Gizli Üye(30-35)+1 yılBen diyorum buyuk konusmayayim ama. Ben o kadar kendimi tuttuysam karsidakinden de bunu beklerim. Bende bilirdim yatmayi ama bunu yapmayip beklediysem hem kendime saygi hemde karakterime yakisani da budur.
karsimdaki erkegin birilerine zevk vermesi, birilerini öpüp koklamis olmasi, ondan zevk almis olmasi mideme agir gelir hazmedemem bunu. Cok dindar degilim ama zina etmek istemedim istemem.
Bazi erkeklerin zihniyeti ben yaparim ama kadin temiz olmali gibi igrenc bir zihniyetleri var. Kadin ve erkek esit degil, biyolojik evrimsel yapimiz bir degil gibi gibi yaptiklari igrenclige kilif bulmaya calisiyorlar. Zina buyuk gunahlardan biri ve islamda erkektir yapar diye bir sey yazmiyor.
Erkek ve kadin esit degil diyenler icin soyluyorum. Kadin ve erkek yaptiklarinda, takvalarinda, gunah ve sevaplarinda yani dini durumlarda eşit. Erkek bakir degil, kizlarla yatiyor diye daha az gunah yazılmiyor. Kadin icinde erkek icinde en buyuk gunahlardan biri inananlar ve ben muslumanim diyenler icin soyluyorum.
Önce bu toplumdaki erkeklerin bunu kafasina sokmasi lazim. O kadar cok goruyorum ki ben erkegim yaparim ama evlenecegim kadin temiz olacak diyen. Namusu sadece kadina yuklemeyi birakin artik 2023 yılındayız. Allah akil fikir versin.
Ben kendimi her sekilde frenlediysem, helalimi bekliyorsam bana yakişanda budur. Allah benim karsima benim gibi temiz birini nasip etsin.
Ha şunu da eklemeden geçemeyeceğim bu ulkede kadinlar, erkeklerin dedigi gibi kizlar 2. el erkek istemiyorum deseydi erkeklerin cogu evlenemezdi.
Arada tek tuk kendini tutanlar var. Onlara denk gelebilirsek, Rabbim denk getirirse ne iyi olur. Ama erkeklerin toplumda bunu bir basari olarak görmesi, milli oldum diye gururlanmasi acizlikten ve karaktersizlikten baska bir sey degil.
Sevgilileriyle bunu yapanlar, gidip para verip yapanlar o kadar cok ki. Dedigim gibi kizlarda 2. el erkek istemiyorum deselerdi cogu erkek evlenip yuva kuramazdı.
Erkekler kadinlarda yine buluyorlar benim gibileri. Ama biz kadinlardaki temiz erkek alanı o kadar dar ki ozellikle gunumuzde. Rabbim herkesin gonlune gore versin.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSon cumlemi duzeltmek istiyorum. Allah herkesin gönlüne ve mendi yasayis biçimine gore versin. Cunku erkekler kendileri yapip gonullerindeki yapmamis biri oluyor. O yüzden dogru olmadi bu dilegim. Allah herkesin gonlune gore vermenin yaninda kisi kendisi ne yasadiysa, ne sekilde dusunduyse, ne sekilde bir seyler yasadiysa ayni tarzda birini cikarsin karsina. Temiz kadinlar temiz erkeklere layık sonucta. Digerleri de birbirine layık. Rabbim kim ne sekilde dusunuyor ve yaşıyorsa ona gore versin.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birisiyle zaten evlenmem kimin altına yattıysa gitsin onunla evlensin el ele tutşmuş olsun dahi olmaz istediği gibi herhaştı yiyecek tekmeyi yiyecek ortada kalacak sonra kendini bana yamamaya kakalamaya çalışacak o ben de yok haa olanlarda da yok zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılBu öfken hiç cinsellik yasayamamaktan jdjwjxjjx
- +1 yıl
Benim öfkem kızların namussuz olmasında her s. kiii yiyip de bir g. eerizekaliii bulur kendimi ona kakakalarım kafasında olması evet cinsellik yaşamadım çok şükür ben müslümanım Allahın günah haram dediği şeyi yapmıyorum en azından bunu bilip yapmıyorum Allahım beni hep uzak tutsun bunlardan beni hiç bulaştırmasın ve böyle kızlarla da karşılaştırmasın
+1 yılBen boşandım ve evlenmeden önce de bir kaç hatam oldu ben bunu söylemiyorum bile daha sıra ona gelmiyor ama boşandım diye bile kimse istemiyor evlenmeyi benimle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden biriyle cinsellik yaşaması normaldir her kadın erkek eli değmemiş olacak diye bir kural yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılBende daha önce biri ile cinselik yaşadığım için pek önemsemem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim öyle bi geçmişim olmadı, hiçbir şekilde.
Kendim gibi birisini isterim.
kiminle yattı ise onunla evlensin15 Yorumla
Soran+1 yılBöyle diyen kadınlar hep kandırılıyor ya adamın altına almadığı kalmamış her kıza askim sen ilksin diyor kadın inanıyor. Kadın ilkinin dese de erkekler şüpheci yaklaşıyor. Kadınlar saf
Cevap sahibi+1 yılBelli eder kendini
Soran+1 yılYanilma oranın öyle yuksek ki maalesef kadınlar bu konuda yaftalaniyor erkeklere bir şey olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBen de diyorum ki o zihniyette olan bana da öyle yaklaşır, illa ki kendini belli eder
Soran+1 yılUmarim canim kimse kandirilmasin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAksine ne kadar çok ilişkisi olmuşsa o kadar fazla isterim onunla evlenmek için...
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok var erkeklerde yalan söyler ilk sensin diye 😉
10 Yorumla Erkeklerde bu samanlıkta iğne aramak gibi bir şey olur bu.. gerçi artık kızlar için de geçerli gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılevet ben de öyle düşünüyorum evlilik dışı cinsel ilişkiye karşıyım
00 Yorumla Evlenebilirdim ama tutupta her gün biriyle yaşamış biriyle hayır.
00 Yorumla
+1 yılMümkünse daha önce biriyle cinsellik yaşamış olsun. Bakire biri ile evlenmek istemem.
00 Yorumla
+1 yılne alakası var :)
önemli olan benimle olduktan sonrası
öncesiyle ilgilenmiyorum00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben böyle diyorum demeyenlere saygı duyarım onlar da benim düşünceme saygı duymalılar..
10 YorumlaErkekde zaten bulamazsin da kizlardada artik cok zor lise zamaninda bile cinsellik yasaniyor artik yasamayanda icine girmek haric herseyi yasiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen istemem de sonuçta kimse söylemez bunu haliyle bilmeden evlenirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka herkes yaşamıştır yüzeysel de olsa
10 Yorumla hayır sizinle eğlendi benimle evlendi diycen
10 Yorumla
+1 yılDiyen vardır da icraate döken yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek zorunda mıyız
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Değeri gözümde düşer hem de öyle böyle değil!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılbekaret önemlimi artık
00 Yorumla Evet ben evlenmem böyle biri ile
00 Yorumla
+1 yılBen bakir oldugum halde umursamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle insan kaldi mi acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka deneym iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasamis olan tercihimdir
00 Yorumlabennn
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için önemi yok
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vardır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılVar şekerim
10 Yorumla
+1 yılVar çok hemde
00 Yorumla
+1 yılBenn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Seversem evlenirin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Nasıl yani
00 Yorumla
+1 yılBen evlenirim ya.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an icin evet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben mesela
10 Yorumla
+1 yılyok ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar tabi
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026