Hayır bence evlenmeden yapılmamalı. grup anal saçma sapan yerler bunlar cinsellik değil sadece özenti bana. Göre sizce peki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayKesinlikle aynı düşüncedeyim. İnsan doğasına uygun olmalı cinsellik ayrıca anal kadına şiddettir. Anal ı ortaya koyan zihniyet zaman içinde bir farksizlık algısının oluşmasına ve erkek erkeğe ilişkilerin rakamlarının yükselmesini planlamış , zaman içinde erkeksi yapının azalmasını genlerin değişimi kadınların dişilik hissiyat ve duygularından uzaklaşması ve toplumların içindeki asil genlerin yok olması hedeflenmiştir, bu sayede nüfus düşecek kalanlar insani verimsizlik içinde olacak ve düzensizlik içindeki ilişkilerden ve gen anatomi bozukluğu sonucu doğan çocukların herşeyden önce beyin olarak sonra biyolojik ruhsal ve metafizik olarak bozuk veya yetersiz olması hedeflenmiştir. Böylece sömürü kolonileri kolonilerden daha büyük bir kapsam haline gelecek insanlığı köleleştirmek için bu planları yapanlar hakimiyeti genel olarak almayı hedeflemişlerdir. Grup vb ilişkilerde de aile kavramının ortadan kalkması yine nüfus azalması ise bizde bulunan değerlerin tamamen yok olmasını sağlayarak dünya üzerinde tekrar adalet gelirse huzur gelirse sınıf farkları ortadan kalkarsa korkularını yaşamamak için bu planları oluşturmuşlardır. Plan kurucu azınlık ise bu tür kavramlardan ailesini ve çevresini bilinçli olarak uzak tutarlar. Kısaca cinsellikte herşeye açık olunmalı diye bir kavramın yeri yoktur. Bu sadece önü alınmaz nefsi hırslar karşısında insanların kendine teselli bulucu kılıfı olur, doğal ve normal gösterme çabası olur tabi birde dillere pelesenk özgürlük varya oysa özgürlük yanlışların başlayacağı yerde biter. Bir sırada 20 kişinin önüne geçen birine tepki veriliyor değil mi? Bunlara diyeceksin ki neden tepki veriliyor? Hani özgürlük vardı? Küçük bir örnekti 😉😊 paylaşımın için teşekkürler 🌹
01 Yorumla- 6 ay
Ve evlenmeden yapılmamalı
En İyi Cevaplar
Aynen öyle
Evet cinsellik ihtiyaç ama bu ihtiyacını eşiyle gidermeli insan biseyler kalmalı evliliğe
Gurup birkaç erkeğin ortaya aldı faise veya cinsel obje olarak gördü bişey zevk bunun neresinde ( düşünsene sevgilim gurup istiyor seni arkadaşıyla skyor sence senle evlenmesi mümkün mü
Ve anal oluşabilecek onlarca hastalığa davetiye çıkarıyor tuvalete bile girince temiz olmasını istiyor ama pisliğin çıktı yere hastalık kapmasi en olası şeyi yapıyor
Kadınlarda ilerleyen zamanlarda diski tutamama çabası00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Cinsellik evlenmeden önce yaşanılması gereken bir durum olduğunu düşünüyorum. Evliliklerde eşleri birbirine bağlayan en önemli değerlerden bir tanesi hafife alınacak bir durum olmadığı kanaatindeyim. Grup anal gibi konular fantezeye giren cinsellik konuları. O konuda yorum yapmamı gerektirecek bir durum yok.
00 Yorumla
6 ayolunmalı çünkü
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayNiye özentilik olsun. Özentilik olduğu kadar kişinin tamamen kendi isteği ile fantezisi de olabilirler.
20 Yorumla İnsanlara sindire sindire altyapısına alvı oluşturup merak uyandırmaktan başka bişey değil , cinsellik bu denli basitleşmemeli
10 Yorumla
6 aySanki bunu isteyenler çoğunlukmuş gibi konuşmuşsun, merak etme insanların çoğu normal, evlenmeden yapmak da zaten yanlış
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
6 ayçünkü insanların içinde farklı bir dünya var.. bu dünya.. bu dünyaya ait değil.. yargılanma dışanma korkusundan ortya çıkarmak istemezler
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Her şeye açık olunamaz. En azından ben olamam. Sınırlarım var, özellikle iki kişi arasında özel olması şartık katı ve kesindir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayCinsellikte her şeye açık olunmalı
diyen bakış tamamen yanlış kanka
çünkü sınır ve değer herkesin kendi
kararıdır evlenmeden yapmak istememen
de çok saygındır önemli olan rıza
ve huzurdur özenti olan şeyler değil 🙂00 Yorumla
6 ayCinsellik bambaşka bir şey yani bu fantezi üzerine kurulan şeyler her şeyi kafada bitiyor aslında
10 Yorumla
6 ayO olmaz , bu olmaz, anal olmaz olmaz , olmaz da olmaz... :(
Zevk sınırsız olması12 Yorumla
Soran6 ayYap ozaman
- 6 ay
İzin verirse durmam ki :)
var mı herşeye izin veren Partner ,
Gizli Üye(45 üstü)6 ayDediğin her şeyi yaptım dediklerin içinde grup ve anal gerçekten saçma ve özenti
20 Yorumla
6 ayHer şeye açık olmak zorunda değilsin. Ama bazı kabul görmüş müşterek zevkler vardır. En azından orada kısıtlı olmamalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayGrup anal sapkınlık 🤢
51 Yorumla
Soran6 ayBak işte gizli olmadan cevap vermiştin neden bende gizli olmadan sormak isterdim ama maalesef olmuyor
Gizli Üye(36-45)2 ayEvlenmeden grup olmaz ama evlenince grup yapilabilir mi demek istiyorsun yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. herkeisn kendi bedeni. millete karışmayın.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynen fantezi ayri sapiklik ayri
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayHepsi aşırı videocu embesillerin işi
10 Yorumla
6 ayİnsanlar artık sınır kavramını yitirdi
10 YorumlaHerşeye kapalı cinsellik nasıl oluyor mesela
10 Yorumla
6 ayEvlenmeden yapmazsan evlenince sorunlar çıkabiliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. Haklı olabilirsin
11 Yorumla
Soran6 ayBence haklıyım
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Herşeyin uçuk hali fazla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
6 ayHepsi de fantezi ve zevkli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence normal amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayEşin isterse yapmazmısın?
12 Yorumla
Soran6 aySoruya cevap ben değilim soru
Cevap sahibi6 ayAnal dışındaki diğer gruptur zart zurt bunlar bokunu çıkarmaktır bence
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Grup niye saçma
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen delimisin o güzel bir şey
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayAşırısı anlamsız
10 Yorumla
6 ayne gibi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 aykadının isteği olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBende herşeye açık olunmalı diyorum
226 Yorumla
Soran6 ayAbartı bence bı
Cevap sahibi6 ayDenemeden bilemezsin
Soran6 ayNeyi denemeden bilemezsin
Cevap sahibi6 ayİşte farklılıklar çeşitli bu
Soran6 ayÖrnek ver ne mesela
Cevap sahibi6 ayPublic, grup yani daha birçok şey
Soran6 ayİşte tam da bunu diyordum ne demek grup ilişki 2 kişiyle olmalı bı sapkınlık bence
Cevap sahibi6 ayNeyse sen bilirsin
Soran6 ayTşkler ama tercih vede özenti bence bunlar hele evliyken asla olmamalı
Cevap sahibi6 ayBen öyle düşünmüyorum
Soran6 ayEvlimisin ki?
Cevap sahibi6 ayEvet
Soran6 ayEşin nasıl izin verebiliyor asla olamaz bizde
Cevap sahibi6 ayYeniliklere açık olmak cesaret gerektirir canım
Soran6 ayBu yenilik mi fantezi tama ama bu değil olmamalı
Cevap sahibi6 ayHazzı senin mutluluğun buna değiyor canım
Soran6 ayEvliyken gerek yok
Cevap sahibi6 ayO monotonluktan sonra insan cesaret edip farklılık istiyor
Soran6 ayFarklılık. Bende severim ama bu denli de depil
Cevap sahibi6 ayCanım ne dersek diyelim yaşamadan bilemezsin 🥰
Soran6 ayÇpk gereklimi
Cevap sahibi6 ayCanım sadece cinsel haz değil kadın olduğunu hissetmek monoton gündelik yaşamdan uzaklaşmak
Cevap sahibi6 ayDetaylı konuşuruz istersen
Soran6 ayNasıl
Cevap sahibi6 ayBeğeniyorum soruyu ekle beni
Cevap sahibi6 ayEkleyecek misin
Gizli Üye(45 üstü)6 aySoru ne? Anlamadım.
01 Yorumla
Soran6 ayboş ver
Gizli Üye(36-45)6 aykatılıyorum 👏🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayPeki ya oral?
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik denilince neden hep her şeye açık olunmalı deniliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat