Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkasının altına yatmak için eşinin senden önce yaptıklarını bahane bulma. senden öncesinden sanane? Senle evliyken yaptıysa konuş yok hayır senle iken yapmadıysa bırak or.. luk yapmayı insan ol kocanı karşına al konuş ha yok içimnde zaten ors.. luk var diyorsan sana yakışan bu demekki grup bile yaparsın utanmadan.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgrup fantazin var mı cidden :) beğendiğine göre :)
Cevap sahibi+1 yılgüncellemeye bak a q sen kafaya koymuşsun başkasına sktirmeye bahaneler arama. tam kasarsın hemde ucuz kasar.
En İyi Cevaplar
+1 yılKocan su anda bile seni aldatıyor elin olabilirsin
137 Yorumla
Soran+1 yılYa ışte aldatsa bosanmmm kolay olur aldatmadigina eminim her saniyesini hareketini biliyorum
- +1 yıl
Sen öyle san. Bu tip erkekler asla belli etmez delik bırakmaz işi budur kafası buna çalışır çünkü
Soran+1 yılBen de senin gibi düşünüp 2 yıldır bakmadigim delik kalmadı inan bana yok aldatmiyor yüzde 100 eminim aldatsa bosanmam kolay olurdu rahatlardim
- +1 yıl
Seninle cinsellik yaşıyor mu
Soran+1 yılYaşıyor çok da mutlu çocuk bile istiyor ama ben mutlu degilim
- +1 yıl
Neden mutlu değilsin ilgilenmiyor mu sen ilgini mi kaybettin?
Soran+1 yılİlgisiz ya sürpriz falan yapmaz rutine bağladı cidden heyecanlandırmıyor beni artık haz vermiyor
- +1 yıl
Bende yapmam senin dediklerini ne yani karim şimdi beni aldatır mi?
Soran+1 yılYa bizim başka sorunlarimizda var burda yazmak istemiyorum her sey çok üst uste geldi
- +1 yıl
Şunu da bilmelisin seni heyecanlandirdigini düşündüğün o is yerindeki kişi senden hevesini aldığında ayrılacaktır. Erkekler hevesini aldıklarını kişiyi akışı kadar heyecsnlandirmazlar
- +1 yıl
Özelden yaz
Soran+1 yılO benden ayrılmadan ben ondan ayrilirim öyle birine omurluk baglanmam aldatirsam
- +1 yıl
Ortalık mali olmak istemiyorsan kocanı aldatma. Heyecan istiyorsan bunu onunla konuş.
Soran+1 yılNe ortalık mali ya çalışan kadinim istediğim erkekle yapar ben bırakırım onları maaşım var kariyerim var tek sorun evli olmam
- +1 yıl
Bir onun bir bunun kucaginda olan kadın için denilen bir soz. Param olması bunu degsitirmez. Şayet ben senin gibi bir kadinla gonul eglendirmek isterdim
Soran+1 yılKimsenin ne düşündüğünü umursayan biri değilim ben de zaten eğlenmek için seks yapardim benimle evlensinler diye değil herneyse konu saptı iyice
- +1 yıl
Bu görüşteysen sorun yok tabi. İsteyen istediği gibi yaşar istediğini yapar. Ben o yargılamiyorum toplum gerçeklerini söylüyorum. Eğer mutlu değişken bir omur geçirme bu adamla. Eğer ortada gerçek bir aile yoksa aldatmak da normal sayılır
Soran+1 yılO çok mutlu boşanmak istemez ben mutlu değilim off off
- +1 yıl
O zmaan onun da mutsuz olmasını sağla her dediğini yapma sevişme yemek hazırlama huysuzluk çıkar gez dolaş ondan izin alma
Soran+1 yılBirkaç kez seks yapmak istemedim diye zorla yatırdı becerdi 😒😒
- +1 yıl
Bu hic hoş değil. İsteksiz seks yap mutlu görünme farkedecektir. Çalıştığın yerdeki kişiyle yakinlasman var mi?
Soran+1 yılYa bilmiyorum birkaç kez orama burama dokundu yanlışlıkla oldu diyor hep
- +1 yıl
Flört etmiyor musunuz?
Soran+1 yılHayır ama biraz yüz versem şimdi bile gelir gibi
- +1 yıl
Senin yaşamak istediğin duygusallık mi cinsellik mi? İkisini de sana verebilir mi?
Soran+1 yılIkisi de
- +1 yıl
Sen ilgi duyuyor musun yoksa sadece su an cevremde bu kişi var diye mi onu düşünüyorsun?
Soran+1 yılİlgi duyuyorum
- +1 yıl
Evli mi o da?
Soran+1 yılHayır ama sevgilisi var ona rağmen bana çok samimi davraniyor
- +1 yıl
Erkekler böyledir gözleri hic doymaz:)
Soran+1 yılEtkileyici biri ışte
- +1 yıl
Muhabbet için teşekkür ederim, devamını gelirsen özelden yaparız hoşçakal.
Soran+1 yılByee
- +1 yıl
Bye
- +1 yıl
Tese
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😄
sen kocani aldatirsin ve bosanirsiniz ve gercekten birini seversin evlenirsiniz ozmn kocanda seni aldatir cünkü bu mantiga göre sende aldatmayi hak edersin.. eger böyle bir hayat istiyorsan ona göre davran ama bunu istedigini sanmiyorum
10 Yorumla
Eğer seninleyken bişey yapmamşsa, geçmişi geçmişte bırakmalısın bence. Geçmişte takılıp kalan şuanı yaşayamaz. Hataya düşmek üzeresin dön evliliğine sarıl. Kocana sarıl şeytana uyma.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar saçmaladın eşin zamanıdna başkaları ıle bırlıkte olmuş şimdi problemler var dıyelım ki aldattın başkaları ıle oldun senın ondan ne farkın kalacak daha buyuk sorunlar çıkacak ayrılsan yenı bırı olsa hayatında ne yapacaksın :S çok saçma davranıyon bır hatayı başka hata ıle kapatamazsın
10 Yorumlaaldatmak bır ınsana yakısmaz soguduysan bosanırsın bu kadar yakısmaz sana onun yaptıgı işler onun karekterını bellı eder sen yapma barı
23 Yorumla
Soran+1 yılBosanamam iste
nasıl yaşarsan öyle ölürsün nasıl ölürsen öyle haşrolunursun... tükenmediniz gitti diyeceğimde daha çok bununla söz varda iflah olmazsınız ne desekte sanırım
10 Yorumla
+1 yıltamam eşin zamanında onu yapmış beraber olmuş evli kadınlarla yapmış olabilir ama sen şimdi yapıyormu seni tatmin edemiyormu
17 Yorumla
Soran+1 yılHer sey var ve mutlu değilim sonuç olarak haz vermiyor bana heyecanlandirmiyor
- +1 yıl
peki sen denesen bayan olarak başka renk iç çamaşırı giysen
Soran+1 yılBen cidden bakımlı ve seksi biriyim çoğu pijama giyip yatan türk kadınları gibi düşünmeyin beni regl degilsem hep dantelli çamaşır giyerim dikkat ederim kendime sorun bende değil yani
Soran+1 yıl@Wartan sadece o değil beyefendi yatakta her yaptigimi buraya yazamam ya
- +1 yıl
aldatmak sana tatlı gelebilir ama bağlanıp yuvanın yıkılmasında sebep olur
Ben senin yerinde olsam kocama neden beni mutlu etmiyorsun diye sorup uzun uzun bunu konuşurdum. Aldatmak daha kötü sonuçlara nedenn olur etik değil. Eğer olmazsa Boşanmasınız da ayrı yaşayın
10 Yorumla
+1 yılsen kararını vermişsin
yaşam sana ait nasıl yaşamak istiyorsan ona göre yaşa fakat ne sen ne de karşı taraf sonuçta pişman olun10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana kalmış istediğini yap o da yapıyordur ya da boşan daha mı güzel olacak hayatın sanmıyorum yaşın kaç bilmiyorum
211 Yorumla
Soran+1 yıl23..
Cevap sahibi+1 yılDaha çok gençsin çok iyi düşün öyle karar ver yaşın geçmeden
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılÖnemli bir şey daha sen çalışan mısın mesleğin nedir?
Soran+1 yılBankada calisiyorum
Cevap sahibi+1 yılGüzel sen 2 seneye bir daha evlenirsin alıcın çok olur
Soran+1 yılZaten bakimliyim ilgi goren biriyim ama boşanmak istiyorum bosanamiyorum aldatmak tek çare gibi
Cevap sahibi+1 yılSenin de arzuların var içinde ukte kalmış gibi hoşlanıyorsun başkasından yap madem
Soran+1 yılBakalım
Cevap sahibi+1 yılKendine dikkat et dilediğin gibi yaşa
Soran+1 yılSagolasinn
delimisin sen bunun için aldatacaksın sen iffetini şerefini namusunu eşin için mi taşıyorsun aldatmak yakışmaz çok yanlış çocukların var onlara nasıl bakacaksın yüzüne ailenin niye tek sorumluluğun kocan mı
10 Yorumla
+1 yılBaskasina yapmissa hak etmis baskasinin cektgni o da cekmeli
15 Yorumla- +1 yıl
Cocuk var mi
Soran+1 yılHayır yok çocuk çok istedi ben yapmadim
- +1 yıl
Aldatilmayi hak etmis bnde aldatmadn aldatildm
Soran+1 yılNeden aldatildin tepkin ne oldu
- +1 yıl
Nankor bir kisiyle evlennisim napiyim bir ejsgi de yoktu ama gormuyordu.. ayrildim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılVar kendi hayatını eline alıp boşanmak eşin degil sebebi senin oynayan duyguların
20 Yorumla
+1 yılBekar kadınlar olsa birşey demezdim ama evli iğrenç birşey ya..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir, benim de kız arkadaşım birçok erkekle yattı ve evlenince de devam edecek. Bazen bazı zevkler çok cazip gelebiliyor. İnsan nefsinin kölesidir.
10 Yorumla
+1 yılKocan zaten adam değil de sende bunu bahane edip kşarlık yapacak potansiyeldesin kolay gelsin✔️
20 Yorumla
+1 yılaldatmak çağre olmuyor tabiki bu durumlarda.. sonuçta eve gelince ortam aynı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sen bu iş arkadaşınla yatacaksın. Peki duygusal olarak mı dikkatini çekiyor yoksa cinsel olarak mı?
122 Yorumla
Soran+1 yılİki anlamdada
Cevap sahibi+1 yılEn çok?
Soran+1 yılDuygusal
Cevap sahibi+1 yılO zaman boşanmalısın. Eğer gerçekten cevabın buysa. Kocanla ne kadar sık seks yapıyorsunuz?
Soran+1 yılHaftada 4 5 gün zaten istemiyorum desem zorla beceriyor cidden soguyorum ben
Cevap sahibi+1 yılSeni becerirken orgazm oluyor musun?
Soran+1 yılHayır saatlerce bile yapsak olmuyorum çünkü heyecanlanmiyorum ve zorla yaptığı için beynen de kendimi vermiyorim
Cevap sahibi+1 yılPeki kocan seni becerirken iş arkadaşın olduğunu hiç hayal ettin mi?
Soran+1 yılEttim
Cevap sahibi+1 yılO zaman zevk aldın mı?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÇok feci takılmış aklına. Bence vereceksin sen ona;) iş yerinde seksi giyiniyor musun?
Soran+1 yılEh iste
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen o da seni becermek için can atıyordur, hatta iş yerinde masaya yatırmayı çok hayal etmiştir
Cevap sahibi+1 yılİş yerinde sevişmek ister miydin?
Soran+1 yılOlabilirdi
Cevap sahibi+1 yılNiye -di'li geçmiş zaman? :)
Soran+1 yılYok ya yanlış olmuş o olabilir yani
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazsana bana, merak etme asılmayacam. Avukatım ve psikoloji diplomam da var. Belki işe yararım :)
Soran+1 yılYok ya sağol böyle soru üzerine ifsa olamam
Cevap sahibi+1 yılİfşa olacak olan nickin. Zaten tanımayacam yine seni :)
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum :)
Başka çare yok aldat rahatla sende , hayatını yaşa.
10 Yorumlacanım demekı oluyormus esını ıye sucluyorsun verenı cukerler sende verırsen cukerler zaten sen bu dusunceyle verecen belı
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıl4 yılda çok kısa bir süre, ilgilensin oda yoksa ilgilenirler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana da çok denk geldi ama ilerde duyulur diye yapmıyorum evlilerle. Bekarım ama ne bileyimm
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZevk almaya bak. İlgiye ilgi göster gizli kalmasına da dikkat et çok güvenmelisin Herşey den önce
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşanmak çözüm değil ama aldatmak çözüm mü?
14 Yorumla
Soran+1 yılDaha mutlu hissederim cinsel anlamda en azindan
Cevap sahibi+1 yılbir yanlışı başka bir yanlışla örtemezsin. bahanen cinsellikse sen bilirsin. ben doğru bulmuyorum.
Soran+1 yılDoğru değil bu tartışmaya kapalı zaten ben de biliyorum ama olmuyor iste
ne midesiz insanlarsiniz..
20 Yorumla
+1 yılKafana göre takıl bence. Mutlu olmaya bak.
10 Yorumla
+1 yılÇok irdeleme bence, eğer yapmayı istiyorsan yap...
20 Yorumla
+1 yılSen dr onu benimle aldatan ödeşmiş olursunuz 😊😈
10 Yorumla
+1 yılIstedigini yapabilirsin.
10 Yorumla
+1 yıliçin rahat edwcekmi ki
12 Yorumla
Soran+1 yılMutlu değilim ve eşimin zamaninda o kadınlarla olurken etmiş demekki benimde eder
- +1 yıl
geçmişe bakma
Gizli Üye(30-35)+1 yılesın senı mutlu edmeıyomu mutlu degılmısnkı onunla
114 Yorumla
Soran+1 yılYa değilim çok ilgisiz biri
Cevap sahibi+1 yılneden bole acaba nekdr suredr evlısn
Soran+1 yıl4 yıl oldu
Cevap sahibi+1 yıle yenı sayılırsınz nedne boyle oldu acaba bı degısklıkmı oldu sende
Soran+1 yılHiç degismedim inan bana çok bakımlı ve seksiyim ama eşim ilgisiz başta böyle değildi sonra rutine bağladı cinsellikte hep aynı kişi hazda almıyorum artık heyecanlandırmıyor kocam beni
Cevap sahibi+1 yılıyıde severek evlendıgın adam o senın yaw 4 yılda bıttımı sevgın bence baska bıseler den etkılenmısındır sen
Soran+1 yılYa aslında böyle biri degildim ama evlilikte sorunlar olunca bir de çalıştığım yerdeki o erkek beni bunları düşünmeye itti acaba zamaninda eşim onkadinlardan dolayı ah mi aldı büyük mu konuştu diye düşünüyorum ama sonuç olarak böyleyim ben mutlu değilim ve bosanamam
Cevap sahibi+1 yılmesaj atsana bı yontem solucem ama pek etık degıl
Soran+1 yılBöyle bir soru üzerine kimseye mesaj atamam uzgunim
Cevap sahibi+1 yılsen bılırsın bn dertleşırz bıraz dıe dusunmustum
Soran+1 yılSağol ama kafam çok karışık eşimden bu kadar soğudum aklımda hep o iş yerindeki adam var
Cevap sahibi+1 yılmutlu olmak senınde hakkın eger aldatmayı dusunnuyosan ve kadınlıgını yasamk ıstyosan dene derım
Soran+1 yılDenersem o iş arkadaşımla denerim sadece cidden çok etkileyici biri
Cevap sahibi+1 yıldene blkıde prblem yatktadır esın senı doyuramıydr veya ıstklerını tam karsılmıyodr
+1 yılBiz neden mutlu olamıyoruz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmişi ilgilendirmez diyen kızlar işte
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Böyleleri birde evleniyor yazık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sabret sakın aldatma.. yoksa o sütten çıkmış
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. olsun geçmiş değil senden sonra da olursa boşa
10 Yorumla
+1 yılVay be harbiden etme bulma dünyası
10 YorumlaCok kötü olmuş üzüldüm
10 Yorumla
+1 yılbosan snra ne yaparsn yap
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılNe ekersen onu biçersin ver gitsin adama
10 Yorumla
+1 yılver kurtul
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aldatma sen de.
10 YorumlaAldatma boşan
10 YorumlaBaşka çaresi var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldat...
40 Yorumla
+1 yıletme bulma dunyası
11 Yorumla- +1 yıl
ne sıkıntılarınız var al karsına konus yenıden baslayın herseye
Olur normaldir
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!