Karşısındaki insanın sözlerini bile ayırt edemiyor, ne amaçla söylediğini...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇünkü bunu tek bir açıklaması var olay bizim kadınlarla alakalı değil erkekler de öyle Ortadoğu toplumlarına baktığın zaman zaten cinsellik her zaman için ayıp günah veya bir tabu olarak görüldüğü sürece bu coğrafi hiçbir zaman cinsel konusunda bir adım daha yol alamaz dediğim gibi yabancılara baktığın zaman cinsel konusunda gerçekten kendilerine aşırı derecede eğitmişken Biz her zaman için geride kaldık örnek veriyorum Sen birine cinsel muhabbet açtığın zaman senden hemen geri durması veya Seni s**** ilan etmesi gibi bu Maalesef ki Orta Doğu toplumlarında her zaman için var oldu bundan sonra var olmaya devam edecek Benim ortada toplumlarıyla ilgili hiçbir şekilde artık umudum kalmadı çünkü kendimizi yetiştiren okumaya açık bir millet değiliz biz de dahil etsin buna zaten eğitimde sen 0 sadece cinsellik değil ki ülkedeki okuma oranına baktığın zaman son 5 yılda gerçekten ciddi derecede bir düşüş var kendini yetiştirmeyen Kendini bir adım daha ileri taşımayan toplumlar her zaman için yerin dibine batmaya mahkum olmuştur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbilgisiz değiller. hatta herşeyi erkeklerden çok evvel öğrenirler. ancak cahilmiş, safmış gibi ayak yaparlar. mal erkekler de bunu bir güzel yer. çünkü bizim toplumuzda cinsellik konusunda bilgi sahibi bir kadına o*r*ospu gözüyle bakılır. kadınlar da toplumun zehirli atmosferinde hayatta kalabilmek için duruma uyum sağlamak zorunda kalırlar. onun için kadınlara b*o*k atmak yerine, önce toplumun kadın cinselliği konusundaki leş zihniyetini değiştirmek lazım.
00 Yorumla
Bunu cinsiyete bağlamak bana doğru gelmedi, genele baktığımızda kadınların bir çoğu maalesef ki zevk alma konusunda bile bunun sadece erkeğe ait bir şey olduğunu düşünüyor durum böyle olunca en basit konuyu söyledim kadın gerçek bir ilişkiye girmeden önce kendisi tanımalı bunu yapmıyorlae ne sever ne daha çok onu tatmin eder hangi noktalar vs erkekler gibi direk ilişkiye sırasında bile adapte olamıyoruz duygusal anlamda da hazır olmamız gerekiyor, erkeklere nazaran ilişkiye hazırlık evresi çetrefilli oluyor, erkeklerinde çoğunluğunun cinsellik konusunda gerçek manada bilgisi olduğunu düşünmüyorum giriyorum çıkıyorum gözüyle bakıyor bir çoğu fikrimce, cinselliğin yemek yemek şu içmek kadar temel ve gerekli bir şey olduğunu bunu namus ve ahlakla bir tutmamamızım gerektiğini öğrendiğinde milletimiz her şey daha doğru ve cahillikten uzak olacak diye düşünüyorum :)
23 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
kadınlarda erkekler de bilgisiz çünkü türkiyede cinsellik bir tabu hem ailede hem okullarda eğitimi verilmeli
00 YorumlaÇünkü hepsi beynimizin hipotalamus kısmıyla düşündüğümüzü düşünüyor
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çok evli kadın seks den hiç bir şey anlamıyor bence erkek bilgisiz diye düşünüyorum bencillik yapan hemcinslerim kadınları sadece dokunup boşalan bir çok erkek var bu yüzden bence hemcinslerim daha bilgisiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sizin dozunuz fazla
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz gibi p*rno izlemedigimiz içindir
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana yeni cevap vereyim, kafamızı pantolona sokup dünyaya ordan bakmıyoruz da ondan boş konuşan sensin canım ailelerimiz küçüklükten baskı yapıyor sanki bilmiyorsunuz gibi burada bide soruyorsunuz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne