Doyamamanın sebebi nedir erkeklerde. Ve bunu dile getirmenin. Sevgisini sana doyamıyorum diye mi söyler erkek ve bunu doyamamış bedeniyle mi ifade eder..
Seks esnasında sana doyamıyorum diyen bir erkeğin doyumsuzluk sebebi nedir?
Anlık bir söz sadece. Birebir de inanarak söylüyorsa, epey zaman geçmiştir üzerinden bir önceki ilişkisinden sonra. O an söylenen çoğu söz, kelime veya iltifatı, 2 saat sonra hatırlatmak gerek karşındaki insana. "Ben ne saçmalamışım" demeyecek insan sayısı çok azdır. Fazla kurcalamamak lazım o anları bu yüzden, mantığın tamamen iptal olduğu anlar çoğu insan için.
Erkekler bedeni de düşüncesi de kadın gibi değildir. Metabolizma farklı işler. En azından bende öyle. Bir ya da birkaç kez olsa da doymuyor. Sofrada karnı doyup da gözü doymamak gibi bir şey bu. Beden doysa da ruhu doymaz.
senin kudurtucu yönün olabilir. Yani yaşının verdiği tecrübeyle bir erkeğe karşı yaklaşım ve alacağı zevkin yolunu bilmen. Haliyle bu da erkeği zirveye çıkartıyor olabilir. Üstüne vücudun cezbediciyse normal
Sana doyamıyorum demek, kadının çok güzel çok seksi olması demektir. Seni ne kadar becerirsem becereyim sana doyamam demektir. Kadının çok seksi çok cazibeli olduğunu gösterir bu.