Ben lez mi biseks mi hetero muyum?

İlk öncelikle küçüklüğümden beri kendi cinsimin vücudundan çok hoşlanıyorum hatta 10 yaşındayken 13 yaşlarında kızlara göğüs açtırmaya çalışıyordum. Bazen başarılı oluyordum da şu kadar büyük ya da ucu böyle gibisinden. Bazen şakasına açarmış gibi yapıyordum bu geri zekalılar annemle çok samimi olan ananelerine şikayet etmişlerdi. O zamandan beri erkeklerle kanka gibi takılıyor, kızlara duygusal anlamda bir şey hissetmediğime rağmen vücutlarından hoşlanıyor bazı şeyler hayal ediyordum işte neyse. Hala daha böyle derken yaklaşık 1 yıldır konuştuğum bir erkeği çok zeki ve adam gibi adam yani ne biliyim çok samimi ve asla çıkar amaçlı ya da yavşama amaçlı birisi değil. Bana çok değer veriyor 1 haftalığına konuşmasam beni unutmanı istemiyorum filan diyor. Ve etrafımda o kadar yılışık suratlı insan olmasına rağmen ben onun adamlığından asla şüphe etmiyorum. Etrafındaki yılışık kızlara yemin ederim yüz vermiyor yok böyle insan adam yaa. Yani dış görünüşe göre değil daha çok karaktere göre hareket eden bir insan. Bende erkekler konusunda böyleyim açıkcası. Buna duygusal bir şeyler hissetmeme rağmen evlendikten sonra bile cinsellik düşünemiyorum. Anca kızlarla düşünebiliyorum şimdi benim durumum ne?
Ben lez mi biseks mi hetero muyum?