+1 yılGeceleri mutlu olduğun için tm ama ya gündüzleri yaşayacakları düşün. Durakta otobüs beklemek mi yoksa insanların içi gittiği bi arabaya binmek mi? Zaten başka neleri var neleri diyorsun? İyi maaş alıyorsa zaten arkadaşların da seni kıskanır [ koluna bak buldu zengin kocayi] biraz kaba olacak ama yiyeceğin şeyi iyi seçmen gerek. Kendinin devamı da var bu işte iyi karar ver. Ya gündüzleri bayram edeceksin ya geceleri bayram edeceksin. İyi düşün
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence en başta kararını doğru bir şekilde vermen iki taraf içinde en doğrusu olacaktır bir süre sonra aldatma olayı doğacak seven değer veren taraf yıkılacak aldatanda pişmanlık içinde yaşayacak gerek yok bu duruma gelmemesi 😊😉
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte ten uyumu önemlidir. Ten uyumu çekimi de beraberinde getirir. Çekim olmayan biriyle sadece tekdüze bir hayat yaşarsın. Sonunda da gözün dışarıya kayar.
01 Yorumla
+1 yılHayir tabi ki nden evleneyim. Yani insan arzulamadığı biri ile evlenmemeli. Sonu kesinlikle aldatmayla bitecek bir ilişkiye başlamak iki tarafada haksızlık olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeni eşimle evlenmeye iten en büyük unsurlardan biri aramızdaki ten uyumuydu.. Seks evliliği ayakta tutan en büyük temel taşlardan biridir.. Mutsuz olmak istiyorsan evlenilir tabi..
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence yapılmaz böyle bir şey aynı evin içinde ne zamana kadar öyle dost gibi geçinilir ki seks olmadan evlilik nasıl olur daha doğrusu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOnu yatağa girince anlarsın gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet evlenirim ben
00 Yorumla İyi bir cinsel yaşam
İyi bir evlilik demektir
Evlilikte cinsel çekim ve uyum. olmazsa o evlilik uzun sürmez.
Ya ihanet aldatma yaşanır
ya da boşanma ile sonuçlanır100 Yorumlaaynısını yaşadım 2 senelik bir sevgilim vardı öpüşmek bile istemiyordum ileriyi hiç göremedim mutluyum sanıyordum ta ki geçen yıl hayatımda 7 aylık mükemmel ten uyumumun harika cinsel çekimin müthiş olduğu bir ilişkim olana kadar. o çekim o kadar mutlu ediyor ki asla unutamadım o kişiyi yani inan bana mutlu olamazsın çekim yoksa aranızda tamam iyi bir arkadaş olur ama fazlası değil
54 Yorumla- +1 yıl
@conquer bilmiyorum inan bana 7 aylık ilişkimde daha çok güvendiğimi hissettim sanki yıllardır tanıişıyor gibi. bazıları tipten dolayıdır diyor ama 2 senelik olan daha olgun ve yakışıklıydı ve esmer uzun boyluydu kaslıydı tam istediğim erkek olmasına rağmen cinsel çekim asla hissedemedim. diğer sevgilimse kumral cılız benimle nerdeyse boyu aynı ve diğerine göre daha az yakışıklıydı yani dış görünüşe de bakmıyormuş bence bu tensel çekim
+1 yılbir çekim hhissetmediğin birisiyle sırf iyi diye evlenmek beş yıl sonra ben o hayattan bıktım deyip boşanmaya karar vermek demek
evlilikte bir çekim şart
çekimsiz olmaz
sonuçta en yalın halinle birlikte olacaksın ve bu birkaç saatlik değil ömürlük30 YorumlaCinsel çekimi bir tarafa koyuyorum yazıda kişiye karşı duygusal bir his göremedim, birini bulmada mamafih evlenmede bu kadar acele etmemenizi öneririm cinsellikti duyguydu bunlar ilişkiyi ilişki yapan en önemli unsurlar, bunlar olmazsa ilişkinin içinde ilişkinin devamı sağlıklı yerlere gitmeyebilir, bence sadece acele etmeyin karar vermekte.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel çekim yoksa ten uymamış demektir. Ten uymadıysa aşk oluşmaz anlamına gelir. Aşk olmayan bir evlilik ise kısa süre içinde sadece çıkarları bir araya gelmiş iki insanın ev arkadaşlığına dönüşür ki buda başkasına aşık olma riskini ve aldatmaları beraberinde getirir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani bu çekim yoksa ne kendini ne de adamı ziyan etme. Evliliği ayakta tutan en büyük etken bu iken etkilenmedigin biri ile hayatını birlestirmek çok gereksiz. İnsanlar bu çekim bittiğinden dolayı boşanabiliyorken siz evlenmeyi düşünüyorsunuz olmaz bence
20 Yorumla
+1 yılSanırım seni adamın maddi durumu etkilemiş. Zaten ilerleyen zamanlarda pek bir şey hissetmeyeceksin ona karşı. Belki varlığını kaybettiğinde onunla evli kalman için bir sebep kalmayacak o zaman. Bir de öyle düşün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumdayım ve 15 gün sonra evleniyorum
93 Yorumla- +1 yıl
Evleniyor musun?
Bu sadece arkadaşlık olur.. çekim. yoksa. kabul etme evlenmeyi evliliğin yüzde seksini seks cinsellik çekimdir çünkü
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenince ıslanamazsın. içine girerken canın yanar. yol yakınken vazgeç
81 Yorumla
+1 yılEvlilik demek seks demek. Seksten zevk almayan insanlar direkt aldatmaya yöneliyor. Buradaki sorulardan da anlaşılıyor. Sırf iyi anlaşıyorsun diye evlenilmez. O evlilik kısa sürede bitecek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdamınki belki bamya belki iktidarsız ya da erken boşalıyor nerden bileceksin? Sırf parası için evlenirsen parayla mutlu olursun adam mutlu edemez resmen kullanıyorsun onu
43 Yorumla
+1 yılDinimize göre nefsinin istemediği biri olması iyiymiş. Belki evlenince fikrin değişecek.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de bir para için hayatını mahvetme derim
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani para ve vajina memnuniyeti arasında kaldım diyorsun
70 Yorumla
+1 yılCinsel çekim hissetmen için önce bir tadına bakmalısın bunu dış görünüşünden anlayamazsın. ten uyumu önemli olan. cinsel cekim hissedip evlenenler de 1dk sürenler var onu ne yapıcaksın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, evlenilmez. Sonra aldatsam mı diye sorarsın burada. Cinsellik evliliğin yüzde 70'i demek.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Evlilikte sıkıntı olur. Cinselliğin içinde bir çok duygu var. Aidiyet duygusu, sevgi kadinliği hissetmek. Mutlu bir evlilik olacağını sanmam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen aşk değilde mantık evliliğine gidiyorsun sanırım. Cinsellikte tutku olmayacak bir görev olacak galiba
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşayıp da çekim olmadıysa bir şey diyemem ama belki de seveceksin ilişkisini. Yani hiç yakınlık hissetmiyorsan tabi ki ayrıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYqni nasıl bir çekim bekliyorsun? Aklına tqkılan şeyler var ise dirwk sor bence. Ufak tefek şeyler ise duzelir sorun etme. Evliliğin başinda birbirlerine bakamayan ciftler 5 yıl sonra p. rno yıldızı oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılHayır evlenilmemeli çünkü evliligin yarısı sekstir, arzulamadıgı biriyle evlenirse insan ilerde aldatabilir
00 Yorumlakendine de adama da yazık etme sonra doğacak cocuklar da zarar görücek sadece kendini düşünme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBence o zamanla olacak bir şey. Belki de libidon düşük senin her zaman hormonların tavan yapmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bir kızla konuşuyorum dediğin gibi çok iyi ama sadece arzu yok ya çok istekli olmama rağmen ona karşı hissedemiyorum bir şey nedense evlensem ne olcak arzu olmasa çok zor
03 Yorumla
Soran+1 yılBende normalde istekli bir insanım ama nedense onunla düşünemiyorum başta arkadaştik ondan sanırım hala çok yakın arkadaşım gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen bende hissedemiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılBunu psikologta sordu bana anlattım arzulamadğın biriyle nasıl evleneceksin demişti daha bir sürü şey konuştuk sordu ama
+1 yılevlenilmez tabi ama her zamanda cinsellik olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ona dokunduğunu öptüğünü seviştiğini düşünürken bir heyecan olmuyorsa olmayacak demektir
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yürümez birbirlerine karşı şehvet yoksa bu evlilik değildir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkek icin de kadin icin de ten uyumu yoksa sikinti buyuk oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen evlendim aşık oldum o yüzden ama pişmanım eismi hiç beğenmiyorum botu çok kısa kalça hiç yok saçı facia resmen nasıl yaptım bu hatayı bilmiyorum imtihan iste
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Olmaz o iş, Ahh bu hayat çekilmez şarkısını söyler durursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMantık evliliğine gider bu iş
adam 5 dk işini görür sen bir ömür boyu böyle yaşarsın00 Yorumla
+1 yılEvlenirsin ama onu aldatmak zorunda kalırsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Cinsellik olamadan nerden bilebilirsin ki? Adamdan belki bambaşka bir şey cikicak?😅
00 Yorumlaneden cinsel çekim duyamıyorsun? duyduğum erkeklerle onun arasındaki fark ne?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenmem ya, hayatım boyunca aynı kişi olacak yatağımda
00 Yorumla
+1 yılBilmem ki... para için evlenme benim sana sözüm bu yönde. Para kazanılır
00 YorumlaKadınların çoğu para kariyer araba ev Altın için evleniyor. Cinsel çekim de neymiş 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılAma bu kanal ilerde başkasına çekerse, iş aldatmaya kadar gider buhu unutma. Ona göre kararını iyi ver.:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatımda tek erkek oldu ama ten uyumu zamanla oluşan bir şey bence
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçünkü onu sevmiyorsun, sevdiğin bir adam olsun bakim insan yalayıp yutmak istiyor sdsjshh
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş başa geldi mi öyle bir hissedersin ki merak etme.
00 YorumlaAma yapmadan bilemezsin yani bişeyler yaşa demiyorum tabii de bi öpüşsen ufak tefek belli olur gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce cinsellik yaşamadan bilemezsin.
40 Yorumla
+1 yılEvlenmeyeceksin , evlenirsen mutlu olmayacaksın. Adaminda başını yakacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kere öpüş öyle karar ver.
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Yani bence bu seferde evliliğin anlmi kalmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvliliğin temeli cinsellik zaten
50 Yorumla
+1 yılTutku çok önemli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlenmek olmasada ilişki yaşadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cinsel çekim olmazsa evlilik asla yürümez
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı sekste bir ihtiyaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenen çok var ama ben evlenmem
00 Yorumla
+1 yılBence evlenilmemeli, uusn sürmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel çekim yoksa koca bir çöp
00 Yorumla Cinsellik yoksa bende yokum üzgünüm çok iyi düşün
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat