Seviyorsa bana dokunmak ve opmek istemez mi? Zevk vs vermek istemez mi? İnanmiyorum acikcasi. Evlenmeden istememesini anlarim ama evlenince istememesini anlayamam (cok agir travma ya da saglik durumu yasamadiysa)
Evet ister. Ama oyle hunharca, duvardan duvara vurarak istemez. Seven erkek sık sık cikardigim sesi dinler ve arada mimiklerime bakar. Acıdan mı zevkten mi titriyorum ölcer ve acı cekiyorsam da devam etmez birlesmeye. Seven erkek yataktan kacarak degil, sevgisini boyle gosterir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benden önce cinsellikle arası olmayan birinin, benimleyken aynı şekilde cinsellikten uzak duracağını hiç sanmıyorum
Fazla iddialı 😂
Oyle biriyle evlenmek istemem libidosu yüksek kişiler libidosu yüksek kişilerle evlenmeli.
Hayır evlenmem ben tam bir cinsel ilişki insanıyım
İyiki ozelin açık değil yoksa yandıydın... ben yazmam ama. millet abanır... yani ben de sevwrim cinselliği arada bir yaşamak iyi olabiljr
Arada bi yaşamak istemem ben hiç cinsellik yaşamadım ve evlenince bunun acısını çıkaracağım
Hahhahha sen azmissin ben de hiç yaşamadım evlenince istedigim zaman sevişmek istiyorum 😂
Azmak demeyelim de libidom yüksek diyelim 😂😂
Evlenince de istediğim zaman yasayamazsam sıçtık 😂 boşanamam da ayiptir onun için boşanmak kaldık mi öyle
Yani bence ömür geçmez ya illa insan bi şeyler yaşamalı
İşimiz zor kısaca kadın istekli olmasa bu yasa kadar yaşamadik vay bizim halimize mastürbasyon ta yapılmaz evliyken yapacak bişey yok
Evet kötü olur
Ağlarım halime o zaman illa cinsel ilişki yaşamak zorunda değiliz ben sevişmeyi daha çok seviyorum o yüzden sıkıntı yaşamayız herhalde
Sen yaşamasın ya
Umarim
Beni arzulamiyorsa sevmiyordur zaten
Sevmek eşittir cinsellik yani senin için
Sadece cinsellik dusunuyorsa da sevmiyordur. O zaman da sadece f*ckbuddy iliskisi yasiyoruzdue
Bence seven arzulamaz evlenmeden once de cinsellik olmamalı ayrıca
Evlenmeden yapip yapmamak onlarin karari ama ben genel cevapladim. Evlenmeden sevismek zorunda degiliz ama evlenince arzulamiyorsa sevmiyordur.
Arzulamakla sevmeyi ben ayrı düşünüyorum arzu daha kaba bir durum sevmek ise saf bir durum bence
Seviyorsa bana dokunmak ve opmek istemez mi? Zevk vs vermek istemez mi? İnanmiyorum acikcasi. Evlenmeden istememesini anlarim ama evlenince istememesini anlayamam (cok agir travma ya da saglik durumu yasamadiysa)
En masumanesi sarılmak ister öpmek biraz cinsel duygu ya aslında aynı dusunuyoruz tek karsitligimiz seviyorsa seks yapmak isterse de
Evet ister. Ama oyle hunharca, duvardan duvara vurarak istemez. Seven erkek sık sık cikardigim sesi dinler ve arada mimiklerime bakar. Acıdan mı zevkten mi titriyorum ölcer ve acı cekiyorsam da devam etmez birlesmeye. Seven erkek yataktan kacarak degil, sevgisini boyle gosterir.
Mutluluklar dilerim sana güzel kadın..
Sanada mutluluklar 🙂
Teşekkürler umarım doğru insanı bulursun
Hayır evlenmem , evlenemem
Kızlar da fena
Evlenmem.
Sanırım hayır