Tecrubeli sevip, evlenecekken bakire arayan iki yuzlulerden degilsen lafim sana degil o halde 🙂 Tabii ki bir olmaz. Oyle olsaydi herkes iyi oral yapardi. Sonucta herkes dondurma yer degil mi? 🙂
Dondurmayi kafana gore issirip yiyorsun. Oral oyle mi? Verecegim en dogru taktik ona nasil yapacagini ogretmen. Bir erkek olarak haz noktani sen daha iyi bilirsin. Soyle yap vs diye yonlendir iste.
Bunun kadın veya erkeklik alakası yok kadında değilim. Soru sanki tek dünyada kadın seks yapmayı bilmiyor. Evlenirken bakire isterseniz , seks yapmak içinde kadın ararlar tuhaf dünya
arkadaşım canım benim güzel kardeşim. ben sana diyorum ki kadınların cinsel tecrübesinin olmaması. bakaret durumundan dolayı cinsel hayatına başlayamaması ve bekaretini bozurmak konusunda korkusu olması. anlatabildim mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tecrübeliyi yaftalıyor, tecrübesizi elestiriyorsunuz ama olmuyor böyle 😬
her türlü hakkınnı verelim yeter ki nedenini bilelim
Utaniyor olabilir ya da ilk birkac sefer senden daha cok aktiflik beklemis olabilir utancini falan atmasi adına
zamanla alışır diyorsun oral bile yapamıyor sanki hiç dondurma yalamamış
Mukemmel oral yapsa bu sefer de kac kisiye yapmis da mukemmel diyecektiniz. Yeminle sizi cozemiyorum 😀
Dondurma yalamakla o bir mi? Zaman ver kiza 🙂 hala duzelmezse sen yonlendir
belki tecrübeli seviyorum nereden biliyorsun :) bir değil mi ha dondurma ha penis :)
Tecrubeli sevip, evlenecekken bakire arayan iki yuzlulerden degilsen lafim sana degil o halde 🙂 Tabii ki bir olmaz. Oyle olsaydi herkes iyi oral yapardi. Sonucta herkes dondurma yer degil mi? 🙂
evlenecek olsam neden bu soruyu sorayım :) derdim seksin tadını çıkartmaktı :) taktik ver bari bir işe yarasın donudrmadna farkını söyle
Dondurmayi kafana gore issirip yiyorsun. Oral oyle mi? Verecegim en dogru taktik ona nasil yapacagini ogretmen. Bir erkek olarak haz noktani sen daha iyi bilirsin. Soyle yap vs diye yonlendir iste.
akmasın diye de dikkat ediyorsun ama yalarken en azından öyle bari olmalı he ryerinden ha alınabiliyor
Sanki her erkek biliyor :) kadınlar neden ayrımcılıkta
kadın mısın knk
Bunun kadın veya erkeklik alakası yok kadında değilim. Soru sanki tek dünyada kadın seks yapmayı bilmiyor. Evlenirken bakire isterseniz , seks yapmak içinde kadın ararlar tuhaf dünya
kendine adına konuş knk
Tecrübesizlik, bakirelik dayatması yapan yobaz aileler yüzünden
aynen knk
sana bişey girmiyor tabi. sen rahatsın :)
onlara girdikçe zevk aldıklarını söylemiyorlar mı
o ilerleyen seviyede. başlarda her kız korkar bundan dolayı tecrübeleri eksik olur. e birde ülkemizde bekaret baskısı var...
bakirelik bozmuyoruz ki knk
bir kadınınn seks hayatına atılabilmesi için ne yapması lazım?
ortama göre değişiyor bu
kardeşim sen ne yaşıyosun. bir kadının seks hayatına atılabilmesi için bekaretini vermesi gerekmiyo mu?
sakin ol
akıllı konuş
derdim bakirelik değil sen başka taraftan bakıyorsun beni ilgilendirmez bakire olmaması
arkadaşım canım benim güzel kardeşim. ben sana diyorum ki kadınların cinsel tecrübesinin olmaması. bakaret durumundan dolayı cinsel hayatına başlayamaması ve bekaretini bozurmak konusunda korkusu olması. anlatabildim mi?
tamam nokta.
İkisi de
birini seç
Bacaklarını açıp yatmayı seks zannedecek kadar düşük zekalı olmaları
aç kapa yapmayı seks sanıyolrlar çok doğru söz dedin