İkinci evliliğim arkadaşlar haliyle daha bilinçliyim tabi yaş olarak olmasa da yaşantı olarak olgunlaştığımı düşünüyorum gel gelelim şu an ki eşim yatakta bile kendini ilkiyle kıyaslamaya başladı ilk zamanlar anlık sanıyordum sensin vs diye geçiştiriyordum ama artık abartmaya başladı o da böyle sert mi yok kucağına alıyor muydu bilmem ne aşırı da kıskançtır normalde adını anmamı istemez bunu neden yapıyorsun diyorum kapat bu konuyu diyor sevişirken acaba ne konuştuğunu bilmiyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİkinci evliliğin ve bunu bilerek evlenmiş bence hasta eşin ilk eşin ne yaptı ise yaptı evliydin zaten sana ne bence sorun var eşinde Geçmişe dönük kıskançlık hastalığı bunun ismi tedavisi zordur bu durum aslında ikinci evlilikte pek yaşanmaz saygısızlık yapıyor sana karşı bir nevi bu durum evlilik öncesi ilişki yaşayan bayanların başına çok gelir senin ikinci evliliğin bunuda biliyor nasıl sevişiyorsan sevişiyordun o zaman eşin ile bu konuyu açmak ve pişirip pişirip önüne sunulması terbiyesizlik bence
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İşte geçen gün de buna benzer bir şey gördüm. Gerçekte kıskanç olan bazı kişiler seks ve azgınlık aninda fanteziden hoşlanıyor. Eşinin yaşadığı ya da hayali bile olsa konuşulan şey onun kıskançlık duygusundan dolayı cinsel isteğini arttırıyor. Gizli olmasaydiniz daha detayı da yazardım size. Çok nadir oluyor bazı insanlwrda.
10 Yorumla
Erkekler eşlerini çok kıskanır. Fakat cinsellikte her evlilikte fantezi olur. Seni kıskandığına adım gibi eminim. Ama daha önce evli olman ve kendini eski eşinle kıyaslaması bence onu azdırıyor. Abartmadan ona istediğini ver. Emin ol güzel şeyler yaşıcaksınız. Hayal edin sadece
00 Yorumla
+1 yılBiz erkeklerde sekste övülmek bazen kıyaslanıp daha iyiyi olduğumuzu duymak isteriz
Ve sen onu cvplarınla daha iyi olduğunu söylemen yetmez onu tatmin edip daha iyi olduğunu sözel olarak ikna etmediğin müddetçe o daha hırslı yapıp
Hep Bu soruyu soracaktır11 Yorumla
Soran+1 yılNapim yeminler mi edeyim ya bu yüzden tartışmaktan bile kaçıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYetememezlik korkusu olabilir işte sen daha önce birisiyle evliymişsin belki o seni daha çok tatmin ediyor diye aklında şüpheler vardır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Yakında seni paylaşmak istediğini vs söylemeye başlar heralde.
04 Yorumla
Soran+1 yılAbart ya
Soran+1 yılHerkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz tabi
+1 yıleger trol soru degıl ıse bu cıddı sorun neden dersen kıyaslama yapan kısı sneı de bırbaskası ıle kıyaslayacak ve sonrası malum aldatma emın ol bu olacak uzuldum sana
04 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlıktan bana sarması da cabası
- +1 yıl
köpek etmen sart cogu abaza za sacmalamıs onlara bakma ama tavsıyemdır cevrendekı ınsanlar ıkıncısı de mı olmadı neden ayrıldın laftasını vuracak bunun olmaması ıcın ılıskını duzene sok ve bu tıp durumlardan uzaklastırmaya bak
Soran+1 yılYok zaten öyle bir düşüncem olmadı da aynı şehirde yaşıyor oluşumuz onu çok rahatsız ediyor gslibs unutamadığımı düşünüyor beni konuşturmaya mı çalışıyor nedir bi kaç kez eski eşimin adıyla seslendim napim ama isimleri çok benziyor bi harf değişik insanlık hali işte
- +1 yıl
3 altın kuralı kullan DEDIGIM GIBI TROL DEGIL ISEN FAKE DEGIL ISEN CIDDI GERCEK BIR DURUM ISE 3 altın kuralı kullan
+1 yılKendisinin ovulmesini istiyor muhtemelen, senin verdigin hazzı asla veremedi, sen soylesin, sen böylesin gibi övgü cümleleri onu daha da azdiriyor anlaşılan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. apla o sormadan cevapla hiç böyle hissetmedim evet erkeğimm.. adamımsın senn seninle uçtuğumu farkettim gibi şeyleri o anda söylersen inanır.. o sorunca değill
00 Yorumla- https://youtu.be/E-cSuKrEqvg
Puahhahshj bu hikayeden ibret al sende dene sonra00 Yorumla
+1 yıl
00 Yorumla
+1 yılEziklik psikolojisine girmiş muhtemelen. Bu sana zevk vermez ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. adamın iç dünyasındaki fanteziyi gerçeğe donusturme isteği ;)
00 Yorumla
+1 yılSevgilin senin eski dikiş hikayelerini dinleyip zevke geliyor bebeğem 😏
00 Yorumla
+1 yılkıskanıyordur... senden daha çok taktir bekliyordur büyük ihtimal :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sen iyisin sen aslansın kaplansın yiğidim de gazla yazık yoksa aksini söylesen adam iptal olur 😂😂 unutma erkekler gazla çalışır 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğin verdiği etkiyle normal bunlar, hoşuna gidiyorsa takma istediğini ver geç nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç demekki farklı fantezisi var ya da yetemem diye korkuyor yaşlar kaç ilk evliliğini niye bitirdin
00 YorumlaO anki zevkle her şeyi diyebilir belki onunda dahil olmasını falan istiyordur seks esnasında olabilirmi sence?
03 Yorumla
Soran+1 yılNeeeeeee
Soran+1 yılEşimin kıskançlığı meşhurdur o yüzden
+1 yılYanlış kişiyle evlenmişin ama haberin yok o tür kadınlarda bile o tür şeyler sorulmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. senin eskiyi o an anlatman onu azdırıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılBeni başkasının becermesinden zevk alması rahatsızlık bence eğer öyleyse
- +1 yıl
aslında o an sen anlatırken kendini düşünüyor emin ol
Soran+1 yılEntresan
- +1 yıl
Çok detay istemiyor değil mi
Soran+1 yılYok yüzeysel şeyler ben ona hep sen başkasın vs derim orada da öyle hissetmek istiyor biliyorum ama abarttı
- +1 yıl
Yani evet de her zaman mi yaoiyor bunu
Soran+1 yılYok ama rahatsız oluyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu da ben yaşarım zaten 🤦♀️🤦♀️
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyle oluyorum partnerimin eski cinsellik deneyimlerini duymaktan zevk alıyorum yatakta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO muhabbet başka yere gidiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEksik kalıyor muyum kaygısı var bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBi öküzle mi evlisin acaba
00 Yorumla
+1 yılMerak
00 Yorumlasorunarımı var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu olay büyür
00 Yorumla Ayrı bir fantezi o
00 Yorumla
+1 yıloo saçmalamış
00 Yorumla
+1 yılYok kendini yetersiz görüyor
02 Yorumla- +1 yıl
Acaba eskisi daha iyiydi ben tatmin edemiyor muyum diye düşünüyor
- +1 yıl
Sen aslan gibi Koç gibi istekli boğa gibisin de 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılKompleks yapmış
30 Yorumlahadi ordan git de