Bir erkeğin size karşı olan cinsel isteğinden neden rahatsız olursunuz? Erkeklerin kadınlara karşı cinsel istek duyması insan doğasının gereği değil mi? Rahatsız edecek bir hareket yapmıyorsa tacizde bulunmuyorsa istekli olmasında ne gibi bir zarar var?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)6 ayaslında bunca moda bunca güzellik sektörü ne için var? kadının arzulanma ya da arzulanma kapasitesini görüp tatmin olması için.. erkeğin her halükarda kaslı güçlü kuvvetli olmak istemesi gibi bu bir gerçek.. fakat bahsettiğin şey çok hayvani kalıyor. işin insani, entelektüel, duygusal olgunluk, hayata karşı sorumluluk kısmı var. alıştı erkekler et kesmeden ateş yakmadan yemek yiyip tatlı gömmeye, şimdi niye cinsellikten rahatsız oluyorsunuz.. cinsellikten kimse rahatsız olmaz, usul, his, öncelikler, değerler söz konusudur.
127 Yorumla
Soran6 ayYorumun genel olarak çok doğru olmakla birlikte hatalı bir yanı var. Kimse seksten rahatsız olmaz değil bazıları gerçekten oluyor. Bazıları sevgilisinin kendisini * istemesinden muzdarip. Çocuk yapma derdi olmasa kocası ile bile sevişmeyecek olanlar var aramızda.
Cevap sahibi6 aytabular bastırılmışlıklar belki taciz travmaları.. çok sebep var yoksa normal olan ihtiyaç olması.
Soran6 ayKadınların erkekler kadar istekli olmadığını biliyoruz bu biyolojik bir şey. Yani erkeklerin kadınlara duyduğu kadar kadınların erkekler cinsel istek duymaması normal ama erkeğin cinsel isteğini yadırgamaları Bana garip geliyor.
- 6 ay
Sekste rahat olunacak bir durum yok ta ki karşılıklı istendiği halde kesinlikle rahatsız olunmaz Karıkoca bile birisi istemediği halde bir taraf zoraki istiyorsa böyle rahatsız olunur tabi ama şunu beyninize sokun anlayın yani sadece erkeklerin seks ihtiyacı yok kadınlarda dahil ama erkeklerin kötü pis emelleri var sadece ve bunu hemen ön plana çıkartıyorlar
Soran6 ay@Snmlle erkeklerin cinsel isteğinin kötü pis emeller olarak adlandırılması benim sorduğum. Yani neden böyle olmak zorunda Bir erkeğin karısına karşı cinsel istek duyması kötü bir Emel mi? Öyle değilse bir erkeğin sevgilisine karşı cinsel istek duyması niye kötü pis Emel olsun?
Soran6 ay@Snmlle zorlamak değil canım oraya girmiyor bizim soru. Bir erkeğin kendisine karşı cinsel isteği olduğunu bilmekten rahatsız olan kadınlar olduğunu görüyorum bunu soruyorum. Yani kendisiyle sevişilmek istenmesi bir hararet etmiş gibi düşünen kadınlar var. Düşünceyi anlamıyorum
Soran6 ay@Snmlle ya ben de orasını anlamıyorum işte. Bazı kadınlar gerçekten aşık olduğu sevgilisinin kendisine cinsel isteği olabileceğinden şüpheleniyor gibi bir durum var. Bir erkeğin sana karşı cinsel isteği olmasından rahatsız olursun da aynı anda ona nasıl aşık olabilirsin burayı çözemediğim için bu soruyu sordum.
Cevap sahibi6 aykadınların erkekler kadar istemediği tamamen cahilce bir düşünce. ama siz içinde bulunduğunuz toplumu ve bu toplumun ahlaki ve dini değerlerini yok sayarak ilerlemeye çalışıyorsanız duvara çarpmanız olası. kadınların isteği ve ihtiyacı erkek gibi işlemiyor, bu azlığından kaynaklı değil yapıyla alakalı. evet artık yaygın olarak evlilik dışı ilişki çok kabul edilir görünüyor ama bu kesinlikle kodlarımızda olanı bir çırpıda silmek anlamına gelmez. hiçbir şey yoksa kültürümüzde cinsellik evlilik sonrası için sıralanan bir durum, öncesinde olması da tehdit sinyali veriyor olabilir. işte o adam seni kullanıyor gibi düşünceler. anlatabilmişimdir umarım, bu arada bunu ben çok yerinde buluyorum çünkü Batı kültürüne göre yaşayan bir kadın Türk kültürüne göre davranan erkeğe denk geldiğinde durumlar sıkıntıya dönüşür.
Soran6 ayKadınların cinsel isteği ile erkeklerin cinsel isteği arasındaki fark sadece sosyolojik değil. Bu biyolojik bir süreç ve dünyada eşeyli üreme böyle evrimleşmiş. Her canlı türünün erkeği dişisinden daha istekli. Erkek kediler dişi kedilere kovalıyor dişiler erkeklere değil, üçüzler inekleri kovalıyor inekler öküzleri değil.
İnsan için de durum böyle. Biyolojik olarak erkekler kadınlara kıyasla cinselliğe daha yatkın ve daha istekli. Kadınlar için cinsellik aynı zamanda hamilelik ve doğum demek. Modern hayatım doğum kontrol yöntemlerini geliştirmiş olması kadınların hormonal yapısının da değiştiği anlamına gelmiyor. Duygularımız düşüncelerimiz bile biyolojimizden doğrudan etkilenirken cinsellik gibi temel bir dürtünün sadece toplumsal olarak değerlendirilmesi doğru değil.
Cevap sahibi6 aykovalamak ayrı istek ayrı, dişi kediler yerlere yatıyor kızgınlık döneminde ona bakarsanız.. organlar bile sizde dışarda bizde içerde, tabii ki siz kovalayacaksınız ama bu istek farkından değil. Kadınlar bazen erkekten daha istekli de olabiliyor bu iki taraf için de aynı fakat kadınlar cinselliğe duygu kattığı için duyguları dürtülerini kontrol ediyor. cinsellik yaşamayan ileri yaşlı kadınlar sadece kendini bastırıyor ve agresif olabiliyorlar çoğunlukla çünkü ihtiyaç duyuyorlar. ben sadece toplumsal değerlendirmiyorum başından beri çeşitli bakış açıları sundum. maksadınız cevap aramaksa bunları değerlendirebilirsiniz. kafanızdaki mantığa kadınları oturtmaya çalışmayın derim. tüm kadınları, anneleriniz kardeşleriniz vs dahil.. çünkü anlayamamakla kalmayıp kendi inandığınız kılıfa sokabiliyorsunuz üstelik reddedilse bile...
Soran6 ayKendi hissiyatınızı genelde yaydığınızı düşünüyorum. Bazen kadınlar erkeklerden daha istekli olabilir ama bazen. Ya da bazı kadınlar erkeklerden daha istekli olabilir bazı kadınlar. Ama genel görünüm erkeklerin daha istekli olduğu. Kadınlar da isteklidir ama bastırabiliyorlar erkekler bastıramıyor düşüncesi erkeklerin iradesi zayıf olarak değerlendirmek yerine erkeklerin cinsel dürtüsü bastırılması daha zor olacak şekilde daha yüksek diye de yorumlanabilir ki Bence doğrusu budur.
Cevap sahibi6 aybu da sizin hissiyatınız 🤷🏻♀️ ben kendime bakarak söylemiyorum etraf gözlem okuduklarım.. kadın içine alır, erkek ise hamle yapar. bu fiziksel olarak da böyle diğer konularda da böyle. iki farklı cinsiz ya hani, benim cinsim hakkında benden daha doğru fikir sahibi olmanız için ilgili bölümlerde okumuş olmanızı beklerim ancak..
Soran6 ayBurada sadece kadınlarla ilgili değil kadınlarla erkekler arasındaki farklarla ilgili konuştuğumuzdan siz de benimle aynı bilinmezlikten muzdarip olmalısınız diye düşünüyorum. Siz de kadın cinsinin hissiyatına ve davranışlara daha hakimken erkekleri benim kadar tanımıyor olmalısınız. İddianız kadınlar görüldüğünden daha isteklidir ancak cinsel istek bastırılmaktadır olsa bunu itiraz etmeden kabul edebilirim. Ancak kadınlar erkeklerden daha isteklidir iddiası erkekler kadınlardan daha isteklidir iddiasından daha ispatlanabilir görünmüyor. Belki şöyle bir yöntem, biri sadece kadınlar için biri sadece erkekler için iki ayrı soru sorup örneğin cinsel isteğiniz ne kadar yüksek, ne sıklıkla cinsel ilişki arzu ediyorsunuz gibi sorular sorarak verilen cevapların karşılaştırması yapılabilir.
Ayrıca ikimiz de birbirimizin gerçek hayat deneyimlerini hafife almamalıyız diye düşünüyorum. Bu soruları doğrudan sormadan da yaptığımız gözlemlerle kadınların mı yoksa erkeklerin mi daha istekli oldukları ile ilgili fikir sahibi olabiliriz. Tabii ki bir ispat sayılacak kadar kesin olmamakla birlikte toplum içindeki gözlerimizden sonuçlara varabiliriz.
Ve ben şahsi gözlemimden kadınların erkeklere kıyasla daha iyi istekli oldukları iddiasını kabul edilebilir görmüyorum.
Cevap sahibi6 aykadınlar erkeklerden daha isteklidir dediğim tek bir yer gösterin? bazen öyle dahi olur, istek iki tarafta da vardır dedim sürekli. ama belli ki bu kadar çeşitli sunduğum fikirken vardığınız sonuç kadınlar daha 'iyi ve istekli" demiş olmam. eski sevgilim gibi iletişim tarzınız.. ara renk skalaları yok toplam 7 renk var su yeşili turkuaz diye bir şey yok mesela sanki sizin için :) her neyse size iyi günler dilerim.
Soran6 ayEvet bu yanlış ifade konusunda haklısınız zannederim. Düzeltmek gerekirse kadınlarda erkekler kadar isteklidir iddianızı Kabul etmekte zorlandığımı söylemeliyim.
Ayrıca belirtmek istediğim bir şey var yorumlarınızda Bana karşı bir kızgınlık sezinliyorum. Ya da son yorumunuzda zikrettiğiniz eski erkek arkadaşınıza benzer görüşlere sahip olduğumu düşünmenizden kaynaklı bir yansıtma. Sizi kızdıracak bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Yine de farkında olmadan üzerinizde böyle bir olumsuz etkiye sebep olmuşsam özür dilerim. İyi günler
Cevap sahibi6 aysize karşı bir öfke hissetmem pek olası değil sizi tanımıyorum bile, eski erkek arkadaşıma da öfkeli değilim çünkü onu da fazla iyi tanıyorum.. size söylediğim sözleri değerlendirmeden kendi fikrinizi savunmaya devam etmeniz üzerine daha fazlasına gerek görmüyorum. amacınız üzüm yemek değil çünkü..
Soran6 aySöylediklerinizi otomatik olarak kabul etmemi beklemiyordunuz umarım. Sizin kendi görüşlerinizde ısrarcı olmanız gibi ben de kendi görüşlerimde ısrarcıyım çünkü doğru olduğunu düşünüyorum. Bu kadar karmaşık bir konu üzerinde ortak bir görüşe varmanın kolay olmaması Bence normal. Kısacası görüşlerinizi dikkate almadığım iddiasını kabul etmiyorum. Tam tersine karşı görüşler öne sürerek aslında bu görüşleri dikkate aldığımı gösterdiğimi düşünüyorum.
Cevap sahibi6 aysoru sahibi sizsiniz, münazarada değiliz. ben cevap verdim, gerisi size kalmış. dikkate aldığınız için teşekkürler
Soran6 ayBence hala agresifsiniz. Agresif belki abartı olur pasif agresif diyebiliriz.
Cevap sahibi6 aybence böyle olmasını istiyor gibisiniz
Soran6 ayŞimdi bu yorumunuzun altında da bir kinaye sezdiğimi söylesem...
Cevap sahibi6 ay:)) sezgilerinizde özgürsünüz
Soran6 ayÖzgürlük alanımız sezgilerimize kadar daraldıysa vay halimize
Cevap sahibi6 ayvay halinize o halde, iyi akşamlar
Soran6 ayİyi akşamlar pasif agresif kinayeci bayan pardon kadın. 😋
En İyi Cevaplar
Aynı isteği sana hissetmiyor, hissettiremiyorsun demek ki. Her ilişkide olması gereken karşılıklılık ilkesi senin için bir önem arzetmiyor demek ki. Şu yaşına gelmişsin, halen daha bunu anlayamıyorsun.
17 Yorumla
Soran6 ayKendimle ilgili değil bu soru. Burada gördüğüm bazı sorular üzerine sordum. Bazı kızlar sevgilisinin kendisine karşı olan cinsel isteğinden rahatsız olmuş ya da şüphe duymuş diyelim öyle sorular sorulmuş benim de aklıma bu soru geldi. Yoksa bana karşı cinsel isteği olmayana dedim zaten cinsel isteğim olmaz. Şişme bebek alır onunla yaparım farkına ki isteği olmayan bir kadınla yapmaktan.
Soran6 ayBir erkeğin sana karşı olan cinsel isteğinden değil bir erkeğin bir kadına karşı cinsel isteği olması ihtimalinden bile sinirin bozulmuş gibi görünüyor. 😋
Yanlış anlama da sen sevişme sakın vallahi katil olursun 😋- 6 ay
Daha çok senin başka kadını arzulamanın benim sinirlerimi bozması hayali içini gıdıklamış gibi. Senin gibi erkekler bir kadında bu tür duygu değişikliği yaratmaktan uyarılıyor. Üzmek, kırmak, alaya almak, kıskandırmak.. Bence sen sevişme ve insanlığa bir iyilik yaparak kendini kısırlaştır.
Soran6 ayDiğer insanlar da duygu değişikliği yarattığını fark etmek Bence her insan için biraz etkileyicidir. Ha bu duygu değişikliğinin olumlu yönde olması olumsuz yönde olmasına nazaran tercih edilecek bir durumdur ama seni tanımadan bilmeden ilk yorumunda tecavüzcü haftası yapıştıran bir kadını birazcık üzmüş olmaktan memnun olmak o kadar da kötü olmayabilir.
Tavsiyene gelince. ihtiyacım yok zaten o yolda ilerliyorum.
Soran6 ayHissedilmeden anlaşılmayacak duygular bunlar sanki. Hiç aşık olmamış birinin aşkı anlayamayacak olması gibi düşün. 😏
Gizli Üye(25-29)6 ayBurada mesele cinsellikten rahatsız olmak değil adam erkek herkes yapıyor ama abartıp işi sapkınlığa vurmak daha adını yaşını bilmediğin birisiyle hemen konuyu cinselliğe bağlamak sogutuyor.
19 Yorumla
Soran6 ayBenim sorduğum soru o değil. Bazı kızlar sevgilisinin kendisine karşı cinsel isteği olmasından rahatsız olduğunu söylüyor. Hatta kocasının çok fazla seks istediğinden şikayet edenler var. O kısmını soruyorum
Cevap sahibi6 ayÇok aşırısı tabii ki rahatsız eder sen yemeği aşırı tuzlu yer misin her gün her gün yumurta yersen soğumaz mısın o da öyle bir şey işte canının istediği zaman da olan her şey güzeldir her şeyde tatlı gelir
Soran6 ayAma bu tam olarak insanların kontrolünde olan bir şey de değil ya. Bariz ortadaki erkeklerin cinsel isteği kadınlardan fazla. Yani her ilişkide sıkça erkeğin cinsel isteği olduğu ama kadının olmadığı durumlar yaşanacak. Bütün ilişkiler bu yönüyle uyumsuzluğa ve mutsuzluğa mahkum mu yani?
Cevap sahibi6 ayİşte bilmediğin buradan belli kadınların cinsel istekleri erkeklere göre daha fazladır kadınlar bu isteği bastırır ama erkekler dışarıya yansıtır o yüzden Abaza deniyor emin ol kadınlar da erkekler gibi dışarıya yansıtsa o zaman kadınlar olurdu çünkü dediğim gibi kadınların isteği daha çok sadece kadınlar nefislerini köreltmeyi biliyorlar
Soran6 ayBu konuda sana katılmıyorum. Tüm canlı türlerinin erkek bireylerinin cinsel isteği dışı bireylerinden fazladır. Çünkü üreme baskısı erkek bireyler üzerindedir. Hiç erkek köpeklerin peşinden koşan dişi köpek erkek kedileri kovalayan dişi kedi öküzleri kovalayan inekler gördün mü? Erkeklerin cinsel isteği kadınlardan fazladır.
Cevap sahibi6 ayİşte o koşanların hepsine yenik düştükleri içindir anladın mı tüm dişiler nefsini köreltir sen daha neyi anlamak istiyon neyse uzatma
Soran6 ayDediğim gibi bu görüşüne katılmıyorum. Ve ilk defa kadınların erkeklerden daha çok cinsel isteği olduğu iddiasıyla karşılaşıyorum. Şaşkınlığımı mazur gör. İyi geceler
Cevap sahibi6 ayBence de uzatma sen anlayacak biri değilsin
Soran6 ayUzatmak niyetinde değilim iyi geceler diyerek sohbeti bitireceğimizi düşünmüştüm.
Kızlar Ne Diyor
1
Gizli Üye(25-29)6 ayAnnene kız kardeşine s*x teklifi edildiğini düşğn bakalım. Gerçi sen öyle genişsin ki sorun değil dersin
112 Yorumla
Soran6 ayBirincisi teklif demedim. İkincisi onlara da birileri teklif ettiler. Anneme kimse seks teklif etmemiş olsa ben nasıl olacaktım. Herhangi birinin cinsel isteğinden bahsetmiyorum. Mesela şöyle sorular soruyorum kızlardan erkekler niye bu kadar sekse düşkün aşık olmazlar mı Kendi sevgilileri ile ilgili. Genel bir soru yani
Soran6 aySoruyorum değil kızların sorduğu böyle sorular görüyorum demek istemiştim
Cevap sahibi6 ayM*al mısın sen bunu diyecek zekadan ne bekliyorum ki zaten? Baban ve yoldan geçen herhangi biriyle aynı şey mi bu
Soran6 ayYoldan geçen herhangi biri nereden çıktı acaba.
Cevap sahibi6 ayÇünkü erkeklerin çoğu kadınlara sap*ık yaklaşıyor? Kendinizi bilmiyo musunuz
Soran6 ayYa sen beni geç erkeklerin çoğunu geç. Sevgilinle seninle seks yapmak istemesinden rahatsız olur musun olursan niye olursun bana cevap ver
Cevap sahibi6 ayTabiki olurum bana bunu yansıttığı an biter ilişki. Erkekler ciddi düşündüğü kadına sevdiği kadına cinsellik konusunu açmazlar. Hem korkutmak istemezler hem kirletmek istemezler kendilerin soğumasını istemezler. O yüzden evlilik için çabalarlar
Soran6 ayHa sorduğum soru buydu işte. Sana göre bir erkek sevgilisine karşı cinsel istek duyuyorsa onunla evlenmek istemiyordur yani öyle mi.
Cevap sahibi6 ayAçık açık söyledim hâlâ soru soruyosun ya. Cinsel istek tabiki duyacak ama bunu bana yansıtmayacak. Cinsellik konusu açıldığı an kızlar uzaklaşır. Ha sü*tük kızlar hariç
Soran6 ayBiraz fazla eski kafalılık değil mi bu? Ben görüyorum çevremde seks yaptığı belli çiftler sonradan da evleniyorlar mutlu da oluyorlar. Öyle senin anlattığın gibi sadece * kızlar sevgilisiyle sevişiyor gibi bir durum gözlemlemiyorum ben.
Cevap sahibi6 ayBiz deneme tahtası mıyız erkek kötü çıkınca ne olacak
Soran6 ayBu yorumun benim yorumumla alakasını anlamadım. Denemeden falan bahsetmedim. Ama hadi senin bakış açın da bakalım. Diyelim bir kadınla bir erkek sevgiliyken seviştiler erkek kadını beğenmedi onunla evlenmedi ayrıldı. Bu kadın için kötü bir durum olur diyorsan geleneksel toplumsal anlayışla evet böyle. Çünkü kadın vekaletini kaybetmiş olacak başkasıyla evlenme şansı azalacak evlense de mutlu olma şansı azalacak. Ama böyle olmasaydı. Mesela bir erkekle bir kadın sevgiliyken seviştiklerinde kadın ilişkiyi devam ettirmeyip ayrılsa ve onun için hiçbir sorun olmayacak olsaydı yine de kadınlar böyle davranır mıydı? Yani bu kadın olmanın duasında olan biyolojik bir şey mi? Yoksa toplumsal baskının sonucu bir şey mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne