Sevgilimle ayrıldığımız dönemde biriyle ilişki yaşamış barıştığımızda bunu sorun ettim ama şimdi de bundan tahrik olmam normal mi?

Geçen yıl sevgilimle 8 ay kadar ayrıydık bu sırada başka bir erkekle ilişkisi olmuş bir ay sürmüş. Barıştığımızda bu olayı anlatma ihtiyacı duydu bekaretim duruyor merak etme seninle ne yaşadıysak aynısı oldu sürtünme oral bir de analdan oldu senden bir şey saklarsam içim rahat etmez demişti.

Kabullenmem zor oldu başlarda inanılmaz kafaya taktım bu olayı çünkü ben sevgilimden başka kimseyle öpüşmedim bile.

Bu meseleyi şu sıralar yeni yeni unutmaya başlamışken aklıma sürekli sevgilimin o herifin altında nasıl inlediği gelir oldu kızla sevişirken hep başka erkeklerle yaptıklarını hayal eder oldum bu durum beni aşırı tahrik etmeye başladı şimdilerde.

Sevgilimin başka bir erkekle seviştiğini düşünüp bundan tahrik olmam normal bir durum mudur yoksa rahatsızlık mıdır arkadaşlar?
Sevgilimle ayrıldığımız dönemde biriyle ilişki yaşamış barıştığımızda bunu sorun ettim ama şimdi de bundan tahrik olmam normal mi?
Başka bir erkekle seviştiğinin aklına gelmesi ve bunu düşünüp tahrik olman ciddi bir sorun
Normal bir durum çoğu erkeğin sevgilisini başkasıyla hayal etme gibi bir fantezisi vardır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimi inanılmaz kıskanırım fakat onun başka bir erkekle karşımda ilişkiye girdiğini düşündükçe felaket tahrik oluyorum ve çok daha sert sevişmeye başlıyorum onunla neden böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim bu durumun normal olduğunu hatta memnun olduğunu söyledi. Beni kıskanıp tahrik olman başka erkekle gözünün önünde seviştiğimi hayal etmen çok hoş çünkü daha sert arzulu yapıyorsun güzel fantezi diyor. Başka bir kadın istemendense beni başka erkeklerle düşünmen çok tatlı ve daha iyi demişti.