Kadınlar da daha kolay bunu anlamak ama erkekler de değil. Eğer zevk alıyormuş gibi yapıyorsa, bir erkeğin seksten zevk almadığını nasıl anlayabilirim?
Bir erkeğin seksten zevk almadığını nasıl anlarım?
Jest ve mimikler özelinde olumsuzluk, durağanlık, tatsızlık, tuzsuzluk
Kalp atışlarının heyecanlı olmayışı
Hiçbir şey söylemeden yat, kalk, şunu yap bunu yap diye emir kipiyle sürekli bir şeyler söylemesi ve yaparken de hiç konuşmaması. Erkek dediğin konuşur. Nasılım iyi yapıyorum değil mi? Benden büyük pipisi olan sadece Kongolu Okaçha değil mi? gibi cümleler kurar. Bunlara dikkat edelim!
Erkekler sonuç odaklı ilişki yürütürler ve cinsel ilişkileri de tam olarak bundan kaynaklıdır. Seksini yapar ve dönüp poposunu yatarsa ve hiçbir şey demezse bir teşekkür bile etmezse zevk almadığını ya da daha az zevk aldığını düşünebilirsin.
Erkekler sen onlara aslanım çok iyisin sen nekadar güçlüsün demen için zevk almaktan kendini mahrum bırakıyorlar. Hızlı sert yapmaya çalışıyorsa zevk almıyordur.
Ve cinsellikte zevk alma odaklı çalıştığım için kadınla birleşirken ben doruk noktasında iken çok zevk alınca kadında çok zevk alıyo. Ayrıca araştırmam gereken şey şu kaldı. Ben dorukta iken aldığı zevk ile kadına hızlı yaptığım zevkin farkını araştırcam. Cvp 2 side çok güzel olacak ama emin olmak lazım
Devamlı birlikte olduğun kişiyse zaten anlarsın farkı. İsteksizce boşalsın bitsin gibi bi tavrı varsa yeterince zevk almıyor olabilir. Bu erkeğin kendisiyle ilgili bir durum da olabilir. O gün yaşadığı bi olay, kafasını kurcalayan bir mesele ya da yorgunluk vs.
Eğer ki sevişme esnasında sadece git gellerle işi bitirmeye çalışıyor, gözleri açık ve partnerin hiçbir yerine dokunmuyorsa başka, pek zevk aldığı söylenemez bence
Erkek çoğunda her türlü zevkini yaşar burda ayırt edilmesi gereken konu. Nekadar arzulu şeviştiğini anlayabilmek. Bu konuda da birçok davranış bizde soru işareti bırakabilir. Kimi zevk aldıkça hırçınlaşır kimi dahada ilgilenmek ister kimi daha da yön vermek ister. Kişinin karakteristik özelliği burda devreye girer. Partnerini tanıdıkça ayırt edebilmen daha kolaylaşacaktır. İletişim kurmak en güzel çözüm olduğunu düşünüyorum. 🤷♀️
Selam Biraz düşündüm galiba şöyle anlayabilirsin belli eder zaten kendini mutlaka anlamasan bile hissedersin mesela heyecanlı bir şekilde yapmaz pozisyon değiştirirken bir an önce pozisyona geçiple devam etme derdinde değilse yavaş hareket ediyorsa sana karşı bir haz tutku şehvet sen bunu hissetmiyorsan kısacası yani onun varlığını o yanındayken hissetmiyorsun işte o zaman aslında iki tarafta birbirinden hiç tat almıyordur. #perso
Ya benim libidım çok yüksek rüzgar esip gömleğimi dalgalandırarak sırtıma sırtıma vurması bile beni heyecanlandırıyo ve Sertleşiyorum gömlek vücudumda dalgalanıyo ☺️☺️
@Alesta3428 peki senin oldumu.. eşim beni görsün penisi ereksiyon oluyor. isteksiz erkek olması lazım. vajinaya giren penis nasıl zevk almaz kadını dışarıda görünce azıyor erkekler
Penisin ereksiyon olması metabolik bir sonuç.. ama her seks zevkle sürmek zorunda değildir. Cinsel birliktelik esnasında bile erkek herhangi bir sebeple iğrite olabilir. Bir an önce bitmesini içten içe isteyebilir. Bu durum penisin inmesi için gerekçe değildir.
@Alesta3428 şu anda 5 tane cinsellik yorumuna cevap veriyorum 2 hafta önce yazmıştım onları. ben yaşadığıma göre konuşuyorum penisten sizin kadar anlamam mümkün deği tabikil. kocamın hep kalkık açık giyiniyorum iç çamaşırı sevmiyor hep bende gözü bu benimde hoşuma gidiyor bu. boşanmış cinsellik yaşayamamış aseksüel isteksiz eski eşiyle bana değer veriyor ne istersemde aldı. bende gariban kadın değilim kamp grubunda tanıştık dağda
Seni çok iyi anlıyorum. Hep kalkık olması libido ile ilgili ama zevk alma konusu tabii ki penisin kalkık olması ile ilgili bir durum değil. Lakin, anlattığın duruma bakılırsa eşin seninle mutlu ve zevk alıyor. ;)
Bence de ten uyumu çok önemli. Cinsel birliktelik öncesinde birbirini çok beğenen bir çift cinsel birliktelikte ten uyumunu yakalayamazlarsa maalesef yolları ayrılır. Bu konuda çok haklısın 👍🏻
Bir erkeğin sekste zemin en üst tepesi bisalmasidir yanintecrubeli bir erkek seks konusunda tecrübeli bir kadınla birlikte olunca zevk alır opusmesini bilmeli pozisyonları bilmeli kivarak bir kadından zevk alır Seksi bilen bir kadin
Tek gecelik bir ilişkiyse anlaman zor. O anki zevk anlık mutluluğa itiyo erkeği, ama orgazma ulaştıktan sonra partnerin sana şevkat göstermiyosa, geçmiş olsun partnerinin sağ elinden farkın yok 🤷🏻♂️
kadınlarda nasıl anlaşılıyormuş pardon? kadın istemezse kendi bile anlamaz şeytandan 5 dakika önce doğmuşsunuz bir de anlaşılır diyorsun. kalkmazsa anlarsın işte. erkek basit yaratık.
Bir erkek sizle seks yapmaktan zevk almıyorsa direk orgazma odaklanır ve ön sevişme yapmaksizin sizin hazzınizi düşünmeden orgazm olur ve sonr bir şey olmamış gibi arkasını döner ve uyur
Erkeklerin mış gibi yapma şansı yok fiiksel boşalma olması için hissetmek zorunda. Yani rol yapma şansı yok çünkü fiziki kanıtı var. Partnerinden hoşlanmasa dahi boşalıyorsa hissediyor demektir...
insan zevk almadığı şeyi uzun uzun yapmak istemez. yazılmamış insan davranış şekli. ne olursa olsun ister iş, ister ders, okul, alış veriş, cinsellik v s
ayrılamıyorum maalesef. evet zevk almak için peşine düşersiniz. yeri gelir bir gece içim 2000 lira verirsiniz. her gün her an hayali ile yaşarsınız. bun itirazım yok. ancak, iş sevişirken sevişmeden zevk almaya gelince farkı okuyor. parteri zevk alması için zevk noktalarını istediği şekilde. istediği sürede uyarmuyorsa zevk almamasından doğal ne olabilir ki
soru cevaplıyorum. cevabımda gayet doğru. sen ya da bir başkası oral yapmayan sevilmeyen kadına git gel yapınca zevk alıyorsan /ız o senin/iz sorununuz. tarafsız yorum yaptım. sana ya da it gel fen zevk alan herhangi bir erkeği baz alarak yorum yapmadım