Bekar vs olan birisi zaten uzmana vs gitmez ne diycek ki zaten evlilerde demiştim ben siz olayı anlamadınız sanırsam bekarken herkes herşeyi yapıyor tabiki
Söyle anlatayım günümüzde evlilikte genelde ya cinsel isteksizlik ya da erkeklerde erken bosalma problemiyle genelde karsilasiliyor.. erken bosalma problemi için bir kesim doktora görünürken bir kesim hayatta konusunu açamıyor bu sorunların sonucunda ya kadın sıkılıyor normal evliliğine devam ediyor ya da boşanmaya gidiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Herkes bir yerlerini karşı cinse göstermekten çekinmiyor kaçamak ilişkilerden cekinmiyor ama sıkıntı oldugunda uzmana danismaktan utaniyorlar
Bu çok farklı bişey ama
Kimse uzanan doktora falan gitmesi ki cinsel sikintidan
Problem dedim evliyken sadece
Kimse gitmez sanmam
O kişilere kim gidiyor ozaman
Bilmem
Bekar vs olan birisi zaten uzmana vs gitmez ne diycek ki zaten evlilerde demiştim ben siz olayı anlamadınız sanırsam bekarken herkes herşeyi yapıyor tabiki
Söyle anlatayım günümüzde evlilikte genelde ya cinsel isteksizlik ya da erkeklerde erken bosalma problemiyle genelde karsilasiliyor.. erken bosalma problemi için bir kesim doktora görünürken bir kesim hayatta konusunu açamıyor bu sorunların sonucunda ya kadın sıkılıyor normal evliliğine devam ediyor ya da boşanmaya gidiliyor
Bak burada sizle hem fikirim çokta haklısınız
Aynen öyle
Benim burdaki amaç gidiliyor mu giden var mı sonuç nedir diye
Vazgeçmek bazen kaçış değil, kendini kurtarmaktır. 🔥
Ne için savaştığını unutunca, savaş bitmiştir. 😏
Kalbin sustuysa, cevabı çoktan verdin. 💋
Ohoooo biz 3 yıl aldık aldıkda bunun uzmanla alakası yok sorun olan kişinin mücadelesiyle alakası var
Evet kimaeye anlatmsyin doktora gidin ve ladin olsun erkek rahst edemez erkrk doktorda
Gecmis olsun sorun ne
Benim fazla tecrübem yok. Süre konusunda korkum var. O yüzden o gün gelirse ve kötü geçerse tabiki alırım.
Kadınıma haksızlık etmek istemem.
Bir Sıkıntın Varsa Söyle Yardımcı Olalım
Kesinlikle alınmalı bu yüzden çok fazla boşanmalar oluyor
Sorunun ne olduguna bagli
Aynen öyle sorun nefir kuş uçmuyor mu
Gerek yok inanki sorun çözülür iki taraf istese
yardım gerekiyorsa alınmalı
Duruma göre ne yaşandığı önemli
Ben cinsel danışmanımızı sikkkktim düşün
Önce çiftler kendi halledebilmeli.
Niye alınmasın, alabilirsiniz
evet almalisiniz