Evli çiftlerin, evlilik hayatları yıpranmış ve bitme aşamasına gelmiş ancak cinsel yaşamları yönünden birbirleriyle tamamen bağlı ve uyum içinde oldukları için evlilik hayatları yalnızca cinsel yaşamları çok iyi olduğu için devam edebilir mi?
Yıpranmış, bitme aşamasına gelmiş bir evlilik hayatını cinsel yaşam düzeltir mi?
İkisi birbirine bağlı zaten. Küs iken arzu olmaz ki.. yani bilemedim. Cinsellik güzelse madem sorunları da çözmeye yönelsinler profesyonel yardım alabilirler.
Buna geç kalınmamış olması gerekir. Sorunlar kalıplasmamıs yerleşmemis eskimemiş dönemde kesinlikle işe yarayabilir fakat gecenin sabahında aynı sorunları oluşturacak anlardan kacınmak gerekir. Yani belirli bir tedavi edici yönü vardır, tersini düsünelim aranız eşinizle cok iyi ama yatak yok ya da uyumlu değilsinz yine sorun olur insanların fizyolojik aclıgı giderilmeli cinsel yönden ilişkide eksiklik sorunun zamanla kendisi olur ( ilk iki soruda aynı cvp buluyor)
Ama detayı atlayarak yorumluyorsun, detayda şu ki ten uyumu durumları ve cinsel zevklerin çekiciliği eşlerin birbirlerini tamamen tanıması ve alacağı zevklerin yoğunluğunu göz ardı etmeyerek yorumlayacak olursak şayet bence bu ilişkiyi toparlar gibi yorumluyorum kafamda.
Evet, bu doğru ama yatakta paylaşılan vakitler ve yaşanılan özel anlar ilişkilerine bir ağırlık katmaz mı sencede? Şimdi şöylede bir detay var bir seks yapmış olmak için yapılan bir seks var ama birde gercektende hatasıyla, doğrusuyla, onunla olan sorunla yapılan bir seks sonucu onu olan bağlılığın ve ağırlığın dahada arttarmaz mı?
Kavgaları, tartışmaları başlamadan önce de sevişiyorlardı muhtemelen. Özetle söylemek gerekirse ; seks herkesle denenir ama ömür bir kişiyle paylaşılır... Dün gece çok güzel seviştik. Bu yüzden bana yaptığın yanlışları siliyorum demek mantıksız. Doğum günü unutulur, affedilir. Kalp kırıcı söz söylenir affedilebilir.. Ama mesela aldatmaya niyetlendiyse, taraflardan biri kaynana - kayınpeder, akrabaları sevmiyorsa ve o akraba sürekli onlara geliyorsa, biri diğerinden habersiz işler çeviriyorsa... Bu sorunlar mutlaka tekerrür edecektir
Demek istediğini anlıyorum ama buradaki amaç silmek unutmak değil ki zaten silmek unutmak diye bir şey olamaz, o sorunlar zamanla büyür dağ gibi olur bunun yerine sorunlar çözmek için akıllıca davranmak, konuşmak ve çözüm üretmek olarak yorumluyorum dediğini ama aldatmak haricindeki sorunlardan bahsediyorum burada tabi ki, bencede aldatmanın telafisi olamaz.
Sıradan bir şey İçin kavga ederken, kagva sırasında aniden başlayan seks ( Barışma seksi ) efsanedir. Bunun dışında ortada sorunlar varken yapılan seks, pislikleri halının altına süpürmeye benzer