Cinsel Yaşam Cinsellikte istediği olmayan tatmin olamayan erkeğin o an sinirlenmesi normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Cinsellikte istediği olmayan tatmin olamayan erkeğin o an sinirlenmesi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Asgariucretgibiyim Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Evet çok normalsekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün hayatını etkiler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Normal eşimden biliyorum yok yapmayalım yoegunum dediğimde küplere biner 3 10 Yorumla Soran 10 ay Bişey sorabilir miyim Yorumla Cevap sahibi 10 ay Buyur sor Yorumla Soran 10 ay Ama gizlisiniz Yorumla Cevap sahibi 10 ay Çıktım Yorumla Cevap sahibi 10 ay Bekledim kapattım erkekler üşüştü Yorumla Cevap sahibi 10 ay Noldu gittin Yorumla Soran 10 ay Ay kusura bakmayın geldm simdi Yorumla Cevap sahibi 10 ay tamam Yorumla Soran 10 ay Attım istek Yorumla Cevap sahibi 10 ay Bende attım kabul edersen Yorumla
LaraAnabell Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 10 ay evet.. adamın tüm libidosunu bozuyorsun. Daha ne olsun. 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet karlı taraf mırın kırın yaparsa zaten gerek yok Bi daha görüşmeye 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok normal. Hayatın akışına göre hareket etmelisin. 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok normal istediği olmayam küçük çocuk psikolojisini düşün 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet çok normal kadında sinirli olur 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu kadın da da olabiliyor 0 0 Yorumla
OnnurAkd Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. İsteği derken ne mesela 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eşin mi 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ergen ruhludur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet çok normal
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün hayatını etkiler
Normal eşimden biliyorum yok yapmayalım yoegunum dediğimde küplere biner
Bişey sorabilir miyim
Buyur sor
Ama gizlisiniz
Çıktım
Bekledim kapattım erkekler üşüştü
Noldu gittin
Ay kusura bakmayın geldm simdi
tamam
Attım istek
Bende attım kabul edersen
evet.. adamın tüm libidosunu bozuyorsun. Daha ne olsun.
Evet karlı taraf mırın kırın yaparsa zaten gerek yok Bi daha görüşmeye
Çok normal. Hayatın akışına göre hareket etmelisin.
Çok normal istediği olmayam küçük çocuk psikolojisini düşün
Evet çok normal kadında sinirli olur
Bu kadın da da olabiliyor
İsteği derken ne mesela
sığ düşünceli öyle
Normal değil
Eşin mi
Ergen ruhludur
Tabi ki normal
Utanıyodur
Ne alaka
Değil ayrıl