Uzun, ilişkim vardı bayada seviyorduk güya. Birlikte olmak istedi reddettim ertesi gün sevmediği renkte kazak giydim diye terk etti. Cinsellik için terk ettigine emin oldugum için üzülemiyorum duyan kalpsizsin diyor. Kalpsiz miyim cidden?
Cevabın nedir?
sağlıklı bir mental olarak kafa yapısına sahipsin doğru yoldasın bunu nasıl başardığını paylaş ki bizde öğrenelim
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni haklı bulan biri sonunda yaa
Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Ancak Sizin için bir kayıp sayılan insanların gidişi sizi üzebilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKalpsiz değilsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes o kadar anın var üzülmen lazım sevmemişsin diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılUcuz kurtulmuşsunuz. Onunla yatsaydınız bile terk edecekti.
00 Yorumla
+1 yılHayır verilmiş sadakan varmış tabi ki üzülmeyeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHakedene hakettiği gibi davranacaksın. Verenini bulsun 🥔
02 Yorumla
Soran+1 yılVerenide ona bakmaz 😂
- +1 yıl
O zaman koy dötüne
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurtulmussun hiç uzulmene gerek yok zaten dua bile etsen yeridir
08 Yorumla
Soran+1 yılDemi yaa
Cevap sahibi+1 yılBirincisi vermek zorunda değilsin sevgili olman demek verreceksin anlamı taşımıyor zaten ikincisi sevmediği kazak giydin diye giden birinden zaten kurtulmussun boş ver hiç kafana takma onun amacı seni yapmakmis istediği olmayınca da uzamış hemen
Soran+1 yılOndan bende eminim çünkü arabası bile siyah. Ve siyah kazak giydim diye 1 yıllık ilişki bitmez ya tam hayır dedigim günün ertesi günü
Cevap sahibi+1 yılİnan bahane aramış ama zavallilik yapmış en azından ben seni istiyorum vermiyosan bu ilişkide ben yokum diyecek kadar bile karakteri güveni olmayan biriymiş işte öyle bak
Soran+1 yılİşte böyle düşününce de üzülesim gelmiyor bişeyler ciddiye binmeden kurtulduguma seviniyorum
Cevap sahibi+1 yılYa neden uzulcen ki seni sadece cinsel bir obje olarak gören biri icin üzülürsen o zaman zaten sende sıkıntı var derim şu an zaten olmasi gereken şey bu
Soran+1 yılBöyle oldugum içinde çevrem beni suçluyor ama hiç mi sevmedin sonuçta bir yılın bitti şöyle böyle diye cidden çevrem aglamamı etrafı dagıtmamı istiyor
Cevap sahibi+1 yılBence çevren seni düşünüyor o zaman derim sana destek olacaklarına konuştuklarına bak helal olsun sana kendini kullandirmadin dik durdun diye cesaret vermeleri gerekirken acitasyon yapıp kendini suçlu hissetmeni sagalamaya çalışıyorlar
Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. yorucu bir yolculukmuş demek ki
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılYa sevgim vardı ama cinselligi istemedim diye saçma bi bahaneden bırakması her anıyı sanki onun için yaşamışız gibi gösterdi bana. Yani tüm hisleri yalan gibi gelmeye başladı
Soran+1 yılGerçekten öyle
Değilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşlarım felan ne olursa olsun sonuçta o kadar seviyordun anılarınız var üzülmelisin diyor.
Değilsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım