır
Soran1 yılÇok katmayı deniyorum kıyafetler ortam ses ama bir olsa diğer sefer kendi gelince yine klasik oluyor
- 1 yıl
O zaman bir süre seks yapmamak en mantoklısı olacaktır bana göre. Mesela her erkek şu siyah hizmetçi kıyafetini sever ondan giyebilirsin ya da hemşire kıyafeti olabilir
Soran1 yılZaten 2 haftadır yapmıyoruz ki
- 1 yıl
2 haftadır sen nasıl rahatlıyorsun yaa
Soran1 yılHiç bir şekilde bebeğime bende odaklandım benimde isteğim bitti
- 1 yıl
mastürbasyon bari yap olur mu öyle ya yapmadann
Soran1 yılOluyormuş
- 1 yıl
Yok ya mahrum bırakma kendini ihtiyaç oda dokin biraz kendine yapma böyle
Gizli Üye(36-45)1 yılEşin bencil ve monotonluğun dibini yaşıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı.
1 yılMonotonluk başlamış
19 Yorumla
Soran1 yılNapmam lazım bilmiyorum
- 1 yıl
Heyecan lazım delirtmen lazım eşini
Soran1 yılYeniliklere açık biri değil ki farklı odalarda yapalım diyor ona da kabul değil kelepçe bile istedim saçmalama dedi şaka yaptım denedim seni dedim gururum incindi sanki ben fazla istekliymişim gibi hissettirdi @ladybirdmira
- 1 yıl
Sor nasıl istersin sen iste ben uygulayım Ozaman de ona valla ben söylüyorum herşeyi eşime şu olsa böyle olsa diye
Soran1 yılSöyledim ama her şeye bi cevabı var sadece süslenip püslenmem hoşuna gidiyor hiç bir yeniliğe açık değil çok öncesinde rahim yaram vardı aldırdım ondan sonra oradan da bağımsız oldu enfeksiyon kaparmış korkusuna girdi ağzı falan yara olurmuş ayak fetişi vardı o bile bitti tabi uzun zamandır bitti o fetişi
- 1 yıl
Tamam tamam sorun ne çıktı baştan söylesene şunu yaa daha sana nefsi uyanmıyor o korku oluşmuş o yüzden üzüldüm şimdi
Soran1 yılÇok değersiz hissediyorum kendimi kadınlığımı bile hissetmiyorum
- 1 yıl
Kıyamam sana yaa cidden
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ellemi yormu
00 Yorumla
1 yılEşin aptalmış
00 Yorumla
1 yılTecrübesi yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Robotgibi öne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılÖküzleri seversinjz
00 Yorumla
1 yılPratik yapman lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem