2 ay sonra düğünüm var sadece cinselde olmayabilir elbette öğüt ve önerilerinizi bekliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılevlilik her zaman neşe dolu eğlenceli anlardan gökkuşakları ve perilerden ibaret değil zor günler olacak sabredin, şikayet etmeyin psikolojik olarak şikayet etmek sizi rahatlatmayacak aksine şikayet ettikçe daha da şikayetçi olacaksınız, çoluk çocuk olayına hazır olmadıkça girmeyin, birbirinizi reddetmeyin (buna dair hadis bile var) ama 2 taraftan briinin istemediği anla olacak o zamanlar için ayrı çözüm bulun (oral veya ellerinizle ya da nasıl oluyorsa artık sizin için ) SAKIN AMA SAKIN: ilişkinize sözde fantezi adı altında 3 kişiler sokmayın ad bile geçmesin inanın faydadan çok zararı er geç görünecek, BDSM olayına girmeyin biliyorum o filmlerden falan cazip gözükebiliyo ve merak ta olabiliyo ama inanın ki özellikle de aşağılamaya dayanan kısmı uzun vaade de çok zararlı olabiliyo ve sakın ama sakın kocanızın itaatkar olmasına izin vermeyin mümkün mertebe (insiyatif almayın aktif olmayın üste geçmeyin demiyorum olayı kadın dominant ilişkiye çevirmeyin diyorum) anala bulaşmayın (haram ve sağlık sorunları yaratabiliyor) ve illa bulaşacaksanız bile şu kurallara iyice uyun:
KADIN İÇİN: 1- MUTLAKA LAVMAN YAP
2-GEVŞE VE RAHAT OL SAKIN KENDİNİ KASMA VEYA MÜCADELE ETMEYE ÇALIŞMA GEVŞEMEK İÇİN EŞİNİZ SİZE MASAJ VE ORAL YAPABİLİR
ERKEK İÇİN: 1-SU BAZLI KAYGANLAŞTIRICI KULLAN:
2-GÖZÜNE ÇOK GELECEK ŞEKİLDE HEM ORGANINI HEMDE ANÜSÜ KAYGANLAŞTIRICI DÖK SONRA 2 KATINI DÖK
3- 3 PARMAK KURALI: içeri 3 parmakta sığana ve hareket ettirilebilir hale gelene kadar penisi olaya karıştırma.
4-YAVAŞ OL BU VAJİNA DEĞİL
çocuklarınız olmadan mutlaka yatak odanızı ses geçirmez yalıtım yapın mümkünse çocuklarınızın en son ihtiyacı gece sizin seslerinizi duymak, her hangi bir sorunda (cinsel veya değil) mutlaka ya yakın bir bileninize ya da bir doktora danışın kendiniz çözmeye çalışmayın evet iletişiminiz sağlam olsun ama siz profesyonel değilsiniz sizin bulamadığınız ve sorun ve çözümleri onlar bulabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Önerilerim var elbette. Öncelikle kesin ve altın kural ; Kişisel bakıma özen gösterin. İlişkiden önce duş alıp güzel kokulu kremler veya masaj yağları sürmek (özel bölgeler dahil) ilişki esnasında inanın iki tarafı da rahatlatacaktır. Bu en önemlisi. Birbirinizin isteklerine saygı duyun ve kesinlikle ilişki esnasında "hayır, istemiyorum, olmaz" tarzı olumsuz cümlelerden uzak durun. Çünkü bu ilişkinin seyrini etkiliyor. Birbirinizle ilişkinizi nasıl daha renkli hale getirebilirsiniz bunun hakkında konuşun, başlarda muhtemelen konuşmazsınız ancak sonrasında tecrübelendikçe bu konuşmalara ihtiyacınız olacak. Ve alelade günlük kıyafetlerle değilde iki tarafta özel olarak temiz ve hoş kıyafetler giymeye özen göstersin inanın renklerin bile cinsel anlamda etkisi var. Daha o kadar çok şey sayabilirim ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar evet çocuk olana kadar doya doya yapın çocuk olunca eskisi kadar fırsatınız olmuyor bir diğeri geri çekilme diye saçma bir sözde korunma yöntemi var sakın denemeyin biz onun kazasını yaşadık hatun şu an hamile planlamadan oldu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
+1 yılHer ilişkiden önce duşMutlaka fantezi seksi gecelik, takımlar, her türlü fantezi şey bunlardan çokça edin. Başarabilirsen eşinle olan tüm sorunları yatağın dışında tut. Karşılıklı isteklerinizi, fantazilerinizi mutlaka konusun (biz konuşmamısiz mesela benim çok sevdiğim şeyi o bana yıllarca ben istemem sanıp yapmamış, kaybolan yıllarımiz) Anal yol hariç diger herşeyi mutlaka deneyin, hoşuma gitmez deme dene. Elleme, acıdi, yapma vs sakın ilişki anında deme. Başka zaman bahsedersin neyi neden istemediğini. Sakın adamı geri çevirme, çocuk varken zor ama sakın geri çevirme, hadis bile var bunla ilgili ve düşününce çevirmemek lazım kullanıyorlar sonra bunu. Mutlaka sana iltifat etsin, sen de ona Güzel ve ilişki yaşarken kullandığın özel bir kokun olsun. Mutlaka ağız temizliği ve her türlü vücut temizliğiBunların hepsini yapabilirsen ne ala🙂
10 Yorumla
+1 yılAllah bi yastikta kocatsin canim birbirinizi sayin sevin guvenin sadik olun anlayisli olun duygusal cinsel psikolojik artik hernlne varsa gerisi tamamlanir bi sekilde ben bosanmis biriyim birbirinize kostek yerine destek olun evlilik guzel bisey iyi bi evlilik hayattaki herseyden once gelir ve en guzel seydir bence ozellikle su zamanda
00 YorumlaHimmmm eşine karşı saygili sevgili ol sende o da evde oldu zaman yardimlas yemek sende ise bulasik onda olsun yikama sende ise asmak onda olsun isten yorgun gelince onu mutlu et
Seni istemesini sagla kiyafet felan bukadar bekarim çünkü 😀00 YorumlaAcaba yorum yapanların hepsi evlimi ya da evlimiydibence yaşa ve gör biz ak deriz seninki kara çıkar onun için sana bol şans
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst ol... dürüst olsun... yalansız ve çıkarsız bir yuvaniz olsun... geçmişi irdelemeden huzurlu bir yaşama kucak açın ❤❤❤❤
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevli bir çift sorunlarını her zaman konuşmalı ve birbirini dinlemeli
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 yıllık evliyim eşimde tık yok. sen istekli oldukça kanka Kalkıp uzaklasiyorlar
411 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonuşuyorum. rahatsız olmuyorum bu halimden diyor. bakimsiz değilim. çirkin değilim. her türlü geceliği aldım. cilve desen yapıyorum. yok tık yok. iki ayda bir anca. sokuluyorum yanına. ya karnı ağrıyor ya ishal ya yorgun ya da uyuyup kalıyor. evde kendimi biblo gibi hissediyorum artık.
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce birlikteliğimiz olmadı ki. ilk bir ay iyiydik sonra ipler koptu
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey. maddi manevi bir sıkıntimiz yoktu çok şükür.
Cevap sahibi+1 yılBence bir dertten değil. esim benden önce hiç ilişki yaşamamış. ikimizde birbirimizin ilkiyiz. onunki meraktı. istekte vardı yanında. ama evlendi merakı son buldu. hevesi gitti. hani canın bir meyve çeker yiyince hevesin geçer ya buda öyle. yanindan kadın geçer bakmaz mesela. merak bile etmez güzelmi çirkinmi diye
+1 yılve sadece kısa bir dip not kavga etseniz bile ayrı yatmayın araya soğukluk girmesin...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Saygi sevgi ask bunlar sart cinselliktede birbirinize uyun yani birbirinizi reddetmeyin tabulariniz olmasin sınirsiz yasyin
00 YorumlaDaima fantezi olması lazım. Yoksa monoton bir hal alıyor ve çiftler birbirinden sıkılıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Eşinin isteklerini geri çevirme oralı iyi yap göğüslerin büyükse kullanmasını bil nereye isterse oraya boşalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe öğrenmek istiyorsun sen sor ben cevap vereyim istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi korun içine boşalsın bu sahiplenme duygunuzu ve seksin hazını arttırır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşeye itiraz etme malak gibi yatma aktif ol farklılıklar yap yaptır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi saygı sadakat bunu unutma
00 Yorumla Saygılı ve sabırlı olmalısınız bir birinize karşı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılher adımda empati olursa her konuda mutluluk olur
00 Yorumla
+1 yılKolay gelsin
00 Yorumla
+1 yılBol bol sevişin ama kafasını duduklemeyin her gün.
00 YorumlaÇok istekli olma
00 Yorumla
+1 yılVar çok hemde
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem