Cinsel Yaşam Cinsel çekim hissetmediğiniz biriyle evlilik olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Lütfen yardim edin Cinsel çekim hissetmediğiniz biriyle evlilik olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Ben ucundan döndüm çok sorun oluyor.. Evlilikte cinsellik yoksa ki sizin durumunuzda olmayacak o evlilik aldatmayla biter.. Tavsiye etmem 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim açıkçası biri vardi konuşuyorduk iyi biriydi de ama sirf bu sebepten bitirdim yani hiç bir şey hissedemedim bu anlamda Yorumla Cesurby 1 yıl Emin olun doğrusunu yapmşısınız Yorumla Soran 1 yıl Rahatladım vallahi siz böyle diyince hem ona hem kendime eziyet teşekkür ederim Yorumla Cesurby 1 yıl Buna çok sevindim. Ben teşekkür ederim Yorumla
Denizli_Plus Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Mantık evliliği bu. Ama böyle olmasını istemem ama olursa da hayır demem. Ne bileyim illa ki olur ileride. Deneye deneye. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kesinlikle olmaz. Pisman olursun. Sonu ya ayrılık, ya aldatma ya da ömür boyu pişmanlık olur... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Begenmedıgın anlamına gelır bence ilerde yataga gırınce degısebılır ama düşük ihtimal 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olmaz evlene ne ikiniznde hayatı zehir olur 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bende böyle düşündüm ama o kadar çok üstüme gelindi ki yanlış mi yaptim diye düşündüm Yorumla Kayıpgezginn 1 yıl Ayril bence Yorumla Soran 1 yıl Ayrildim etraftan niye ayrildin diye çok fazla üstüme geldiler cocuk iyi vs dendi Yorumla Kayıpgezginn 1 yıl Isınamadım olmuyacagini anladım ayrıldım de Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim insanlar anlamiyor ne yazik ki bunlari anlattim ama olmadı, ben hatali mi düşünüyorum yoksa kendime hak vermeli miyim diye buraya yazdim açıkçası çok destek geldi cok sağolun vicdanim rahatladi Yorumla Kayıpgezginn 1 yıl Ne demek içinden geldiği gibi karar ver hislerine güven Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Olmuyor, denenmiştir. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim ciddi düşünüyorum fakat çocuğa bir türlü isinamadim yani Yorumla Heliosphere 1 yıl İnsan yakınlık kuramayınca bunalıyor. Sonra da evlilik attaya gidiyor. Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Uyumda varsa olur 0 0 Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% 1 yıl Kesinlikle olmaz yoksa birbirini aldatırlar 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl O yola girmediysen yapma. Düşme, düzüşme. 0 0 Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Arkadaş bile olmam bırak evliligi 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Buna takılıyorsan olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Olmaz aldatmalar olur zamanla 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya herkes böyle yazmis hakikaten öyle mu oluyor Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Zorrrr 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Asla deneme bile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ben ucundan döndüm çok sorun oluyor.. Evlilikte cinsellik yoksa ki sizin durumunuzda olmayacak o evlilik aldatmayla biter.. Tavsiye etmem
Teşekkür ederim açıkçası biri vardi konuşuyorduk iyi biriydi de ama sirf bu sebepten bitirdim yani hiç bir şey hissedemedim bu anlamda
Emin olun doğrusunu yapmşısınız
Rahatladım vallahi siz böyle diyince hem ona hem kendime eziyet teşekkür ederim
Buna çok sevindim. Ben teşekkür ederim
Mantık evliliği bu. Ama böyle olmasını istemem ama olursa da hayır demem. Ne bileyim illa ki olur ileride. Deneye deneye.
Kesinlikle olmaz. Pisman olursun. Sonu ya ayrılık, ya aldatma ya da ömür boyu pişmanlık olur...
Begenmedıgın anlamına gelır bence ilerde yataga gırınce degısebılır ama düşük ihtimal
Olmaz evlene ne ikiniznde hayatı zehir olur
Bende böyle düşündüm ama o kadar çok üstüme gelindi ki yanlış mi yaptim diye düşündüm
Ayril bence
Ayrildim etraftan niye ayrildin diye çok fazla üstüme geldiler cocuk iyi vs dendi
Isınamadım olmuyacagini anladım ayrıldım de
Teşekkür ederim insanlar anlamiyor ne yazik ki bunlari anlattim ama olmadı, ben hatali mi düşünüyorum yoksa kendime hak vermeli miyim diye buraya yazdim açıkçası çok destek geldi cok sağolun vicdanim rahatladi
Ne demek içinden geldiği gibi karar ver hislerine güven
Olmuyor, denenmiştir.
Teşekkür ederim ciddi düşünüyorum fakat çocuğa bir türlü isinamadim yani
İnsan yakınlık kuramayınca bunalıyor. Sonra da evlilik attaya gidiyor.
Uyumda varsa olur
Sokunca hissedersin abla dert etme
Kesinlikle olmaz yoksa birbirini aldatırlar
O yola girmediysen yapma. Düşme, düzüşme.
Arkadaş bile olmam bırak evliligi
Olmaz tabiki yapmayin
Buna takılıyorsan olmaz
Olmaz aldatmalar olur zamanla
Ya herkes böyle yazmis hakikaten öyle mu oluyor
Sonucu aldatmak olur
Hayır
Olmaz tabi
Zorrrr
Asla deneme bile
Hayır
Zor sen bide cok azgınsan daha zor