ve şimdi her şey yaşandı ve kopmamiz imkansız duruma geldi o benim tenimi ben onun kokusuna alıştım napmaliyim sizce

ve şimdi her şey yaşandı ve kopmamiz imkansız duruma geldi o benim tenimi ben onun kokusuna alıştım napmaliyim sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kopmazsanız eşi sizi hayattan koparınca bizde boşuna üzülmeyiz evli barklı insanlarla işiniz nedir
Ben evli olduğunu bilmiyordum zaten hastanede tanıştık onunla ve uzun bir birliktelik yaşadık ne kocasi arıyordu nede soruyordu yanımda hiç tahmin edemedim yani
Bence doğru değil ama sen bilirsin yinede senin yüzünden boşanırsa bunun vebalini nasıl ödüyeceksin ki?
Böyle insanlardan nefret ediyorum. Kadın erkek fark etmez. Aptal yerine konmak, yalan, aldatma hepsi çok kötü
Ne yapacağını bilmiyor musun?
Gizlice buluşarak devam ettirebilirsiniz bunu
Evli misin
Öyle yapıyormuş bu güne kadar ama neden bitirdi anlma veremedim
O kadından ne hayır göreceğini düşünüyosun peki?
Ya nebilim en başta FB olarak takılıyorduk uzun sürmez diye düşündük ama 3 sene sürdü o beni begenirken bende onu beğendim
Hayır olarak bı hayır beklemedim onu rahatsız eden bir durum sergilemedim gelimmi ya ona dediginde gel dedim arama dediğinde aramadim hani zora sokmadim hiç ama ne bilim böyle bir an gitmesi koydu biraz daha önceki ilişkilerde bunu yaşamadım hiç
Abicim kocasını aldatan kadından ne hayır görmeyi umuyosun diyorum. Başkalarıyla fb ilişkisi yaşayana kadar boşansın adamdan. Sonra napıyosa yapsın
Ben bı hayır beklemiyorum ki amacımız belliydi bej tek yaşayan özel bir hastane çalışan saglikciyim hani benim. icinde güzel vakit oluyordu geldiginde evde falan oluyordu guzek anlar aktiviteler yaşıyorduk hani saklamasini da anlamadım ben evli. oldugunu hani nasıl oluyor anlamadım yoksa ondan bir beklentim yoktu benim
O ne diyor peki
O devam edelim diyor lakin sürekli benim eve gelmesi ve bu tehlikeye girmesi sakıncalı bir durum
Neden