Sorun etmeyecek bir damat adayı bulursan rahat edersin. Sorun edecek birisi olursa duş alıp çıkarsın diyeceğim ama bu da sevdiğin insana yalan söylemek olur. En iyisi o da seni seviyorsa ve bunu dert ediyorsa bunu söylersin ve o abdest alır sen onu beklersin
Onu biz bilemeyiz Allah bilir. Eğer evlendiğin kişi dini inançlarına sağlam bağlıysa büyük ihtimalle sorun eder. Sende sorun etmesini istemiyorsan o şekilde birisini bul. Ama bu dini inanışlardan ve görevlerinden ziyade sağlık açısından da çok riskli zaten. Çünkü eğer abdest almazsan kalan sıvıyı vücuttan atamazsın bu da enfeksiyona sebep olabilir iç organlarına yayılırsa ölümcül olabilir Allah korusun
konu tamamen dini vecibe gibi görünse de değil, ilişki esnasında vücut bütün enerjisini kullanıp ter gözenekleri kapanacağından banyo adı altında abdest alırken gözeneklerin açılması olarak bakmak gerekir
abdest almanın temizlenmekle ilgisi yok? soruda abdest almaktan bahsetmisim duş almaktan drgil yani illa ki dusa girince abdest de alınıyor dua flj okunuyo ben abdest almasak diyorum onu sormusum
Ben şahsen ederim neden almıyor hani sorunu mu var rahatsız mı en azından bi merak eder sorarım. Bunun namazi var daha mecbur alacak uyandığında en geç ama regli başladıysa o zaman tabi sorun yok
Din bize bu konuda insiyatif vermiyor. Sence veta bence diye yorumlayarak uygulayacağımız bir şey degil. Kural net ve basit. Bukadar yalın bir meseleyi yerine getirmemek için direnmek iki sebeple olur. İnancın zayıftır önemsemezsin. Diğeri de sarfettigin efor sonrasında buna mecalin yoktur. Umuyorum ki ikincisidir. Yoksa durum kritik.