+1 yılMerhaba, çok normal bir durum. Aynısını tam anlamıyla bende yaşıyorum. Bu hayal dünyandaki yoğunluğun tam anlamıyla karşılık bulacak olan son noktaya ulaşamamanla alakalı, orgazm olacak halin kalmaz , hatta yorulursun ama gel gör ki istek bitmemiştir. Sanırım bu durumu yaşıyorsun değil mi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeden yanıyor, ızdırap için de ve senin umrunda değil. İşte bu çatışma da ki öyle kim kala misali halin de bu olacak. Karşı koymayı bırakın, ilgilenin bedeniniz ile ve duygularınız ile...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAktif bir cinsel hayatın olduğu zaman soğumaya başlarsın zaten olmadığı için böyle sürekli hergün mastürbasyon yaparsan isteğin artar aklın hep oraya gider ama yaşarsan hepsi aynı kafasında olursun yavaş yavaş yaşadım gördüm diyip yğkselmeni yavaşlatabilirsin
114 Yorumla
Soran+1 yılO zaman evlenene kadar rahat yüzü görmeceğim yani
- +1 yıl
Eğer bu konuda çekingen veya da korkan biriysen öyle tabikide ama rahat olmak için hiçbir çekincen yoksa bu konuda deneyim yaşayabilirsin üstesinden gelebilirsin
Soran+1 yılZinaya karşıyım deneyim dediğin evlenmeden birliktelikse eğer
- +1 yıl
Evlenmeden birliktelik arzulama ile başlar güzel insan senin başka birilerini de arzulaman zina olıyor o zman yani ha yapmışsın ha istemişsin ikiside aynı bakmak da aynı yapmakda aynı şahsi fikrim bu yönde bu konu geniş bir konu elbette ama senin sağlığın için ya bu işe nokta koymak ya da ileri taşıyıp rahat etmek
Soran+1 yılİnan kimseyi hayal falan etmiyorum ama evet bakmakta bi nevi dediğin gibi ama yine gerçek ilişki gibi sayılmaz mecbur böyle oluyor digerini yapmaktan en azından daha iyidir. Anlayacağın işler karışık ne olacak bilmiyorum.
- +1 yıl
Gerçek bir ilişkiden farklı bir durum ama yanİ şimdi olaya geldiğimiz zaman mesela birini gördüğün zaman ister istemez bişeyler düşünüyosun sadece sen değil hepimizde var bu durum zaten yapmaktan daha iyidir tabi ama karışlıktan kastım şöyle konu geniş kapsamlı istekler arzular hayal etmelerle birlikte devamının gelmesi ki illaki de geliyodur bence sonra süreklilik başlıyor işte
Soran+1 yılİnanmazsın belki ama bugüne kadar sevgilimbile oldu onun hayalini bile kurmadım kaldı ki normalde gördüğüm birini hiç olmadı hayal işi bende yok
- +1 yıl
İyi bari o olmasın istek diyince aklıma oda geldi bi an süreklilik konusu olunca sana sormak istediklerim var benim burdan sorayım mı rahatsız olmazsan yoksa konuşalım mı özlden
Soran+1 yılÖzelde asla konuşamam bu soruyu sorarken bile kırk takla attm
- +1 yıl
Korkma seni yemem ben kim olduğunu bilmem etmem zaten bişey olacak değil konuşacaz silersin sonra zaten soruyu sorarken kırk takma niye attın acaba onu anlamadım normal bir durum bu takla atacak ney var
Soran+1 yılNormal da utanç verici o yüzden
- +1 yıl
Bu kadar temiz kalpli birisi olduğun için sevindim çünkü çok zor kalmadı diyebilirim utanç verecek bir durum yok insanların nefisleri daha agır basar sende değil herkeste var bu tip şeyler
Soran+1 yılEstagfurullah gerçek niyetimi yazdım herkeste var ama işte yine de utanıyor insan
- +1 yıl
Utanma rahat ol bişey yok bunda sonuçta kendi kendini mutlu eden birisin sen kimseye zarar gelmez utanma rahat ol öyle şeyler düşünme sakın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal. Özellikle kadınlar üst üste 3 4 kez orgazm olabiliyorlar. Bu isteklilik ve libido duruma göre değişir. Ileride ki partnerin gayet şanslı bu durum erkekler için bulunmaz nimet. Yani kısaca normal. Libidon yüksetir, istekli birisindir.
17 Yorumla
Soran+1 yılAma benim için şu an sorun küçük yaştan beridir böyleyim niye acaba ben miyim anormal tabi şu an daha farklı
- +1 yıl
Yok gayet normal durum
Soran+1 yılDeğil bence ya yapınca bile hiç yapmamış gibi
- +1 yıl
Normal diyorum :)
Soran+1 yılTamam kızma öyle olsun 🙂
- +1 yıl
Aferin :)
Soran+1 yıl🙂
Gizli Üye(18-24)+1 yılGünde 3 kere mastürbasyon yapmazsam doymuyorum sonrası zaten uyuşur klitorisim sen ne kadar yapıyorsun ki?
44 Yorumla- +1 yıl
Hergün yapiyomusun
Soran+1 yılBen her gün yapmıyorum
- +1 yıl
Peki farklı yontemler deniyomusin zevki arttrcak
- +1 yıl
Istersen öneri verebilirim😉
+1 yılGayet normal. Bunun nesi iğrenç. Sonuxta biyolojik olarak bu da yemek içmek kadar ihtiyaç. Ohaa iğrenç falan diyenler kim bilir neler yaşıyor. Hem alnında mi yazıyor bugün kaç kez tatmin ettiğin kendini🤭
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 5 kez boşalamazsin yem atma burdakilere😂 benim bile o kadar kolay olur ama 3ten sonra olmuyor bir gün içinde. Abartmayin
112 Yorumla
Soran+1 yılKimseye yem atmıyorum zaten dedim istek oluyor ama boşalma falan onu anlayamıyorum acaba diyorum yanlış bişey mi yapıyorum hep diyiliyorya kadınlar boşalamıyor diye bende bence öyle olduğum için istek bitmiyor
Cevap sahibi+1 yılYoo 2 de oluyor 3 de, 4e istek kalmıyor zaten. Olamaması hormonal yahut psikolojiktir kadının
Soran+1 yılBilmiyorum bazı günler cidden 3 4 5 kere oluyor sanırım tam boşalma olmadığı içinde istek bitmiyor ben bi yerde yanlış bişey yapıyorum mesela ben hiç dokunmam kıyafet üzerinden bunun etkisi var mı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılama ben 3 kere sağlam yaptıktan sonra birdaha 3 4 gün falan idare ediyor. Sen doygunluğa ulaşmıyorsundur
Cevap sahibi+1 yılBen kuvvetli oluyorum bayağı bünyede kıyamet kopuyor falan😁
Cevap sahibi+1 yılAma şöyle ki ben yukarda falan değil de deliğin tam içinde oluyorum, titretince parmagimi delikte geliyor
Soran+1 yılOoo sen farklı boyuttasın ben hic elimi sürmem ben bu yüzden böyleyim demekki
Cevap sahibi+1 yılHata yapıyorum her ne kadar tırnak bakımına dikkat de etsem bazen sivilce oluşuyor ama n'apiyim birebir temas çok daha iyi
Soran+1 yılAnladım denemediğim için bisey diyemem ama enfeksiyon riski var dikkat et
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum hayatım dikkat ediyorum, zaten tek bir tırnak hep en kısadır anlayan anlıyordur ama napiyim yaş 28 boru mu😂
Soran+1 yıl😀
- +1 yıl
Harikasın
Daha kimseyle birlikte olmadığın için isteğim bitmiyor. Aktif cinsel hayatın bitince normale döner.
11 Yorumla
+1 yılDüzenli cinsel ilişki yaşarsan geçiyor ancak
11 Yorumla
Soran+1 yılO zaman durumum vahim
+1 yılOlm nasıl istek var sizde ya
19 Yorumla
Soran+1 yılNiye iğrenç bir durum dimi
- +1 yıl
Yani bir insanın aklı hep şeyinde olmamalı bir defa yap 2 gün sabret yine yap
Soran+1 yılHer gün yapmıyorum zaten her ordada değil aklım ama kendiliğinden geliyor durup dururken başka işleme meşgul olurken
Soran+1 yılHer zaman aklım orada değil diyecektim
- +1 yıl
Anladım evlen
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum ama maalesef evlenecek kimse yok
- +1 yıl
O zaman elinle devam
Soran+1 yıl😪
- +1 yıl
Üzülme
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bu aslında güzel bişey
16 Yorumla
Soran+1 yılBana göre değil evlenince olabilir ama şu an inan çok kötü
Soran+1 yılO da değilse ne o zaman ölelim direk
Soran+1 yılSen benden beter çıktın
Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Cehennemi düşün kanka 😂
121 Yorumla
Soran+1 yılİnan çok düşünüyorum ama engel olamıyorum 🤔
Soran+1 yılEmoji yanlş oldu😪
Soran+1 yılZina edemem işte diğeride bir işe yaramıyor
Soran+1 yıl😀 sende mi aynı
Soran+1 yılOoo sen zinacı tayfa kötü ya 😪
Soran+1 yılSen kötüsün demedim zina kötü dedim
Soran+1 yılÖyle ama napalım elimiz mahkum
Soran+1 yıl😀
Soran+1 yıl😒senide kaybettik
Soran+1 yıl😀güldürdün beni ya teşekkürler yorumlarn için
Soran+1 yılHehe çaktırma 😀
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İsteğini tam fideremedigin için olabilir mi
114 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bence yanlış olan bir şey var
Soran+1 yılBaşka ne düşünceyle yapacamki
Soran+1 yılMutlu olamıyorum aksine yapınca mutsuz oluyorum cehennem işi karıştırıyor
Soran+1 yılIbadetten alıkoyuyor ama işte bazen günah ya baya araştırdım ama engel olamıyorum
Soran+1 yılNe savaşlar verdim ama bazen savaşmakta yetmiyor
Soran+1 yılBöyle söyleme bana lütfen güçsüz değilim herkesin ne yaşadığını bir tek kendi bilir
Soran+1 yılKonuşmanın etkili olacağını sanmıyorum bakalım bi çare bulacağım artık
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYetmiyo artık okşamak daha fazlasını istiyosun
112 Yorumla
Soran+1 yılKıyafetten yapıyorum zaten elimi sürmem hiç
- +1 yıl
Niye elini sürmüyosun hiç
- +1 yıl
Dokunmak daha güzel degilmi
Soran+1 yılİğreniyorum bide mikrop falan sakıncalı
- +1 yıl
Duşta denedinmi hiş duş başlıgıyla
Soran+1 yılYok denemedim hem yalnız yaşamıyorum hemde bekaret sorunu
- +1 yıl
Bekaretine sıkıntı degil dokunmadan duş başlıgını tutarak rahatlıyosun hem yanlız yaşamasan bile duşada yanına gelmezler dimi
Soran+1 yıl😀 o anlamda demedim duş başlığı bana özel değil sonuçta
- +1 yıl
Ne fark ederki temas etmiyo zaten sadece tazikli suyu kullanıyosun
Soran+1 yılO kadar olaya yabancıyım ki dediklerini hep yanlış anladım gerçekten işe yarıyor mu
- +1 yıl
Burdan çok açık yazamıyomki
Soran+1 yılBen anladım 🙂
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Libido yüksek olduğu için
111 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düşürebilirim var mı bir yöntemi
Soran+1 yılBelki sizde normaldir ama benim durumum sanki normal değil 😪
Soran+1 yılBu kadar da olmaz yani ama sürekli istek bunaldım
Soran+1 yılYazamam gizliyim diye bu soruyu sordum nasıl sana yazayım
Soran+1 yılEmirde veriyor 😀yok kalsın
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSüpersin bence senin gibiler var zaten.
13 Yorumla- +1 yıl
Sürekli oral yapmak lazım bence sana doyana kadar.
Soran+1 yılEvlenmeden yapamam o tür şeylerde evlenene kadar ne yapacağım bilmiyorum
- +1 yıl
sorun olursa sorabilirsin her zaman.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın ki
11 Yorumla
Soran+1 yıl30
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmastürbasyon yapıyor musun?
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama doğru yaptığıma emin değilim
Cevap sahibi+1 yılNormal. Mastürbasyon tam rahatlamayı sağlamaz. Grçiştirir sonra yine daha alevli gelir.
Yaş kaç.
Soran+1 yıl30
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşındasın bakiresin. İlginç. Peki neden evlenmedin ya da birisiyle yaşamadın
Soran+1 yılNeden ilginç olsunki herkes biriyle yatacak diye bir kaide mi var varda ben mi bilmiyorum. Birisiyle yaşamam için evli olmam lazım
Cevap sahibi+1 yılYok elbettede. Bu devirde böyle düşünen pek az kişi var 😃
Arkadaş çevresinde banada senin gibi yok derler
Soran+1 yılMaalesef algılar insanları bu hale getirdi ama benim çevrem hep böyle 40 a gidip koruyanda var olması gerekende bu zaten 2 dk lık zevk için zinaya da girilmez
Cevap sahibi+1 yılPeki neden evlenmedin
Soran+1 yılNasip olmadı kendime göre birini bulamadım baya seçiciyim
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun bakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastürbasyon ile gerçek olan ilişki aynı değildir.
15 Yorumla
Soran+1 yılTabiki öyledir de ben bıktım bu olaydan
Cevap sahibi+1 yılpartner bulun bekaret engel değil
Soran+1 yılBekaret değil zina olayı var bana ters o yüzden
Cevap sahibi+1 yılO halde nasibinizi beklemeye devam
Soran+1 yıl😪
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖzel gününe yakinsin ya da o günde sin dir
125 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Yakın veya yeni mi bitti
Soran+1 yılOnunla alakası yok cidden ben biliyorum
- +1 yıl
Her zaman mi böyle yoksa bu aralar mi sadece böyle
Soran+1 yılKüçük yaştan beridir var ama son yıllarda kadınlık hormonlarından kaynaklı sanırım daha farklı bir hal almaya başladı
- +1 yıl
Yani sana önereceğim şey ya bir sevgili yapacaksın olacaksın yanı ya da oyuncak alıp kendini tatmin edecek sin
Soran+1 yılYok ya evlenmeden o tür şeylere karşıyım
- +1 yıl
Yani evlenınce de zaten ona ihtiyacın kalmaz
Soran+1 yılYani zina ya falan karşıyım o anlamda
- +1 yıl
Zina ile ne alakası var sen kendi kendini tatmin ediyor sun
Soran+1 yılBen yanlış anladım
Soran+1 yılSevgili yap dedinya o manada
- +1 yıl
Sevgili yap ama evlen meden ilişki yaşa demedim
Soran+1 yılSevgili yapacam ama inan o da yok ben ölmüşümde ağlayanım yok
- +1 yıl
Yok ya O kadar da kötü değil ya
Soran+1 yılÖyle öyle
- +1 yıl
Sakıncası yok sq şeyde konuşsak
Soran+1 yılAsla konuşamam bu sorudan sonra zaten gizli bile zor sordum soruyu
- +1 yıl
Utanıyor sun 😊
Soran+1 yılTabiki
- +1 yıl
Bence burada utanılacak bir şey yok sonuçta buda bir sağlık sorunu doktor hasta mahremiyeti var ya
Soran+1 yılSorun şu ki sizler doktor değilsiniz
- +1 yıl
Bir nevi sırdaş gibi düşün ve hatta istemedin mi hemen engel ata biliyor sun ya O yüzden fazla takilma bu konuya burada
Soran+1 yıl🙂 teşekkürler ama burada kalması daha güzel hoş yorumlarınız için sağ olun
- +1 yıl
Sende sağol aklına takılan bir şey olursa sorarsınız
çoknormal oluyor bazı dönemler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. tam boşalamıyor olabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılHavalar ısınıyor normaldir.
10 Yorumla
+1 yılHormonal olabilir
15 Yorumla
Soran+1 yılBozukluk mu yani anormal dimi bu durum
- +1 yıl
Yani aşırı salgilanma olabilir ama duzeltilebilir
Soran+1 yılHormonlarıma bakıldı bir hastalık için anormal durum yok ama bilmiyorumki
- +1 yıl
Dmden sorabilirsiniz
Soran+1 yılDm işi sıkıntı gizli olarak bile utandım souyu sorarken
+1 yılKac defa rahatliyosun günde
12 Yorumla
Soran+1 yılHer gün değil tutuyorum kendimi ama yapınca 3 4 5 fazla oluyor
- +1 yıl
Perki farklı yöntemler deniyomusun istersen fsrkli yöntemler verebilirim zevki kat kat fazla yaşayp orgasma doyuma ulaşrsn
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. ne güzel işte. daha çok istiyorsun
10 Yorumla
+1 yılBende böyleyim yks stresinden diyolar
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım