ben bir kadınım. bugune kadar hiç bir kadından hoslanmadım. hatta hayatımda sadece 2 erkek ıle beraberlık yasadım. cınsel ılıskı yasamadım ama ozellıkle cocukluk askımı cok sevıyordum. erkeklerle ılgılı bı sorunum yok. ama erkeksı bır kadın var escınsel oldugu bellı yanı soylıcek ama soylıyemıyor. gecen gun tanıstık ve ınanılmaz derece de yogun seyler hıssedıyorum. hem sevgi olarak hemde cınsel ıstekler uyandırıyor bende. ama gercekten suana kadar hıc bı kızdan hoslanmadım ya da baska kız gorunce bu hisler falan olmuyor. bu kadın bıraz erkeksı sacları falan kısa cici kızlardan degıl boyle asırı samımı ve cok cekıcı gelıyor. ya enerjınısını oyle cok alıyorum kı erkeklerde hıssedemeyecegım cınsel ıstegı arzulatıyor bana. e baska kıza bakıyorum hıc bırınde olmuyor. napıcam ya ılk defa yasıyorum bu duyguyu 23 yasındayım bıde. acaba escınsel falan mıyım ya da bıseksuel yenımı farkına varıyorum ay delırıcem. napabılırım.
Cevabın nedir?
Sende anormallik yok öyle bayan görünce ilgini çekmiş banada öyle oldu o bayani hayatımdan çıkardım çünkü lezbiyen değilim ama erkek si kişiliği vardı yani bence arkadaşligini kes ilerde psikolojin bozulabilir
00 Yorumla
+1 yılBiseksül olmak demek her kadını her erkeği arzuladığın anlamına gelmez. Demek ki ilk defa birine gerçek bir şeyler hissetmişsin lezbiyen gay veya biseksül olanlarda aşık olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın bıseksuelsem eger bayagı gec farketmıs olabılırım. bılmıyorum cok zor kabullenemıyorum yanı anlatamadıgım hisler
- +1 yıl
Çok takılma akışına bırak :)
+1 yılBilinç altında buna neden olan bir şey var.. ya anne eksikliği.. ya kızları daha merhametli görmen.. ya cocukken izlediğin ve merak ettiğin lezbiyen bir sinema sahnesi vs..
02 Yorumla
Soran+1 yılbır lezbıyen fıl mı vardı adı maviydı galıba onu ızlemıstım gecen sene sadece. dıger ozellıklerde bı sırun yok. yanı bı tek fılmden nasıl olabılır. karsımdakıne sevgıde beslıyorum
- +1 yıl
Aslında bir seyi arzulaman içinden geçirmen seni anormal yapmaz çünkü insan beyninde id diye bilinen ve egoist olarak tabir edilen bizi kötülüğe sürükleyen ilkel bir yeti var. Bu varlığa dini olarak nefis namı diğer şeytan (iblis) diyoruz. Bize vesvese (takıntı) verir. Köfülüğe ve nankörlüğe ve günaha telkin yapar.. Bunu yaparkende duygularımızı taklid edip bize hoş gösterir. Yani her insan her gün onlarca kötülük düşüncesini aklından geçirir ama mesela onu seçip seçmemektedir..
+1 yılBiseksuel ya da interseks sindir. ama kasma yani belki de sadece cinsiyetten ziyade sertlik seviyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılcınsel ılıskı yasamadım kı hıc
- +1 yıl
Yasamasan da bir tarzin vardir.. onu kesfediyorsun
Soran+1 yılcok tuhaf ınankı 23 yasına geldım ve Şu an bıseks olabılırım yenı farkedıyorum yanı kapı buna cıkyıor
- +1 yıl
Yani. insanin kendini tanimasi en zor set zaten 40indan sonra gay olan biliyorum
Soran+1 yıl40 mı. halıme sukredeyım daha zor durumda olanlar varmıs
- +1 yıl
Tabi canim. bir de sen tam oyle bile olmayabilirsin. guc azdiriyor olabilir cinsiyetten bagimsiz
Soran+1 yılumarım bu hisler geçicidir
- +1 yıl
Kendinle barisik ol. bu bir sorun degil ki yargilardan uzaklas
Soran+1 yılkotu bırsey demıyorum tabıkı ama boyle olmak ıstemezdım Şu an hıslerıme karsı koyamıyorum
- +1 yıl
İstedigini de kabullenmen gerek iste. hislerin istedigin seydir sonucta :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
+1 yılKendine böyle bir etiket koymana gerek yok sadece seviyorsun bir şekilde etkilenmişsin sevmekten doğal ne var keşke biri beni böyle sevse herkese nasip olmuyor 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. o kıza karşı cinsel çekim olmuş sende
bu eşcinsel olduğun anlamına gelmez02 Yorumla
Soran+1 yılben bır bayanken bır bayana karsı cınsel cekım olması normal degıl :(
- +1 yıl
İşte onu erkek gormussun bendede oldu bisexsuel ya da lezbiyen olduğun anlamına gelmez çünkü onlar wrkek gibi giyinip erkek gibi davraniyo bizimde ilgimizi çekiyo bu normal bişey suanlik sadece ama ileri gidersen bilemem bendede oldu ama arkadaşligimi kestim çok ta iyi biriydi ama o anda kndimi düşünmek zorunday dim valla bu paylaşıma çok sevindim acaba u dünyada böyle hisseden bir tek benmiydim diyordum rahatla onlardan biri degilsin ama arkadaşligini dediğim gibi devam edersen onlar gibi olabilirsin ama çok tatlılar buda itiraf hanny😉😉
+1 yılbir hacı olamadın evinde boş boş elin şeyinde dur tövbe tövbe
02 Yorumla
Soran+1 yıldostum nedıyorsun
- +1 yıl
aksatma namazları gibi
+1 yılbiseksüelsin ama her kadına karşı değil tabi.
15 Yorumla
Soran+1 yıloyle oluyor mu? yanı her kadına degılde 1 kadına bıle hıssedınce bıseksuel oluyor muyuz
- +1 yıl
erkeklere ve aynı zamanda 1 ya da bin tane fark etmez en az 1 kadına hissediyorsan bieseksüelsin her kadına ilgi duymaman hemcinsine ilgi duymadığın anlamına gelmez sonuçta 1 tane de olsa ilgin var sonuçta her erkeğe de ilgi duymuyorsun ama duydukların var.
Soran+1 yılevet dogru haklısın bayagı bı acıklayıcı konustun :)
- +1 yıl
ben konuştum mu böyle konuşurum :)
- +1 yıl
EİG için teşekkürler
Eşcinsellik değil de farklı şeyler arıyosun bence. Sırf merakından yani heyecanlandırıyo seni
02 Yorumla
Soran+1 yıldostum ben cınsel ılıskı yasamadım bıle kımseyle
+1 yılescinsel degilsin biseks sin gayet dogal bir sey erkeklerde aradigin veya gormek istedigin seyi onda gormusssun gayet normal
02 Yorumla
Soran+1 yılbılmıyorum normal gelmyıor yanı ılk defa ysıyorum anlamdım kı bayan karsı nasıl hıssedıyorum
- +1 yıl
olur o gayet normal
+1 yılEşcinsellik ile ilgili merak var galiba bilinç altında
00 Yorumla
+1 yılAmmaann ne olursan ol zevkini yap tadini cikar takma bosver
00 Yorumla
+1 yılBiseksüelsin de yapma bence...
01 Yorumla
Soran+1 yılzor bı durum yanı yapmayay calsıyorum zaten once nalmaya calısıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiseksüel olma ihtimalin var eşcinsel değil
05 Yorumla
Soran+1 yılyanı oyle mıyım anlamadım kı of
Cevap sahibi+1 yılBende biseks olduğumdan şüpheleniyorum
Soran+1 yılciidimisimn yasıyor musun bunları
Cevap sahibi+1 yılerkeklere aşık oluyorum ama bazen fantezi kuruyorum bir kızla sevişmek gibi ya da aşırı beğeni oluyor ama çok çok az oluyor o his
- +1 yıl
her kadın bunu ister
+1 yılBiseks olabilirsin bence bu gayet normal
07 Yorumla
Soran+1 yılya ben boyle duyguları hıc yasamadım tuhaf gelıyor
- +1 yıl
Önceden yaşamadığın için tuhaf gelebilir ama içinden gelerek böyle şeyler hissediyorsan bence biseks olabilirsin
Soran+1 yılkarsımdakı ınsana sevgıde beslıyorum bırtek cınsel degıl zaten
- +1 yıl
Yazını okudum biliyorum benim bir arkadaşım var oda aynı şekilde senin gibiydi
Soran+1 yıle o naptı peki
- +1 yıl
Eğer istersen özelden anlatayım anca yorumlara bakmak zor geldi mesaj kutum açık herhangi bir amacım yok sadece sana yardım etmek isiyorum
Soran+1 yılyazdım sana
+1 yılkendi ol karar ver
01 Yorumla
Soran+1 yılcok zor
+1 yılBaslama uzak dur
02 Yorumla
Soran+1 yılcok zor bı durum
- +1 yıl
Alisirsin sonra biseks olursun. Bence uzak dur
Eşcinsellll
00 YorumlaKarışık senin ki
01 Yorumla