Özellikle evli ve cinsel hayatı olanlar yardımcı olabilir mi?

9 aylık evliyim ve cinsel hayatımız yok gibi hiç böyle olacağını düşünmemiştim. ben ciddi anlamda istekli ve istekli ve seksi seven birisiyim evlendikten 4 ay sonra bu sorun meydana çıktı onunla konuşmayı denedim sevişmek için gittiğimde geri itti beni daha sonra ben gitmeye çekinir oldum nasıl olsa istemeyecek ben kırılacağım gitmemeye başladım ya da sevişelim mi diye sormaya başladım. ben aralarda neden böyle olduğuyla alakalı sürekli konuştum sorun mu var diye zamanla bende de isteksizlik oldu kendi geldiğinde hiç geri çevirmedim öyle başım ağrıyor falan diyen birisi değilim. islanma problemim olmaya başladı artık heyecanım kalmamıştı onunla sevişmeye. daha sonra ben yine konuştuğumda bu sefer beni kadın olarak görmediğini çocuk olarak gördüğünü sevişelim mi diye sorduğumu komik bulduğunu , evlendiğimizden beri seksi çamaşırlar vs. giymediğimden onu azdıracak şeyler yapmadığımdam ve artık penisinin bana karşı çok uzun sürede kalktığından bahsetti. ben bu sorunlar meydana gelemden önce durup dururken oral yapardım bazenleri pisim diye yaptırmazdı. o an çok kırıldım aşırı hemde hak verdim seksi çamaşır konusunda fakat ben evlenirken şehir değiştirdim hiç bilmediğim bi şehire geldim ve evlendikten1 ay sonra işe girdim ve vardiyalı bi işti bana ev işlerinde vs. yardım etmediği için kendimi çok hırpaladım yemek yap , ev temizle , bulaşık vs. ben kendimi tamamen ev ve işe vermiştim çok yoruluyordum ve bu sebepten ötürü cinsell hayatımıza onun bahsettiği tarzda ki şeyleri yapmadım ki ben gecelik vs. o tarz şeyleri seven ve giyen birisiydim. ertesi gün dikkate aldım bu söylediğini evde ki geceliğimi sabah giydim ve yanına gittim mutlu oldu ve bana söz verdi çok üzülürek söylüyorum kendisi de o zamnlar da p*rno izleyerek mastürbasyon yapan birisiydi :/ ( hep böyle birisiymişti) bir daha yapmayacağına söz verdi , yeni çamaşırlar aldım giydim bu seferde heyecanı kalmayacak devamlı yapma dedi bir iki de böyle hevesimi kırdı sonra olay yine aynı oldu biz sevişmemeye başladık ben bizim için uğraştım hatamı görüp bunu düzeltmeye çalıştım gecelik mevzusundan sonra giymeden şevk yaratmaya çalıştım ama olmadı bende artık ben elimden geleni yaptım diyerek hiç oralı olmuyorum üzüle üzüle :/ geceleri mastürbasyon yapmaya devam etti ben uyuduktan sonra açıklaması da gece 1'den 2'den sonra azgınlık gelmesiymiş beni de düşüncesizlik edip uyuyorum diye uyandırmak istememesi 1 ayda 2- 3 defa sevişir olduk konuştum sorunun benimle alakalı olmadığını yorulduğunu söyledi. sorunun ne olduğunu anlmış değilim özgür birisiydi evlenmeden önce ailesi herhangi bir sorumluluk vermediği için sorumluluğun tam olarak kavramını bilmeyen birisi evlenince sorumluluk sahibi olduğu birisi olduğu için bunun ağır geldiğini düşünüyorum kendimce. kimseyle konuşamıyorum içime çok büyük bi dert oldu , soramıyorum bu normal mi diye yani eşi sevgilisi böyle olan var mı belkide tek benim başıma gelmiştir çok utanç verici geliyor kendime kusur buluyorum , yetersiz hissi veriyor bu davranışları

Özellikle evli ve cinsel hayatı olanlar yardımcı olabilir mi?