Güzel kadın gördümmü bakıp durasım gelir şıp sevdiyim anında aşık bile olabilirim birkaç aydır tanıdıgım bi kız var yakın arkadaş olduk ufak tefek cinsel muhabbetler konuşuyoruz ama fazla ilerisi olmuyo evli de zaten kendisi mastürbasyon yaparken hep onu düşünüyorum gerçi mastürbasyon yapmadığım anlarda da onu düşünüyorum güzel bi kız bile deyil ama çok ilgimi çekiyo elini tuttuğumu birlikte uyuduğumuzu düşünüyorum bu kızla tanışmadan önce başka bi kız arkadaşımı düşünürdüm hep bu kız hayatıma girdikten sonra o diyer kız aklıma bile gelmiyo bunlardan önce de kuzenimi düşünürdüm hep erkekler de ilgimi çekiyo zaman zaman sevgilim de oluyo ama mastürbasyon yaparken hiç erkek düşünmem hep bi kızla birlikte olduğumu hayal ederim ben bu kıza aşık oldum sanırım ama açılamam da kız evli barklı iki çocuğu var ne yapacam bilmiyorum ben neyim şimdi biseksüel mi lezbiyen mi normal miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bak şeker benden ssna tavsiye elbette cinsel yaşamına karışamayız ama, mağdem erkeklere karşıda ilgin var, hiç diğer taraflara bulaşmadan erkekle devam et, kafanı kadınlara cok yorma, gerekiyorsa tedavi ol, he yok ben erkeden hiç hoşlanmıyorum dersen o sanırım lezbienlik grubuna giriyor. o senin tercihin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün birisi çıkarsa karşıma evlenmeyi düşünüyorum zaten kadınlarla bi tensel iletişimim yok sadece düşüncelerim bu şekilde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ben ve bir kız grup yapalım 1.87 boy 23 yaş yakisikliyim. İkimizin de iki isteği de olur. Düşünürüm dersen profili açarım birazlik begenirsen yazarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılTeklifin için saol ama bu tarz şeyler benlik deyil kabul etmiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen kızım istersen sana kanitlarim benim de bundan şüphem var konuşabilir miyiz tabi sende istersen
03 Yorumla
Soran+1 yılOlur konuşalım
Cevap sahibi+1 yılİnstagramin varsa yazabilir misin
Soran+1 yılSen yaz ben istek atarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende böyleyim hemcinslerime daha fazla ilgim var biseksüelim
018 Yorumla
Soran+1 yılErkek erkege nası ilgi duyuyo ben de buna çok hayret ediyorum
Cevap sahibi+1 yılSeninkisi gibi gayet. Hoşlanıp cinsel olarak çekim hissedebiliyorum desem
Soran+1 yılPeki sen mi ona bişey yapmak istiyosun cinsel olarak yoksa onun sana mı yapmasını istiyosun
Cevap sahibi+1 yılPasifim galiba bunu sormak istiyodun
Soran+1 yılAnlamadım ama pasif ne oluyor bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBana yapılmasını istiyorum pasif bu oluyo yani cinsel manada
Soran+1 yılHımm anladım cinsel tercihler çok farklı şeyler
Cevap sahibi+1 yılEvet yani bilmiyorum karmaşık mı geliyo sana da hislerim böyle kuzu 😊
Soran+1 yılBenim kafam karışık ondan yani senlik bi sıkıntı yok sen eminsin belliki duygularından
Cevap sahibi+1 yılAma yıllardır bekledim öyle diyim kafamı 10 yıldır belki daha fazla süredir kurcalıyodu zaten
Soran+1 yılBenim de öyle aslında belki 10 yıl olmamıştır ama 7-8 yıldır kafamı kurcalıyo bu konu
Cevap sahibi+1 yılYani kaç yaşındasın bilmiyorum ama biraz daha bekleyebilirsin
Ya da hiç kalıba koyma nasıl mutluysan öyle davran derim
Soran+1 yılÖlye yapıyorum zaten canım ne düşünmek istiyosa onu düşünüyor onu yapıyorum 30 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılErkeklere hislerin nasıl
Gayet iyisin süpersin hatta bubzamanların kıymetini bilmek gerek :D
Soran+1 yılErkeklere bi nefretim falan yok yakışıklı gördümmü ondan da etkilenebiliyorum ama işte bu aralar yoğunluk olarak kızlardan etkileniyorum
Cevap sahibi+1 yılOlur bence normal bende de öyle ama benim çoğunluk erkeklere işte😅🙈😈
Soran+1 yılHımm anladım :)
Cevap sahibi+1 yılYa bu arada yanlış anlamazsan biz tanışsak kanki olsak valla yanlış artniyetim yok arkideş olalım mııııı🙈
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit biraz hıyar sok kendinede rahatla normal değil düşüncelerin
01 Yorumla
Soran+1 yılKime göre normal deyil sana mı? Bana göre normal demekki
Bisex. Kadın ağırlıklı
03 Yorumla
Soran+1 yılGaliba öyle ee ne yapacam ben
Soran+1 yılHaklısın yokk
Biseksüelsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiğerleri normal değil mi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet diyerleri normal
+1 yılNormal
01 Yorumla
Soran+1 yılBu düşüncelerim normal mi yani
+1 yılseks ysptnmı hiç
010 Yorumla
Soran+1 yılErkekle yaptım kadınla yapmadım
- +1 yıl
Önlü arkalımı?
Soran+1 yılKonuyla ne alakası var arka ya da ön
- +1 yıl
Makas çok güzel
Soran+1 yılAnlamadım ne diyon bee
- +1 yıl
Gel anlatayım
Soran+1 yılBurdan da yazılabiliyor gayet ister yaz istersen çek git ben biyere gelmem
- +1 yıl
Neden ki
Soran+1 yılYav hadi bi git ya senle mi uğraşacam sanki bilmiyoz sohbetin nerelere gideceğini
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAramıza katılmak istermisin?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBen biseks ve kız arkadaşımda öyle
Soran+1 yılTamam size mutluluklar dilerim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem