Sürekli olarak aynı hareketler, aynı mekan, aynı pozisyonlar, kokular, sıradanlıklar... vs vs Bir süre sonra cinsel hayatınızın monotonlaşmasına sebebiyet verir.. Bu durum partnerinizden soğumanıza, hatta seksten soğumaya kadar bile gidebilir.. Peki siz monotonlaşan cinsel hayatınızı nasıl eski formuna kavuşturursunuz?#donducakss#igdonducakssKızlar Bir Adım Öne
Evlilik sonrası cinsel hayatı sona eren kişiler için ne önerirsiniz? Cinsel hayatı canlandırmak için neler yapılabilir?
Bence böyle durumlarda, herşeyden önce çiftler oturup bunu sorun ya da kompleks hâline getirmeden rahatlıkla konuşabilmeli. Aradaki iletişim kanalları açıksa zaten çözüm için de ilk adım atılmış demektir. Konuşurken karşıdakini yargılar tarzda yani sen diliyle konuşmaktansa; ben diliyle konuşmak daha yapıcı olmak açısından önemli.. Bunun devamında başbaşa çıkılan bir tatil, yapılacak farklı aktiviteler, aşkın yoğun olarak yaşandığı dönemde yapılanları hatırlamak için o günlere geri dönmeyi sağlayacak şeyler denenebilir.
Yatak odasından çıkmaları gerek başka yerlerde yapsınlar başka pozisyonlar denesinler araya cinsel oyuncaklar alabilirler ya da ne bileyim günün farklı saatlerinde yapabilirler yani o kadar çok seçenek var ki ilişkisini normallikten çıkarmak isteyen birisi çok rahat bir şekilde çıkartabilir
Evliliğim biterse düşünürüm bunu. Şimdilik gerek yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eşim arabanın camlarına film kaplatmıştı. Dıştan araba zifir gibi kap karanlıktı. Eşimle Avm ye gittik ve arabayı en dip köşeye parketmişti. Parkettiği yerde ise ışıklar yanmıyordu ve tabiii ben rahat durmadım arabanın içinde yaramazlık yaptım. Avm otoparkında arabanın içinde saatlerce sevişmiştik. 🥰
Bunun için ne yapılabilirki bitmiş bişeyi tekrar eski haline getirmek zor sadece bi kaç taktikle bi süre idare eder bitmeye mahkum nereden baksan heves istek olmadıktan sonra boş yani
Sana ne tür bir cevap lazım bilmiyorum ama bir iki gün veya hafta ara verip hayatın cinsellikten ibaret olmadığını idrak ederek yeniden heyecan duyulabilir.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilik sonrası cinsel hayatı sona eren kişiler için ne önerirsiniz? Cinsel hayatı canlandırmak için neler yapılabilir?