Cinsel Yaşam Cinsel çekim hissedilmeyen biriyle evlenilir mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 211 Cinsel çekim hissedilmeyen biriyle evlenilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl parasi iyise evet yoksa cekilmez 0 0 Yorumla
GalipAslanbas Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Ev arkadaşı arıyorsan cinsel çekime gerek yok 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayr zindan olur hayat 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. aman sakin ha. hayat zehir olur 0 0 Yorumla
Börteçine96 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evlenilmez. Uzak dur hayatını mahvedersin 0 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı. bana mantikli gelmedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevistinizmi nerden biliyon 2 1 Yorumla ilkeerr +1 yıl Hayalini bile kuramamış ne sevişmesi 😄 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Hayır onu arzulamam gerekir diğer herseyin yaninda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yara yedin mi düzelir 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burada cevapların yüzde doksanı soran pembe üyenin bir tarafını kaldırmak ve ona hoş görünmek için yapılıyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burayı çok da şey yapmayın. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genel olarak diyorum. Yorumla
Fearlessdr Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Evlenilmez Vaginismus yaşarsin sıkinti olur.. 0 0 Yorumla
delici94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Olmaz devam etme parası için beraber olmuş olursun 0 2 Yorumla delici94 +1 yıl Boşuna kızlığını kaybetme bakireysen 3 ay sonra boşanırsin çocuk isteyecek sen vermek istemeyeceksin ya taraflar birbirini aldatacak ya da sırf yapmış olmak için zorla yapcan mutsuzluk ve boşanma Yorumla delici94 +1 yıl Gel ben alayım seni belki iyi bir çekim olur aramızda Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evlenilir evlilik iş anlaşması gibidir 0 0 Yorumla
BerkMaraş Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Cinsellik şart 0 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nooo 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evlenme derim 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Sakin ha olamaz 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence olmaz o iş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
bu kafalarla evlilik
yürümüyor
Evlen evlen mastürbasyon yaparsın
parasi iyise evet yoksa cekilmez
Ev arkadaşı arıyorsan cinsel çekime gerek yok
Hayr zindan olur hayat
aman sakin ha. hayat zehir olur
Evlenilmez. Uzak dur hayatını mahvedersin
bana mantikli gelmedi
Uzak dur, elini bile sürme.
Sevistinizmi nerden biliyon
Hayalini bile kuramamış ne sevişmesi 😄
Hayır onu arzulamam gerekir diğer herseyin yaninda
Seks yapmadıysan bilemezsin bi dene 😁
Asla ten uyumu olmayan evlilik sakat doğumdur.
Hem ayranım dökülmesin hem g***** s****mesin olur
Cinsel ilişkiden sonra ona karşı isteğin artabilir
Yara yedin mi düzelir
Burada cevapların yüzde doksanı soran pembe üyenin bir tarafını kaldırmak ve ona hoş görünmek için yapılıyor.
Burayı çok da şey yapmayın.
Genel olarak diyorum.
Evlenilmez Vaginismus yaşarsin sıkinti olur..
Olmaz devam etme parası için beraber olmuş olursun
Boşuna kızlığını kaybetme bakireysen 3 ay sonra boşanırsin çocuk isteyecek sen vermek istemeyeceksin ya taraflar birbirini aldatacak ya da sırf yapmış olmak için zorla yapcan mutsuzluk ve boşanma
Gel ben alayım seni belki iyi bir çekim olur aramızda
Evlenilir evlilik iş anlaşması gibidir
Kötü be
Cinsellik şart
Nooo
Hayır tabiki
evlenlmez
hayır
Hayatını mahfedersin
Sen de ne emmeye geliyorsun ne gömmeye.
evlenilmez sarmaz
Olmaz