Etiketteki sorulara şöyle bir göz gezdiren birisi bunu fark edecektir. Neden böyle?

Etiketteki sorulara şöyle bir göz gezdiren birisi bunu fark edecektir. Neden böyle?
Bak bu ülkenin zihniyeti bu bunlar kim biliyon mu. bu konuları konuşmak ayıp, evlenmeden cinsel ilişki olmaz bu zihniyet olduğu müddetçe zaten bilgisiz olursun. doğum kontrol hapını kız arkadaşım mı kullancaktı diye soru soranı gördüm yani adam kullanmış doğum kontrol hapını al burdan yak :D
Trolldür ya o 😂 Ya da ben ciddi olduğunu düşünmek istemiyorum 🤣
Gerçi erkekler için olanı da çıktı veya çıkacak galiba 😀
Keşke troll olsa saçma sapan işler işte. benim arkadaşım Amerikada mühendislik okuyor adam cinsellik dersi falan alıyor. Bu ülkede bu dinci sürüsü olduğu müddetçe insanlar cahil olur
Çok iyiymiş.
Biz de almıştık eskiden de, sonra bitti...
Çünkü her şey "Ayıp".
Kızın memesi büyür kapat "Ayıp"
Totusu çıkıktır ört "Ayıp"
Erkek kendine eller çek "Ayıp"
Anne bu ne "Ayıp" baba bu ne "Ayıp"
Eh tüm bu ayıp olanlar insanın fizyolojisinde varsa eğer. Öpülmek sarılmak dokunmak istiyor ve isteniyorsa bunu da soramıyorsa sapıklık oluyor sitede gördüğümüz her başlıklarda olan şeyler oluyor.
Gençler bilgilensin diyip p*rno da açmıycaz elbet ama sevmek sevilmek öpmek güvendiğinle bunu gerçekten istediğinle doğru zamanda doğru şekilde abartmadan oğlunu kayırmadan insanca anlatıp bununda herhangi bir şey olabildiğini gösterebildiğimizde her şey normalleşecek ömür vefa eder mi bilinmez tabi. Ben oğullarımı böyle yetiştirecem.
İçimden canavar çıkmış gibi oldu affola 😂😂
Ne güzel canavar ya bu böyle 😂
Eline sağlık.
Bu canavarı daha çok bekleriz efenim 🤣
Beni yükseltecek sorular olamasın yazarken yoruluyorum yazmasam gönül razı değil 😂
Bilmukabele efenim bekleriz bizde
Yooo biz canavarı sevdik o yüzden yükseltecek sorular tercih edeceğiz 🤣
Denk gelişler mühim bu soruyu bana cevap yazdığın sorudan uçup geldim 😄 denk gelirsek diyelim o vakit.
Beni yine de çok yormayacak olursa sevinirim 😂
🙏✨🎈
😇
Türkler de "bilmiyorum" yoktur 😏Her şeyin uzmanıdırlar, konu ne olursa olsun. "Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp" diye bir ata sözü var üstelik sıkta kullanırlar ama işte sorun bu BİLİYORLAR.😂
Bir diğer etken tembellik😏 Fazladan bir adım bile atmazlar kim araştıracak, öğrenecek...
Cinsellikte bundan nasibini alıyor doğal olarak.
Öğretileri, inançları, gelenekleri de eklersek cevap ortaya çıkıyor bence..
https://www.youtube.com/embed/Ef53-pi66QY Güzel görüş 😀
Bideo da bonus olmuş 😂
Bilgi eksiğini hele ki cinsellikte kim kabul eder😄
Hele ki bizim ülkemizde 😄
Sende bı alemsin yani
Bizim ülkede cinsellik denince herkes alanının en iyisi, usta sanatçı bilmiyor musun?
İnsanların tabuları o kadar herşeyin önünde ki, cinsellik denince öcü gözüyle bakıyorlar.. Öpüşmek öcü, sevişmek öcü, seks öcü, kendi kendine yapılan mastürbasyon bile öcü ayıp 😂
Ne bekliyodun
Nasıl geldi peki bu kadar öcü? 😂
Gelmiş biyerlerden, hâlâ da arınamadık öcülerden😂
Aklıma bu geldi bak, uyanıp arınsınlar 😂
https://youtu.be/1haG-67fbk0
Kalkın lağğğnn 😂
Bir besmele bı arınma şeydi yapın
😂🤣
Konuyla alakasız dalmış bulumdum 😂😂
Gözümü açtim ve bunu dinledim süper geldi
😂
Şarkı uyandırmış gibi olmuş feli kızım uyan diyerek 🤣
Süper gelmesi güzel 😇
Şebnemin bu kadar bağıtıp bu kadar huzur vermesi çok garip
O Şebo 🤩😎
Cevap
3Cevap
Bak hiç uzatmadan özet geçeyim mi? bence geçeyim. Çünkü insanlar cahil. araştırmıyor ayıp diye.
Ayıp olmasa araştırır mı peki? 🙃
Çünkü birçok kişi tabu olarak görüyor. Bir de kulaktan kulağa fazla bilgi dolaşması da sebep olabilir
Fısıltı gazetesi diyorsun 😂
En çok satan gazete, olabilir bu evet 😀
Nasıl yani ne gibi bilgi eksiğimiz var? 🤔
Karşı cinsin nasıl tahrik edileceğinden nasıl sevişileceğine, erkek cinsel sağlığından kadın cinsel sağlığına, vücudunu tanımaya, hastalıklara vs. say say bitmez 🙃
Çok genç olanların bilmemesi normal bence. Onlar cinselliğe değil eğitimine, kendini geliştirmeye odaklansınlar hatta. Cinsellik nasıl olsa zamanı gelince, doğru kişi ile yaşanır. İçgüdüsel bir şey bu, duygusal bağ kurduğu biri ile sorunsuz bir şekilde çözülür. Bize kimse öğretmedi, eksik kaldığımızı da düşünmüyorum. Tecrübe edinerek öğrenilecek bir şey bu. Değil mi?
Cinsellik de bir eğirimdir aslında ve bunun da eğitimi verilmeli bence.
Kendini geliştirmeye odaklanamazlar çünkü eegenlik ve sonrası hormonların taban yapma durumu var.
İçgüdüsel olduğu doğru ama içgüdüler sorunları çözmez.
Hem bilgi hem tecrübe ile öğrenilecek bir şey 🙃
Yemek yemeyi, tuvalete gitmeyi, hatta yürümeyi gibi gibi şeyleri nasıl öğrendik? Cinsellik de onun gibi bir şey bana göre. Ekstra durumlar var, fetişlik gibi, o zamanlarda evet neyin neden olduğunu araştırabilir. Öpüşmek mesela nasıl öğrenilir? Öpüşerek öğrenilir, diğerleri de aynı şekilde. Bir de belki de hani yeteneksiz olanlar vardır 😄 onlar için doğru söylüyor olabilirsin. Çok fazla kaynak var çok.
Hormonlara gelince mastürbasyon var en kötü ihtimal. Bundan önceki nesiller tamam erken evleniyordu ama hormonlar yüzünden ölünmez, aksine tadını çıkarmak lazım.
Benzetmeler biraz ters olmuş.
Yemek yemeyi ailendekiler sana öğretti, tuvaleti de, yürümene de destek oldular. Digerlerinde de sen onları izleyerek öğrendin.
Cinselliği birisinin sana uygulamalı öğretmesini bekleyemezsin, ya da etrafındakileri izleyerek 😀
Hadi şimdi internet var, izlenebilir farklı insanlar da yani örnek yanlış bence 🙃
Sana biri mi öğretti? Okuyarak izleyerek mi öğrendin?
Tabi ki.
Hatta bizim zamanımızda okulda bile eğitimi verildi 😀
Nasıl eğitimi verildi? Cinselliğin nasıl yapılması konusunda mı?
Cinsel sağlık. Erkek üreme organı, kadınınki, hatta broşür dağıtıldı vs. zaten anlıyordun okuyunca. Adet kanaması, erkeğin ilk boşalması vs.
Kız çocuğu ilk kanamayı yaşadığında bilgi almadan bunu içgüdüsel olarak vs. bilemez.
Ben hayatımda eğitim görmedim bu konularda 😄 kendimden yola çıkarak yorum yapıyorum. Valla adet olayını arkadaşlardan duyarak az çok bilgim vardı tamam ama ürktüğümü, zorlandığımı da hatırlamıyorum.
Bak, o bilgi olmasaydı ne olurdu acaba 🙃
Psikolojik olarak sıkıntılara bile sebep olduğunu okumuştum ben.
Bilmiyorum, çok etkilenen yapıdaki insan etkilenebilir belki evet. Bir de travma çok önemli cinsellik konusunda, eskiler koruma adına korkutmayı çare görüyorlardı. Bu çok büyük yanlış. Yoksa insanı kendi haline bırakırsan zevklerinin peşinden sorunsuzca gider bence.
Aynen, bir de böyle negatif bir etken de var...
Okumak araştırmak zor geliyor useniyor millet
Haklısın