Çok güçlü çekim yaşadığınız çok güzel bulup çok beğendiğiniz ve yanında çok mutlu olduğunuz kişiyle tüm ömrümüzü mutlu geçirmek ister misiniz? Yoksa geçmiş ilişkilerini irdeleyip sorun yapar mısınız? Bekareti, daha önce yaşamış olduğu s*KS hayatı vs sizin için sorun olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce yaşayanlar onu ilgilendiririm zaten yaşadıkları onu bu hale getirmiştir ben onu Bu haliyle seviyorsam yaşadığı iyi kötü şeylerle alakalıdır Önemli olan benden sonrasıdır Ben ne yaşayacakları da ne kadar mutlu olacağımızı da sen nasıl düşünüyorsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
+1 yılsırf bu nedenden evlenmem de evleneceksem korunmasız birleşmede hastalık kapma riski olmayacak biri olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya hastalık niye kapasın
- +1 yıl
yani geçmişte yaşadıklarında dikkatli olmuş olmalı
+1 yılEvet. Tabularımız aynı olsun en asından. Tabusuz insan yoktur. Ve hakkı da var buna. Her şeyi kabul etmeli değil.
00 Yorumlaevliliğe karşıyım partner olarak devam ederiz
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeye temelli mi düşünmüyorsunuz durum özelinde mi
- +1 yıl
y0k bu durumla alakalı değil velilik düşünsem zaten bu yaşıma kadar evlenirdim bana saçma ve gereksiz bi 0luşum geliy0r evlilik ayrıca evlilerin ç0ğunun cinsel hayatı berbat
Soran+1 yılÇocuk sahibi olmayı aile kurmayı düşünmüyor musun.
- +1 yıl
hayır ç0cuk da istemem de aile 0lmak da geçmişte ç0k iyi 0lduğum seksde memnun 0lduğum bi partnerim vardı hayatım da ama evlilik ve ç0cuk istediğini söyledi ben 0na anlattım herşeyi ve istemedimi söyledim defalarca da uyardım ama ç0k ısrarcıydı bu k0nuda ve s0runu çözemedik y0lllarımız ayırdık
Soran+1 yılBen anne olmayı tatmak isterim. Tabi herkesin kendi kararı
- +1 yıl
evet yani herkesin bakış açısı ve istekleri farklı
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanında böyle bir partnerim vardı. Aramızda sınır yoktu herşeyi yapıyorduk. Geçmiş ilişkilerini bile seks yaparken konuşurduk.
Aile yapısı uygun olsaydı devam edebilirdim.
Geçmişi karşımıza çıkmayacak biri olmalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geçmişi beni ilgilendirmez
birlikte geçireceğimiz güzel zamanlara odaklanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki de sorun olur, öyle bir kızı da sevmem aşık olmam imkansız
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama her türlü uyumunuz varsa neden olmasın ki
Cevap sahibi+1 yılBen bakir bir erkeğim ve kendim gibi bakire biriyle evlenmek istiyorum çünkü
Soran+1 yılAşık olursan öyle birine
Cevap sahibi+1 yılOlmam inşallah olursam ve bekaret olayını da öğrenirsem ki elvet öğrenirim ayrılırım
Soran+1 yılUyu ayrılacak kadar neden önem veriyorsun bu olaya
Cevap sahibi+1 yılYa zaten tanisirken konuşurken bir kızla sorar konuşurum bu konuları en baştan yani demin de dediğim gibi aşık olmak sevmek öyle bir kızı istemem imkansız yani
Cevap sahibi+1 yılÇünkü çok önemli ve ciddi bir konu bu ben ileride evleneceğim kızla birbirmizin ilki ilk aşkı olmak o duyguları o heyecanları o anları o hisleri ilk beraber birbirimizde tatmak istiyorum bilmem anlatabildim mi
Soran+1 yılNeden istemiyorsun ki var say ki aranızda çok güçlü bir aşk çok güçlü bir çekim var. Bakire olmaması niye bu kadar önemli
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben söyledim söyleyeceğimi neden önemli olduğunu vs. yeterince anlattım hâlâ sormanın ve konuşmanın lüzumu yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinselik benim için çok önemli karşılıklı mutlu olacağım insan ise evlilik isterdim
00 Yorumla
+1 yılTüm tabutları yıkmış birisi ile evlenirim sorun olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. folloş olmus bıseyı almam
04 Yorumla
Soran+1 yılFolloş ne
Soran+1 yılKomik çocuk
3ten fazla kişiyle seviştiyse olmaz
018 Yorumla
Soran+1 yılNeden 3 ve bunu nasıl anlayabilirsin ki
Soran+1 yılNiçin peki? Karşılıklı iyi bir uyum varsa burada seni rahatsız eden ne tam olarak geçmiş geçmişte kaldı sonuçta
- +1 yıl
hislerine hiçbir zaman güvenemeyeceğimi düşünüyorum. bana hissettiklerini öncekilere de aynı şekilde hissetmiş ve onların sonu geldiği gibi benim de sonum gelebilir. Bir farkım olmalı. şu an aramızda her şey çok iyi olabilir evet ama geçmişte başkalarıyla da arası iyiymiş ki bişeyler olmuş. geçicidir hisleri. karşılıklı iyi uyum yaşadığı tek kişi ya da "özel" kişinin sadece ben olduğuma inanmıyorum. Yarın bir gün "heyecanı" gider, tek başıma kalırım.
Soran+1 yılHaklı bir bakış açısı açıkçası hak verdim. Ama aranızda güçlü bir çekim varsa korkuların yersiz olmayacak mı? Sonuçta bu durumu herkesle de yaşayabilirsin
- +1 yıl
ben güçlü çekimi hissediyorum diyelim tamam ama hiç bir zaman onun hislerinden ya da hislerinin gücünden emin olamıcam. Çünkü sokaktan geçen adamla sevişmemiştir zaten. bişeyler çekmiştir iyi anlaşmıştır da sevişmiştir. Ve evet herkesle yaşayabilirim bu durumu. Ancak ihtimallere baktığım zaman az kişiyle ilişki yaşamış birinde değerimin daha yüksek olacağını düşünüyorum. Evlilik dışı sevişmeye falan karşı değilim. sadece belirli ölçüleri olması gerektiğine inanıyorum.
Soran+1 yılFa*kbadi türünden ilişkileri olduysa sonuçta güçlü çekim gerekmiyor ihtiyaç sebebiyle bir araya gelinmiş. Seninle aranda ki güçlü çekimi de anlarsın bence
Soran+1 yılO zaman tabuların var işte. Bir estetik 2 seks kabullenemedik. Bunlar ihtiyaç dahilinde olması gereken şeyler
Soran+1 yılTabi sen bilirsin de bu tercihin altında yatan sebepleri anlayamıyorum belki ondan merak ediyorum galiba bende
Soran+1 yılAslında erkekler daha ilkel bu konuda
Soran+1 yılEvet erkeklerin daha iradesiz olduğunu söylüyorlar bilmiyorum gerçek mi 😅 bence öyle bir şey yok. Erkekler için niye daha fazla bir ihtiyaçmış gibi bakılıyor ki her iki tarafında aynı oranda isteyeceğini düşünüyorum. Kadınlar bastırılmış erkekler daha rahat bence 😂
- +1 yıl
erkeklerin rahat olmasının sebebi toplum. herkeste aynı istek var dediğin gibi. toplumsal bir sonuca katlanmıyorlar erkekler bu yüzden de kendi iradelerini geliştirmeye gerek duymuyorlar. kadınlar toplumsal baskı sonucu kötü sıfatlarla anılacağından dolayı gizli saklı yapıyor ya da tutuyor kendini.
Soran+1 yılKesinlikle gelişmemişler yüzünden. Halbuki erkek yapınca normal olan şey kadın yapınca tü kaka olmamalı
Lan Ne demek istiyorsun konuşalım mı biraz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet tt nerede öyle biri
00 Yorumla
+1 yıltabu yoksa ben varım, açık ilişki hariç tabi
00 Yorumla
+1 yılUzun zamandır böyle olan birini arıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek için mi
- +1 yıl
Herşeyimiz uyumlu olursa tabi evlilik
Soran+1 yılSadece s*KS deseydin küfürlü yüceltin 😂
- +1 yıl
Yok daha neler sende o kadar sapık değilim 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılaslında zevkli olur :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek mi?
- +1 yıl
Evlenmek ve sonrasında ki seks fantezileri
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. evlenebilirim
00 Yorumla
+1 yılEvlendim oyle biriyle
06 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak problem olarak görülüyor da bu. Tebrikler. Nasıl düşündün? Türkiyede yaşamıyorsun anladığım kadarıyla
- +1 yıl
Yo yasiyorum sınırların olursa keyif alamazsin hayatta
Soran+1 yılKendi s*KS hayatı doludizgin geçerken bakire kız arayan erkeklerden bıktım
- +1 yıl
Sende benim gibi birini bul bence keyif alirsin
Soran+1 yılSenin gibi biriyle 1 yıllık ilişkim var ama evlilik düşündüğüne emin olamıyorum. Şüphelerim var kendisiyle ilgili
- +1 yıl
Ne gibi özelden yazsana
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. evet5
00 Yorumlaolur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kişi sen misin partnerin mi?
024 Yorumla
Soran+1 yılHer iki taraf içinde geçerli. Ama kızlar için sorun oluyor bu genelde o yüzden sordum
Cevap sahibi+1 yılŞimdi şöyle tabuları olan birisiyse maalesef evlenmeyi düşünüyor gibi yapıp takılma ihtimali yüksek
Cevap sahibi+1 yılBu tabuları olan erkekte nerden baksan Türkiye'nin çoğunluğu diyebiliriz ve unutma ki erkekler iyi birer manipületorlerdir o şekilde düşünüp onunla rahat yatmani sağlıyor olabilir
Soran+1 yıl1 yıllık ilişki evlilik getirmez mi diyorsun yani? 1 yıl sadece yatmak için kullanır mı
Cevap sahibi+1 yılBu gözler neler gördü maalesef yavrum :(
Soran+1 yılNasıl anlayabilirim manipüle edildiğimi? Çok seviyorum 😢
Cevap sahibi+1 yılHic olmaz diyemiyorum ama bir erkek olarak erkek zihniyetini biliyorum yüzdelik olarak az olan kesime giriyorsa bir ihtimal diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılIşte severken de onu anlaman o kadar zor ki ya dışardan bir göz lazım gözlemleyen ya da ayrılma durumunuz olursa belki o
Soran+1 yılŞöyle söyliyeyim 10 yıllık bir arkadaşımdı şimdi bir yıllık sevgilim bir anda teklif etti deneyelim mi diye.. yakınlaştık. Haftasına beraber olduk. Her şey çok iyi güzel gidiyordu ilişkimizin 4. Ayında başkasına aşık olduğu için imkansız bir aşk olduğu için benimle unutmaya çalıştığını öğrendim. Ama 1 yılı devirdik.. unuttuğunu ummak istiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılIstersen dm den devam edelim buraya fazla açıklıyorsun gibi geldi :)
Soran+1 yılÖnemli değil ki gizliyim zaten
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin o zaman
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlık zamanlarınızda ki yaptığın her şeyi biliyor olması ve daha sonra ki süreçler üstüne başkasına aşık olup seni yara bandı gibi kullanması belki bir alışkanlık belki ihtiyaçların karşılanıyor olması hala aynı şeyleri düşündürtuyor
Soran+1 yılBir yıl oldu ya. Bana karşı güçlü duyguları olmaması mümkün mü. Bir yıl devirdik çok şey yaşadık
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum ilişkini en iyi sen bilebilirsin ben sadece genel erkek zihniyetinden bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılNaptiniz
Soran+1 yılDevam ediyoruz
Cevap sahibi+1 yılYaptınız mı bu konuşmadan sonra bir seyler
Soran+1 yılNe gibi şeyler
Cevap sahibi+1 yılCinsel aktiviteler
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHmm ne sıklıkla yapıyorsunuz
Soran+1 yılNiye merak ettin
Cevap sahibi+1 yılHiç öylesine
ben ce olur
00 Yorumla
+1 yılEvet tabikide