9 aylık evliyim ve cinsel hayatımız yok gibi hiç böyle olacağını düşünmemiştim. ben ciddi anlamda istekli ve istekli ve seksi seven birisiyim evlendikten 4 ay sonra bu sorun meydana çıktı onunla konuşmayı denedim sevişmek için gittiğimde geri itti beni daha sonra ben gitmeye çekinir oldum nasıl olsa istemeyecek ben kırılacağım gitmemeye başladım ya da sevişelim mi diye sormaya başladım. ben aralarda neden böyle olduğuyla alakalı sürekli konuştum sorun mu var diye zamanla bende de isteksizlik oldu kendi geldiğinde hiç geri çevirmedim öyle başım ağrıyor falan diyen birisi değilim. islanma problemim olmaya başladı artık heyecanım kalmamıştı onunla sevişmeye. daha sonra ben yine konuştuğumda bu sefer beni kadın olarak görmediğini çocuk olarak gördüğünü sevişelim mi diye sorduğumu komik bulduğunu , evlendiğimizden beri seksi çamaşırlar vs. giymediğimden onu azdıracak şeyler yapmadığımdam ve artık penisinin bana karşı çok uzun sürede kalktığından bahsetti. ben bu sorunlar meydana gelemden önce durup dururken oral yapardım bazenleri pisim diye yaptırmazdı. o an çok kırıldım aşırı hemde hak verdim seksi çamaşır konusunda fakat ben evlenirken şehir değiştirdim hiç bilmediğim bi şehire geldim ve evlendikten1 ay sonra işe girdim ve vardiyalı bi işti bana ev işlerinde vs. yardım etmediği için kendimi çok hırpaladım yemek yap , ev temizle , bulaşık vs. ben kendimi tamamen ev ve işe vermiştim çok yoruluyordum ve bu sebepten ötürü cinsell hayatımıza onun bahsettiği tarzda ki şeyleri yapmadım ki ben gecelik vs. o tarz şeyleri seven ve giyen birisiydim. ertesi gün dikkate aldım bu söylediğini evde ki geceliğimi sabah giydim ve yanına gittim mutlu oldu ve bana söz verdi çok üzülürek söylüyorum kendisi de o zamnlar da p*rno izleyerek mastürbasyon yapan birisiydi :/ ( hep böyle birisiymişti) bir daha yapmayacağına söz verdi , yeni çamaşırlar aldım giydim bu seferde heyecanı kalmayacak devamlı yapma dedi bir iki de böyle hevesimi kırdı sonra olay yine aynı oldu biz sevişmemeye başladık ben bizim için uğraştım hatamı görüp bunu düzeltmeye çalıştım gecelik mevzusundan sonra giymeden şevk yaratmaya çalıştım ama olmadı bende artık ben elimden geleni yaptım diyerek hiç oralı olmuyorum üzüle üzüle :/ geceleri mastürbasyon yapmaya devam etti ben uyuduktan sonra açıklaması da gece 1'den 2'den sonra azgınlık gelmesiymiş beni de düşüncesizlik edip uyuyorum diye uyandırmak istememesi 1 ayda 2- 3 defa sevişir olduk konuştum sorunun benimle alakalı olmadığını yorulduğunu söyledi. sorunun ne olduğunu anlmış değilim özgür birisiydi evlenmeden önce ailesi herhangi bir sorumluluk vermediği için sorumluluğun tam olarak kavramını bilmeyen birisi evlenince sorumluluk sahibi olduğu birisi olduğu için bunun ağır geldiğini düşünüyorum kendimce. kimseyle konuşamıyorum içime çok büyük bi dert oldu , soramıyorum bu normal mi diye yani eşi sevgilisi böyle olan var mı belkide tek benim başıma gelmiştir çok utanç verici geliyor kendime kusur buluyorum , yetersiz hissi veriyor bu davranışları
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayında erkekler çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur.
Sende sonra olması gereken sorun ilk başta başlamış maalesef. eşinin devamlı mastürbasyon yapması cinsel isteği var ancak mastürbasyon bir alışkanlık olmuş onda. İnsanın eşi varken bir erkeğin mastürbasyon yapması çok saçma gelebilir ancak çok kötü bir mastürbasyon akışkanlığı kazanmış. Ancak, bu sorunun sebebi nedir dersen. Senle ilk başta ilişkiye girmeyi çok istemiş. Gerdek gecesi en az senin kadar heyacanlıymış. Ancak senin orgazm olmaman durumu onun kendisini yeteriz hissetmesi neden olmuş. Sana zevk verememe hissi kendisini yetersiz hissetmesini sağlamış. Bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir dersen?
Ne çıplaklık
ne cilveli olmak ne de seksi iç çamaşırdır.bir erkeği en çok tahrik eden şey ilişki sırasında bayanın kolay orgazm olması ve orgazm olduğu anda yüzünün aldığı ifade ile aldığı hazdan çıkardığı inleme sesleri bizi resmen deli eder. Bu hazzı bir şey yaşasa seks ve sen onun İçin vazgeçilmez olursun.
Bu durumda hem eşinde hemde sende sorun var. Sendeki sorun şu.
evlenmeden önce her bayanın mutlaka çok etkili ve çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri ile önce orgazm olma alışkanlığını daha sonrada kısa sürede orgazm olma alışkanlığını kazanması lazım. Ancak bu şekilde ilişkide kolay orgazm olur, hem sen hemde eşin bulutların üzerine çıkar. Unutma orgazm kazanılabilen bir alışkanlıktır.
sen şu an ilişki olmadığı İçin mastürbasyon yapıyorsun ama mastta sana yetmiyor, yani orgazm olamıyorsun değil mi? İşte sorunun nedenlerinden birisi de bu.
Ama çözüm dersem, çok etkili mastürbasyon teknikleri ile orgazm akışkanlığı kazanman lazım.
Eşinde erken boşalma sorunu olduğuna da eminim. Orgazm alışkanlığı + erkeğin gece ereksiyonunu çok Özel bir teknikle kullanarak hem orgamz olacaksın, hem uzun süre erekte kaldığını eşine ispat edeceksin gene eşini çıldırtacaksın.
bunun yapman gereken birkaç şey var tabii.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDedilerimi dikkate almanı tavsiye ederim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vatandaş demekki p*rno düşkünü onu seyrederek mastürbasyon yapan tip oysaki elinin altında o p*rno kadınlarına on basacak darlıkta güzellikte bir hanım var ve bu kadının sıcacık teni icicinin sıcaklığını duyarak takarak okşayıp karşılıklı haz alarak duyguyla yapmak varken bunun kıymetini bilmiyor. Bu heralde senden öncede p*rno uzunca süre bakarak alışmış duygu olmadan pespese bu işi yaparak aleti yoruyor sıra sana gelince mastürbasyon yaparkenki hareketleri yapmaman nedeniyle alet yorgun ve farklı tahrik edilmesi nedeniyle nazlı kalkıyor ve alıştığı tahrikler yapılamadığı içinde boşalma hissi bile gelmiyor hem kendini hemde bir eş olarak yeterli tatmini sağlayamıyor. Yapacak iş bir kapta boyunca p*rno izlemeyeceğim mastürbasyon yapmayacak. Hafta sonunda p*rno izlemediğim için meni deposu dolacak sende maharetli gösterip adamın mükemmel bir şekilde bol oral yaparak bosalmasinı sağlayacaksınız. O bu şekilde yaptığı ilişki ile p*rno izleyerek yaptığı ilişki arasındaki kalite farkını anlayıp normal olarak senle ilişkiye girecektir. Değişiklik olması açısından fanyasi olarak hemşire kılığında, taze öğrenci kılığında, tecavüz fantasisi gibi değişik oyunlarla p*rno bıraktirabilirsin. Başka sorunda olursa vevapta yazarım mutluluklar dilerim
01 Yorumla
Soran+1 yılTeskkur edermm deneyecgim
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anlattıklarından anlaşılan eşin libidosu düşük bir karakter ve bunu da seni suçlayarak örtmeye çalışıyor. İstekli erkek eşini her daim ister giyim kuşam bunlar bahane tamam isteyebilir normal ara sınav Ra heyecan katmak için bu tarz şeyler yapılabilir ki sende elinden geleni yapmışsın ama o bahane bulmaktan baz geçmemiş. Hem ne demek seni kadın gibi gormemek neden evlenmiş o zaman öyle göremediği biri ile. İsteksizligini belkide sertleşme sorununu ters psikoloji ile senin uzerine atması gerçekten çok çirkin B r davranış. Konuştun olmuyorsa çocuk da yoksa ciddi anlamda boşanmayı düşünebilirsin. Ya da en azından kaybetme korkusu yasatman gerekir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kocan sorunlu biri açıkçası ve bu konuda sen adım atmisken onun atmaması saçma prno nedir evde karısı varken seni o gecelik sabahlik hatta belki de çıplak görünce nasıl dayanıyor dokunmak istemiyor bu erkekleri aklım almıyor benim cidden... sanirim hiç şöyle duvardan duvara sert ve uzun bir seks yaşamadın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılEvliliğiniz de bu durumu yasamaniz cok erken olmuş ve kesinlikle kendinde bir hata vs aramayi bırakmalısın bu senden kaynaklanan birsey değil eşin artık senden soğumuş ve eskisi gibi sana karşı hissetmiyor sevgi zevk cinsellik gibi seyler boyle birseyi istemiş olsa mastürbasyon gibi seylere basvurmaz ayrica buda esinin sana karşı ilgisiz oldugunu gosteriyor. Kesinlikle cocuk arayi duzeltir diye seylere inanma cocuk bir sureligine duzletir ama geri kalan zmaniniz ayni olur esin yorulabilir ama bu sana ilgi gostermeyecegi anlami katmaz. Bunu esine artik dobra bir sekilde soylemen gerekiyor gerekirse tehdit edercesine konusman gerekiyor. Ömür bu sekilde geçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliligimin ilk yılları benzer şeyler yaşadım ki ben geceligimi giyinir hazırlanirdim ama o beni yatmaya yollayıp p*rno izleyerek tatmin oluyordu şimdi yıllar geçti üzerinden az boz değil epey beni ona karşı heyecan duymamakla suçluyor bütün duygularımı öldürdü farkında bile değil. Üstelik ben onun için şehir değil ülke değiştirdim. Şu anda ise bencil bir ilişkimiz var o tatmin olur döner kıçını uyur ben tavanı izlerim 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
621 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Erspartac bu nasıl bir öngörü öyle birsey olmadı olan duygularin körelmesi oldu sadece
Cevap sahibi+1 yıl@Erspartac oluyor demekki sadık kalanlar 😉
Cevap sahibi+1 yıl@Erspartac ne kadar üzücü bir durum bu
- +1 yıl
Kaç yaşındasınız peki
Cevap sahibi+1 yıl@başkabievrende yaşlıyım
- +1 yıl
Yinede merak ettim yaşınızı
- +1 yıl
Zira size birkaç soru soracaktım, gerçekten önemli şeyler benim için, düşünce ve fikirlerinizden dolayı. Gizli olmamanızı dilerdim
Cevap sahibi+1 yıl@başkabievrende yok istemiyorum kimse ile yazışmak falan sorun burdan bildiğim birseyse cvp veririm zaten
- +1 yıl
Elbette sizi anlıyorum, sosyal medyadan kimseye güven olmuyor ama soracağım şey benim için önemli ve bunu burada uzatarak yazmak hoş olmaz, onun için söylemiştim. Kullanıcı adım burada zaten, eğer ulaşırsanız da minnettar kalırım
Cevap sahibi+1 yıl@başkabievrende tabiki seçim sizin iyi akşamlar dilerim
- +1 yıl
Sadece biraz özel bir konu olduğu içindi. Yoksa burada da sorardım, sorun olmazdı. Ben buradayım, yine de bekleyeceğim. Hayırlı geceler dilerim bende size
- +1 yıl
Çocuk şimdi keşfetti sandı; evliliğinde mutlu olmayan özellikle de tatmin olmayan, kendince yaşça da büyük olduğunu duyunca iştahı iyice kabardı çünkü böyle kadınlar mutsuz evliliklerinde özellikle cinsel tatminsizlik yaşadıklarında onlara çakma kibar yaklaşanlara hemen atlarlardı, o da atladı, bakalım neler olacak?
Cevap sahibi+1 yıl@Erspartac hicbirsey olmayacak sormak isteyen burdan sorar zaten çok da özel ise gizlen seçeneği var bizde boşuna gizlenmedik kimse üşümesin diye
- +1 yıl
Bu saygısızca yorumu ciddiye almayın. Yorum yazanlar gizlenemiyor, eğer olsaydı gizli yazardım. Kötü bir düşüncem yok, emin olabilirsiniz.
Hem ikiniz çalışıyorsunuz hem de ev işini beraber halletmeniz gerekirken onu da sen yapıyorsun sonra sana pis diyo deccalle evlenmişsin boşanmalısın
10 YorumlaYa psikolojik sorunları var ya da cinsel problemleri var bence doktora gitmeli veya Psikologla görüşmeli 9 aylık bir evlilikte bunu hata eder yanlış yapar Sen farklı kanallara yönelebilirsin bu da sana hata getirir yapma çocuk yapma
00 YorumlaBu işler böyle maalesef, flört zamanı aslan kaplan kesilen sevgili evlilik moduna geçince farklılaşıyor, senin ki erken tökezlemeye başlamış sen bi de 3-5 sene sonra gör
09 Yorumla
Soran+1 yılNe olack boyle
- +1 yıl
Eşinin bu öne sürdüklerinden anlaşılan, eşinin gözünde cinsel anlamda çok şey ifade etmiyorsun ve bu bahsettikleri tamamen bahane, evliliklerde bu durum bir kaç sene geçtikten sonra yaşanır ama sende bu kadar erken olması eşinin değişkliği seviyor ve hayal dünyasının büyük olmasından kaynaklı, olurda sevişecek olursan sevişirken başka erkek ve kadınlardan bahsetmeyi dene eminim önce yadırgıyormuş gibi yapan bir tepki ama sonrasında seni ilk günler de beceren eski hallerini aldığını göreceksin
Soran+1 yılAma kiskanc
- +1 yıl
Kıskanç olan daha çok tahrik olur, burada iş sana düşüyor, eşin sevişirken bir başka erkeğin seni becerebilme düşüncesi onu öyle çok tahrik eder ki ama bunu direk yaprsan geri teper, bunu yapmanın yolu önce onun hoşlandığı bir kadını sevişme esnasında konuşarak olaya dahil etmek ki bunu sen yapabilir misin önemli olan bu?
Soran+1 yılNasil ypicam ki
Soran+1 yılHayir ya sadece tavsiye ariyirirumm
Soran+1 yılOff
İsin zor maalesef bosalmak doyasiya seks yapmak seninde hakkin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun kimse üzerine alınmak istemez tabi. Ama maalesef bu sıkıntılar eşler arasında oluyor. Ve çözmek için psikoloğa başvurmuyorlar. Sanırım bi uzmandan destek almanız gerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikten sonra hayat şartları iki tarafında kendi bakımına önem vermemesi böyle şeylere sebebiyet verebiliyor. Ama eşinin seksi çamaşırlara karşı sürekli gitme demesi garip geldi. Seni eskisi kadar seksi görmüyor olabilir gibi geldi bana
04 Yorumla
Soran+1 yılNe olack
Cevap sahibi+1 yılKocanın mastürbasyon yaptığını sen mi yakaladın yoksa kendisimi söyledi sana? Bence kocan mastı bırakmalı bu kötü etkiliyor cinsel hayatını. mastürbasyon yaptığı sürece sana yanaşması zor
Soran+1 yılBen yakladim
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni evlisiniz bu durumı düzeltebilirsiniz. İlk 4 ay neler yapıyorsanız benzerlerini yapmaya çalışın yine
Her şeyi senden beklemesi tamamen hata zaten mastürbasyon bir bağımlılık değil hastalıktır senle ilişkiye girse bile zevk almaz
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılNe olacak
destan yazmışım ama özet olarak anladım ki tam olarak yakinlasmamisiniz direk yanına gitme onun sana gelmesini sagla
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de öyle oluyor sebep benim mastürbasyona. alsms olmam 2 . olarak köle sahibe fantazisi eşime anlatmyrm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı sorunu yaşadı arkadaşım kadın yani herşeyi konuştuk flan aynısı senin gibiydi işte nasıl desem özel konu ama şimdi yargılayacaklar olur buradan
02 Yorumla
Soran+1 yılNedir
Cevap sahibi+1 yılNasıl anlatıyım buradan
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Adam kendi kusuruna kulp bulmaya çalışmış. Saçmalık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEksıklıgı sız tam kesfedememıssınız ortada bır ılıskı yasıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılSorunun sende olduğunu sanmıyorum sorun eşinde yani erkeklerin yüzde 99 u seks istermisin sorusuna hayır demez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O kadar çok şey yazmışsınız ki belliki bu durumdan çok muzdaripsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen fızık oalrak cok zayıf veya kılolu bırı mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo
Cevap sahibi+1 yılsenle uzunca konusalımmı ne dersın
gecmıs olsun aynı sorunlar sadece kadınların basında yok bilesiinn...
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil
+1 yılCinsellik beyinde biten bi olgu
10 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm haline. Böyle olmaması gerekir
10 YorumlaKötü bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı kaderdeyix
63 Yorumla
+1 yılNiye ayrılmıyorsun ki...
00 Yorumla
+1 yılKiskirt onu