+1 yılHeheh , cinsellik kural tanımaz sınırlandığında kurallara indirgendiğinde zevki heyecanı tutkusu olmaz zaman kavramı işin içine girdiğinde oldu bittiye gelir , cinsellikte tutkunun sırrı sınırları zorlamaktır , zamanı genişletmektir ancak o zaman zevkin doruklarına çıkabiliriz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılKim ne derse desin. O yatak hareketleri bile günün şartları gereği ilerliyor.
Psikolojik durumlar, ekonomik ve strese bağlı durumlar.
Kafa rahat oldumu Sibel hanımda mutlu patronda. Ama yaşanmışlıklarda bir problem var ise ne Sibel hanım nirvanalara çıkar ne de patron zirvelerde kalır.
Onun için çoğu şeyi kafaya takmamak lazım.
00 Yorumla
+1 yılAceleye mahal yok detaylarını inceleyerek severek tadını alarak vererek koklayarak öperek emerek yalayarak dokunmadık hücre bırakmayarak softuyla hardıyla hardın hardıyla vuslata murada ermek 😊
Dip not bu kadar yazının içine sevgi duysallığı eklemedim ama umarım tahmin edilmiştir... Pissttt sözlerim sana ❤️
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Söylenen sözlerin doğruluğuna dikkat etmek gerek 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
u +1 yılCinsellikte kural yok.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTek amacı cinsellik olduğu için olabilir bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişkide uyulması gereken bazı kurallar vardır. Öncelikle, cinsel ilişkiye karşılıklı olarak rıza gösteren iki yetişkinin arasında olması gerektiğini unutmamalıyız. Ayrıca, güvenli bir şekilde cinsel ilişkiye girmek için korunma yöntemleri kullanmak da çok önemlidir. İlişki sırasında, partnerinize saygılı davranmak ve onların sınırlarına ve isteklerine saygı göstermek de önemlidir.
Ayrıca, cinsel ilişki öncesi ve sonrasında temizlik ve hijyen kurallarına da dikkat etmek gereklidir. Özellikle cinsel yolla bulaşan hastalıkların yayılma riski vardır ve bu riski en aza indirmek için uygun önlemler alınmalıdır.
13 Yorumla- +1 yıl
Gayet güzel ve net bir açıklama olmuş eline emeğine sağlık bence herşeyden önemlisi sağlık buyuzden ilk dediğiniz gibi hijyen ve korunma yöntemleri olmalı
- +1 yıl
Sen prezevatifi hep yanında taşı 😂 gerektiği durumlarda pat diye çıkartırsın kızda şok olur 😂 kıza dersin " kizım sen beni oduncuda gördünde odun mu sandın dee" 😂 öyle aval aval bakma tut şunun ucundan döşeyelim de 😂
- +1 yıl
Yorumlarınız bizim gözlerimizi ışıldattıyor :)))
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ah bu Sibel hanım ah zamanında nemeleri hazır etmiyor demekki içinde hissetmek istiyor. İlişkilerde uyum önemli burada amaç tek kişi için olmamalı ik partnerde bu ilişkiden keyif almalı ve bosaldim ben diye cekilmemelidir iki tarafta bocalmasi sağlanmalıdır.
16 Yorumla- +1 yıl
😂😂 Sibel hanım da fazla ağırdan alıyor bence 😂 kadın dediğin biraz hareketli olur yatağın içinde otobüs bekler gibi durmaninda bir anlamı yok yani 😂 Sibel hanım patronu takmıyor mu nedir 😂
- +1 yıl
Bu adam bu sibeli yakında kapıya koyar ben sana söyliyim 😂 çünkü kadının kendine hayrı yok baksana yatakta yeni gelin gibi oturuyor 😂
Kuralsız ve sınırsız o anda içimden geldiği gibi 😂 hard soft bdsm.. biri beni durdursun sonra senin tanıdık gibi geliyorum derken gitmeyelim 😂😂
16 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dur acelen ne yavru ceylanim bu ne hız arkandan atlimi kovalıyor 😂 yavaş yavaş içine sindire sindire yol alırsın 🤣 birde partnerin görselde ki gibi ağırdan alan bir kadında oda kötü yatağın içinde otobüs bekler gibi durur artık 😂
- +1 yıl
Valla 76 yıl bilmem de 500 T geciyormu diye sorabilir çünkü oda bu kadın gibi ağır geç geliyor 🤣
- +1 yıl
Valla böyle olursa sen bu olayı indi bindi ye getirirsin ben söyliyim 😂
- +1 yıl
Sen ne olsun istiyorsun oraya heykelini mi diksinler 😂😂 her güzel şeyin bir sonu vardır
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSabır benim işim 😆
Kuralları partner koyar.18 Yorumla- +1 yıl
Artık saatlerce yatakta beklersin 😂 kadın gelicek diye görselde ki Sibel hanim gibi ağır ayak bir kadınsa zaten 😂 vay haline zamanın yarısı gider 🤣
- +1 yıl
40 dk kadını ikna etme çabası desek 😂 15 dk ön sevişme desek 😂 5 dk da geldisi gittisi osu busu desek 😂 1 saat yeterli olur bence 😂
- +1 yıl
Yanımda olmayan kadını niye hazırolda bekleyeyim be 😆
- +1 yıl
Ayrıca istemeyen kadını neden 40 dk iknaya uğraşayım
- +1 yıl
Ve ayrıca 5 dk geldi gitti için kontağa mı basılır? 😆
- +1 yıl
Taksi mi laa bu kısa mesafe almıyorsun 😂 sen varya adama kontak kapattirirsin 😂 tirin tirin tiirinininnnn
- +1 yıl
Şoförsen bas gaza 😂 aşıksan vur saza 😂
- +1 yıl
Almıyorum demedim ki, 5 dk giriş kısmının başı anca, daha gelişme var, sonuç var, 5 dk ile bırakılır mı yahu? 😆
Hızlı giden atın... Aceleye gerek yok, hissederek, koklayarak, öperek, dokunarak gitmek gerek
18 Yorumla- +1 yıl
Nereye gitmek gerek 😂😂
- +1 yıl
İlk hedef Akdeniz ileriiiiiii 😂😂 ordan da orta Asya'ya gecersin şimdi oralar günlük güneşlik tır 🤣
- +1 yıl
Birde o söz atlar için söylenmiştir 🤣 sen bir at değil insanoğlusun 🤣 kendini atla bir tutman gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂 çılgın şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Vuuuu bu ne hız dört nala koşuyorsun 🐎 sizi hipodrom larda da görmek isteriz 😂
+1 yılDisiplin önemli bence de belli saati günü olmalı. Disiplinin olmadığı yerde gözyaşı vardır.
18 Yorumla- +1 yıl
Ozaman haftalık bir çizelge hazırlamak lazım 😂 hangi gün hangi saatte olması gerekiyorsa o saatte hazır bulunmalı 😂😂 yoksaki göz yaşı kaçınılmaz olur 😂
- +1 yıl
Kesinlikle :D
- +1 yıl
Ozaman ben sana haftalık bir çizelge hazırlayabilirim 🤣 haftalık ders programı gibi onu takip edip gerekli alet ve edavatlari yanınızda bulundurursunuz 🤣 vakit nakittir derler 😂
- +1 yıl
Yok ya sağol zaten ilişki düşünecek vakti geç başımı kaşıyacak vaktim yok 🤣
- +1 yıl
Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 😂 sen yat dizime kapat gözlerini ben başını kaşırım sende sakin sakin uyuyup kalırsın
- +1 yıl
Eminim anatomi çalışınca sen de duygulanırsın.
- +1 yıl
Ozamanda sen göğsüne yatırır teselli edersin 😂 şşttttt ağlama ben burdayım dersin 😂
- +1 yıl
Ben önce kendimi teselli edeyim de 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik önemli kavram çiftlerin arasındaki uyum enerji ve istek kavramı etkin olmalı sınırlar konulmalı ve zorlama yapılmamalıdır der susarim
18 Yorumla- +1 yıl
Keşke susmasaydın ne güzel anlatıyordun 😂 böyle yataktada da konferans verir gibi yapıyorsan 😂 bütün zamanın konuşarak geçer 😂 bırak saati güne sığanazsın 😂
- +1 yıl
Partnerlerim hep memnun ayrılmıştır konumdan 😊😊😊
- +1 yıl
Hee tm ozaman 😂 müşteri memnuyeti önemli tabiki burdan da reklamını yapmış olduk şimdi kızlar sana yürürler 😂
- +1 yıl
Yok sanmam teşekkür ederim
- +1 yıl
Ozaman sen onlara yürü 😂
- +1 yıl
Yok ya sen bende iyi cevap veriyorsun ama tecrübe tabi
- +1 yıl
Hı hııı 😂 tecrübe tabi sen beni çiçekçi de gördünde saksımı sandın 😂
- +1 yıl
Helal sana
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAhahah ne bu acele anlamadim hersey yavas yavas yapacaksin ki alevin harlansin 😂
128 Yorumla- +1 yıl
Bende size soruyorum işte
- +1 yıl
Aceleniz ne arkanızdan atılımı mi kovaliyor 😂😂
- +1 yıl
Uzerime alinmiyorum hanimefendi gorsele cevap verdim 😂
- +1 yıl
Bende genel olarak sordum beyefendi şahsınıza sormadım 😂
- +1 yıl
Tesekkur ederim cok incesiniz 😂 bende kendi adima cevapliyorum ozaman acele giden ecele gider ve seks yapmak istersen ya da yaparken asla aceleci davranmam ve herseyi karsilikli dusunurjm empati kurmak onemli 😂
- +1 yıl
He tm ozaman 😂 yavaş yavaş içine sindire sindire yol almak önemli , hız felakettir derler 😂 bak bizim bir akraba vardı böyle sıcak bir havada ilişkiye girmiş kadın geliyor sanmış meğer adam gidiyormuş 😂 rahmetli karı kıza efor sarfetmeyi ve kadınlarin üstünde drift atmayı çok severdi 😂😂 dağ gibi adam pattan gitti 😂
- +1 yıl
Ahahha dayanamamis demekki sicakliga ya da ilitamamis sicakligi 😂 bence kadinlarin her milimi zevk dolu tabiki yakalayip tadini alabilirsen ufak dokuslarla ve renkli giyim ile tadindan yenmez 😂 masallah senin su orneklerine hasta oluyorum ya yuzumu gulduruyorsun 😂
- +1 yıl
Girdiğim bahçeye çiçek açtırırım 🌺 baktığım gözlere ışık saçtırırım 😂
- +1 yıl
Benim vizyonum bu deliğganlı 😂 sen istiyor gülmek vericek 100 💲😂😂
- +1 yıl
Oooo otur bahcemde ikiser kahver icelim 80 yil kitliyim sana 😂
- +1 yıl
Ooo sen gulmeye 100 istiyorsan batariz ama itin olsun para dedigin nedir guzel bagyannn 😂
- +1 yıl
Bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣 kahve dedin aklıma
ne geldi biliyormusun 😂 dün akşam kahve yaptım tam bu hayattan bıktım yaşamak istemiyorum dediğim anda kahvenin telvesini aldım yüzüme sürdüm cilde iyi geliyormuş diye 😂😂 - +1 yıl
Yer degistirdim calmadim 😂😂 oyle herseyi yuzune surme ya guzelligini mahvedersin dogal ol sen dogal cok guselsin 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim genç adam agizina yüreğine sağlık 🙏 sen böyle konuştuğun için dolar gibi yükseldim şu an sana karşı 😂😂
- +1 yıl
Güzellik dedinde aklıma şu güzel nameler geldi 😂 " solucan bir gün çiçeğe demiş ki sende bir gün solucann " 😂😂
- +1 yıl
Seninde agzina gonlune yuregine her zerrene saglik 😅 olmaz dolar inisli cikisli sen sabit kal dusme hep thy gibi ol benim gokyuzu sana ucusa serbest 😂😍
- +1 yıl
Sen solmassin bebisko 😂
- +1 yıl
Gülüm beni koparmışlar 😂 hoyrat ele bırakmışlar 😂
- +1 yıl
Kim küstürdü laa bu çiçeği 😂
- +1 yıl
Olmazzz sen kusme 😂 seni koparan eller girilsin 🤣
- +1 yıl
Sonra döndüm ve dedimki ; sende ne tatlı şeysin seni üzenler zıkkımın kökünü yesin 😂😂
- +1 yıl
Beni uzenlerin Allah bin belasını versin 🤣🤣
- +1 yıl
Hepsinin cani cehenneme bebisko 😂 takma sen kafana
- +1 yıl
Hic yakimsiyor agizina kotu konusmak senin yerine ben edeyim sen etme beddua 😂
- +1 yıl
😂😂 tm pikii sen et ama ağzından çıkan kelimelere dikkat et en uygun küfür hsngisi ise onu et 😂😂
- +1 yıl
En son sorduğum sorulara da cevap vermeni istirham edicimmm beyefendi 😂 yorumunuzu görmek isteriiz
- +1 yıl
Rahat ol hissettirmeden ederim 😂
- +1 yıl
Bakicam simdi dur daha simdi girdim Şu an onlara bakacakrim ki bu sorundan bildirim. geldiggg 😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeks, keyif verici bir şeydir, görev ve ya sıkıntı olmamalıdır
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSpontane gelişen akışında eğlence odaklı önceliği seks olmayan karşılıklı uyum beğeni ve sohbeti olmalıdır
+1 yılKural mı dmfbdfn :D kural yok :D kızı şok edip direk saldırcan :D sonra 2 saat hiç durmucanki dudrumun farkına varmasın :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1- Bencil olmamak.2-beden temizliği.3-ön sevişme.4-aşk oyunları.5-partnerin hazır olana kadar beklemek.6-sınırsız zaman.7-aynı anda mutlu son. gibi.
00 Yorumla
+1 yılNefes tekniği uygulayıp aceleye getirmem
Kadınıda gerek sözle gerek haz noktalarını uyararak hazır hale getirmeden olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben en başta sakinlik ten yanayım asla hiç bir şey in oldu bittiye gelmesini istemem her anın tadını çıkarmak isterim ki unutulmaz olsun 😊
00 Yorumla
+1 yılKurallara uyunuz uymayanlari uyariniz kurallar çiğnemek icin vardir ve yatakta yaramaz olmak zorundasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSonuç odaklı olduğu için
14 Yorumla- +1 yıl
Niyeki sonucunu biliyorsun sonuçta 😂 giriş gelişme sonuç insan bildiği bir şey için neden acele ederki 😂 siz istiyorsunuz ki emeklemeden koşalım 😂😂
- +1 yıl
Tadını zevkini öyle alalım diyoruz garip
- +1 yıl
Öyle yaparsan diğer güzelliklerin de tadını kaçırmış olursun işte 😂 şöyle düşün sofrada bile önce çorba , sonra yemek sonra tatlı yiyoruz dimi sırayla gidiyoruz neden hepsinin tadını ayrı ayrı alabilmek için öyle düşün napiyoruz üstüne de keyif kahvesi içiyoruz 😂😂
- +1 yıl
Sadece tatlı orneğimde bile gitsen tatlı kaşığı ile çorba kaşığı farklıdır neden azar azar yiyip tat almak için ama biz o tatlıyı çay kaşığı ile değilde kepçeyle yiyen tarafız
+1 yılBiran önce girmek için
110 Yorumla- +1 yıl
Nereye girmek için 😂😂
- +1 yıl
Dkdkd mağaraya 😅
- +1 yıl
Mağaraya girmek için acele edende seni görüyorum küçük bey 🤣 niye acele ediyorsun arkandan atlılar mi kovaliyor
- +1 yıl
Zevkli Kdkff çünkü
- +1 yıl
Ozaman bizim oraya git bizim orada mağara çok var hatta içinde yarasalar da oluyor girer girer çıkar zevke gelirsin 😂😂
- +1 yıl
Dkkfkf oh zevke geldim
- +1 yıl
Daha söylerken zevke geldiysen 😂 demek girsen neler olucak 😂 mağara adamı seni 😂 ilk ateşi kim buldu bilmem ama mağaraya girip zevke gelen ilk adam olarak tarihe geçiçeksin 😂 tarih seni unutmaz yiğidim 😂
- +1 yıl
Döfkf zevkten 4 köşe oldum
- +1 yıl
Sana 6 köşede yakışır ama 🤣 küp gibi olursun 😂 ama birazdaha konuşursan seni acun Ilıcalı temsili yuvarliycam 😂😂 haberin olsun çılgın şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Dkkdk abla sorun beni mest etti
İlk olarak hijyen... Öz bakım sonra istek ve arzu
15 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle oyuzden herzaman prezervatifi yanında taşımalısın 😂 gerekli durumda pat diye çıkartıp şak diye takmalısın ki 😂 kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- +1 yıl
Beni bukadar düşünmen gözlerimi yaşarttı doğrusu deliğganlı 😂 sen yinede takarken dile getir niyetim ciddi benim kızım sen beni oduncuda gördünde odun mu sandın dee 😂 kızım bana şekil şukul yapma senin belini incitirim dee 😂 kızın gözünü korkut biraz 😂 adetttendir 😂 bunları söylerken de boş durma bir elinle prezevatifi geçirmeye çalış 😂 çünkü vakit nakittir derler 😂
- +1 yıl
Tabi tabi al 😂 danışan yol almış danışmayan yol şaşmış derler 🤣🤣
+1 yılkural iş bittikten sonra başlıyormuş 😀😀😀😀
17 Yorumla- +1 yıl
İş bittikten sonra kurala uyanda ilk seni görüyorum 😂 düşünsene kaza yapmışsın da yoldaki levhayı okuyorsun sağa dönüş yoktur 😂 Ertuğrul sen bu şekilde yaparsan fazla yaşamazsın 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
zaten yasamiyoz😂
- +1 yıl
Dedi :Halil Sezai 😂
- +1 yıl
😂😂😂 iyi dedi
- +1 yıl
Kendimi överken ben temsili 🤣 gibi oldu
- +1 yıl
övündük 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılKural mural yok bam bam 😂😂😂😂
18 Yorumla- +1 yıl
Okan savaşmaya gitmiyoruz yiğidim sevişmeye gidiyorsun 😂 one öyle bam bam gören bilende seni Suriye sınırına çatışmaya gidiyor sanır 😂 kadın sana parola ne diye sormadan yatağa alırsa iyi 😂 Okan parola fişek unutma 😂
- +1 yıl
One öyle yumusak yumusak mı olacak savaşmadan tadımı cıkarmı yatakda kemik sesleri gelmeli bir yerde da 😄😄😄 hiç sevmem öyle miz mız iş yapmayı ben ateş almalı ortalık 😃😃
- +1 yıl
Kemik seslerimi gelicek 😂 lann oğlum sokak dövüşü mü yapıcaz seks yapicaksin Okan sen en iyisi hiç uğraşma kadının üstüne benzin döküp yak hemen zaman kaybetmesin Okan şu an beni üzüyorsun 🤣
- +1 yıl
Yok be o kadar da degl sert olmalı dmek için dedim onu oldu kemik sesi gelsinde elledinken olalım sonra dimi lafın gelisi o be 😄😄😄
- +1 yıl
Sende savaşma seviş benle şarkısını söylersin o esnada olur biter işte da 😂😂😂😂
- +1 yıl
Olur olur söyleriz 😂 ama ben şu şarkıyı söylemek istiyorum 😂 silk beni silk beni kendime getir sana ihtiyacım var silk beni silk beni 😂😂 ben bunu söylerim olar mı?
- +1 yıl
Hee bu arada sesim gerçekten çok güzel dir sezen aksu dan sonra ilk parmakla gösterilen insan benim ama orta parmakla tabii 😂😂😂
- +1 yıl
Güzelse o zaman o şarkıyı da bana söylemi isterim senden dinlemek de güzel olurdu parçayı o zaman 🤣🤣🤣
+1 yılkural tanımam sevişşirken
16 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çünkü kurallar konularak yaşanan bir iliski insana zevk değil görev gibi gelir en güzel ilişki doğaçlama gelişen ilişkilerdir ve akışına bırakmak
- +1 yıl
ne yer ne mekan olmadna kuralsız sevişmek
- +1 yıl
Seni dünkü sorudada görmek isterim beni aşağılayan adam 😂
- +1 yıl
her yerde olurum ben :))
- +1 yıl
Deme yaow 😂
- +1 yıl
dedim gitti :)
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Partnerimi hazırlamak ilk görevim sabırla beklerim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Trafik kurallarına dikkat ederim
13 Yorumla- +1 yıl
Bende trafik kurallarına dikkat ederim etmeyeni ezer geçerim 😂 kırmızı ışıkta beklerim 😂 arkamdan geliyor mu diye 😂
- +1 yıl
😊😊
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. vatandaşın işi var gücü var bütün gün memeler gelecekte okşanacak öpülecek diye bekleyemeyiz 🤣🤣🤭🤭😅😁🙃🙃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılönceliğim her zaman partnerim olur o mutlu olursa ben zaten mutlu olurum mutlu olması için elimden dilimden s... gelen her şeyi yaparım :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Cinsellik maalesef ülkemizde genel olarak bilinen bir şey değil bence buna bende dahilim
00 Yorumla
+1 yılMemeler önemli tbı 🤪
12 Yorumla- +1 yıl
Aşk olsun diğer organlar önemsiz mi denin için 😂😂
- +1 yıl
Mesela hangileri benım için 🤪😁(genele dedim nenım için değl).
Kendinin tutamamazlıktan kaynaklanıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kurallarım yoktur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek =sabırsızlık demektir
00 Yorumla
+1 yılKadınlar sabırlı mı oluyor?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım