3 aydır sevgiliyiz. her gün 1-2 kere konusunu açar, istediğini söyler. ben istemeyince de "ben seni beklerim" der. sizce bu erkek cidden evlenene kadar bekler mi?

3 aydır sevgiliyiz. her gün 1-2 kere konusunu açar, istediğini söyler. ben istemeyince de "ben seni beklerim" der. sizce bu erkek cidden evlenene kadar bekler mi?

3 ayda cinsellik konusuna girmek çok yanlış isteyene kadar beklerim demek tamamen ön ayak yapmak öpüşme derecesi ilerledikçe birlikte olma isteği gelecek ve o yaklaşacak sen yaklaşcaksın derken bi şekilde yaşanacak bu birliktelik bekleyecek olsa zaten evliliği bekler konusunu açmaz? Unutma bi erkek cinsellik için kadına seviyor ölüyor bitiyor gibi de yapabilir yeterki işin içinde vajina olsun dediklerimi şimdi anlamayabilirsin ama bir gün anlarsın
Hiç samimi gelmedi. O tipleri çok iyi bilirim. Hatta birini bu yüzden bırakmıştım. Her buluşmada artırarak konusunu açınca, zamanla canıma tak etti, dedim artık yeter, ilişkinin 2,5 ayında terkettim onu
İstemem ama yan cebime koy hesabı 😒
Cinsellik ister kaçarsınız istemez acaba bu gay mi beni arzulamıyor mu dersiniz cidden hayattan soğutur sizin gibiler adamı. Seninle yaşamasın da kiminle yaşasın? İstemiyorsan bırak gitsin bu kadar basit.
Bu kadar istiyorsa evlensin
Sen ciddi misin istikamette o yönde mi karşılıklı olur mu olmaz mı onları bir önce kendinle konuş sonra duruma bak tepkiler belli olur gerisi size kalmış
Cevap
28Cevap
E ne diyecek seninle zorla ilişkiye girmeye mı çalışacak. Arzunun pazarlığı olmaz. Sen o adama arzu duyuyorsan bu işi ertelemezsin zaten. Öbür türlü seçenekleri olan, tabak çeviren bir erkek, kısa vadede cinsellik alamadığı bir kızla devam etmez. Cinsellik ya da küçük cinsel temaslar olmadan da uzun süreli ilişki sürdürebilir değildir zaten. Bazı şeyleri çok ertelemek iyi sonuçlar vermiyor her zaman.
Evlenene kadar vajinal seks yapmayabilirsin ki buna saygı duyarım sonuçta her şey resmiyete binmeden bekareti vermek riskli. Yarın ne olacağı belli olmuyor bu hayatta. Ama arzu duymayan kadın kendini hemen belli eder. Elini tutturmaz, yanağını, dudağını öptürmez. Karşısında erkeğe hep yasaklar koyar.
Erkeğin de dışarıda alternatifi, yedeği yoksa ki bir çok erkeğin partner havuzu geniş değil. O zaman da ne diyecek. ""Sen ne zaman istersen o zaman olur"" diyecek.
Adam her gün cinsellik konusu açıyor, sen her gün hayır diyorsun. Ama ayrılmadınız hala sevgilisiniz. Belli ki sen bu adamı sevmiyon, kullanıyon. Beta muamelesi yapıyon adama. Biraz cebi doluysa, iyi kötü bir arabası var ama efendi erkek modunaysa doğrudur. Kadınlara onlara evlenmeden önce cinsellik vermez. Evlendikten sonra da haftada 1 gün verir. Kalan 6 günde başı ağrır.
Manipülasyon bu yaptığı sakın düşme bu tuzağa nasıl olsa verecek kafasında böyle yapıyorsa eğer uzaklaş ondan amacı farklı onun senin düşüneceğini umursamıyor ki sadece ben beklerim ayağına yatıyor bir çok erkek kullanıyor bunu ben bunu anladığisam ben dünden anlamışımdır
Daha üç aylık ilişkide bu konuda bu kadar ısrar etmesine rağmen evlenene kadar bekleyeceğini, hatta seninle evleneceğini düşünmen çok safça. Cinsellik normal bişey, bunu reddeden ya da çok üzerine düşen insanlar sıkıntılı gerçekten.
Degildir cunku biz okadar fedakariz ki dayanamayip mutlu etmez isteriz oyuzden sana tavsiyem o topa girme o kadar bekleyen evlenene kadarda bekler kimse için önerdiğiniz şeylerden vazgeçmeyin
Aynen öyle çok haklısınız
Yani şimdi sen fedakarlık yaparsın kadin nayiftir şimdilik sexting le baslar sonra daha ilerisi ilerisi derken kendine verdiğin o saygı seni değersizlestirir o yüzden kendine verdiğin o önerilerden vazgeçme
Numaradan söylüyordur bana göre , sürekli adını ediyorsa seninle cinsellik için birlikte diye düşünürüm bu benim düşüncem ama çünkü seven biri sürekli bunu dile getirmez
Aynen öyle sevse aklına bile gelmez yani
Değildir, seven bir erkek bunun konusunu açmaz. Ortamını yaratır senden bekler.
Mantıklı Bi cevap
Şaşırıyorum hergün bir kere daha ne cümleler bunlar cinsillik doğal olarak gelişir çekim olur bunun bile planı varmış ldjfkfşfkk
Belki her gün cinsellik konusunu açmasında ki amaç, reelde ilişkiye girmek için değil de, yalnızca bu durumu konuşmak olabilir. Sexting tarzı düşün.
Libidosu yüksek birine denk geleydin Şu an bunları yazmıyor olurdun büyük ihtimal sürtünmeden tahriş olmustu
Evet istegini belli edip beklemesi gerekir. Beklemiyorsa israr ve acele ediyorsa uzaklastirir.
Boşa düşeceğin anı kolluyo. Devam etmek istiyorsan devam et ama rahatsız isen söyle ve resti çek.
"Sen" beklersen o da "mecburen" bekler.
Samimidir he belli ki onaylanmaya avutulmaya ihtiyacın var
Gerçekten bekliyorsa, imalarda bulunmuyorsa sevmiştir. Bekler
her gün konusunu açanın samimi olmadığını anlamışsın zaten
Öyle söylediği halde bir şeyler yapmaya çalışırsa yol ver gitsin
3 aydır sevgilin hayır demene rağmen hala hergün diyorsa sence seninle olması cinsellik olup olmadığı hiç aklına gelmedi mi yani seni beklese bir kez der ve birdaha demez taki sen isteyene kadar ve bunu demesi bile bence saçma ama
3 ayda bu kadar israr samimi degil. Seni ikna edeceginden emin nasilsa atacagim yataga diyor. Seni sevmiyor inan bana
umut fakirin ekmeği, umar ha!! umar umar!!
ne samimiyeti, aynı odada üç saat yalnız kal, başına çökmezsse adam değiliö.
Libidosu yüksek olabilir ama sürekli açması da soğutur insanı. Evlilee bu kadar konuşmuyor:)
Değildir tabi..
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor, ne yapsın bir umut işte
Bence ayrıl evlenince yap
Evlenmeden noooo saygısızlık
samimi değil bana itici geliyor
Anı geldiğinde yapıştırıcak
Manipüle etmeye çalışıyor
Değildir iki yüzlüdür
Hadi diyelim o bekledi sen bekleyebilecen mi?
Bekleyende ne bilim canım gibime geliyor
Değildir yapmacıktır tam ayrılmalık.
Lafa gelince bekler evet
Deildir değildir hepsi elde edene kadar
Asla beklemez tabiki.
beklemez ve aşırı bıktırır cinsellikten de soğutur
Midemiz de bulandığına göre biz artık kalkalım.
Yani ayari veriyor, yersen.
Bunu ancak zaman gösterir biz falcı değiliz
Beklemez mutlaka soyacak seni
Samimi değil. İticidir. Iyy
Sadece cinsellik ister
Ciddi değil
O kadar beklemez
Değil bence
Değildir
Hayır.
Yalannnn :)))
hayır