Sevdigim bi sevgilim var 2 buçuk aylığız. Bi şeyler de yaşıyoruz (ileri seviye degil) sadece öpüşme dokunma sanalda da sexting. İleri gitmek istemediğimi en başından söyledim zaten ona. Onun beni bunlar için sevmediğini kullanmadığını nasil anlarım? Beyler lütfen yardımcı olun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAnlayamazsın çünkü seven erkek de sevmeyen erkek de cinselliği ister seven erkek de uzun süre cinsellik yaşamayınca bıkabilir ama ileri gitmediğiniz halde bu devirde 2.5 aydır yanındaysa büyük ihtimalle seviyodur. Bu devirde dememin sebebi artık cinselliğe ulaşmak çok daha mkolay ve hızlı birliktelikler normal karşılanıyor
21 Yorumla
Soran1 yılEvet seven de ister zaten. Ama benimle bunun için birlikte olmadığına emin olmak istiyorum iste..
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bütün yazılanları okudum. Sana fikrimi söyleyeyim. Sen iki buçuk aydır birlikteyiz diyorsun. Ama sizin ilişkiniz normal bir ilişki değil ki. Sizinki sanal birliktelik. Sen bu süre içinde karşındaki insanın sana ne kadar dürüst olduğunu anlayamazsın. İki buçuk ay içinde bir kere bir araya gelmişsiniz. Onda da yüzeysel de olsa sevişmişsiniz. Bu hiç de o kadar masum değil. Siz haftanın 4-5 günü bir araya gelir, beraber gezer, eğlenirsiniz ve bu süreç içinde gerçekten sana saygı duyduğu için çok fazla cinsel konulara girmezse, o zaman gerçekten değer veriyor derim. Ama uzaktan bir ilişkide bunu test edemezsin. Sen şu anda ona inanmak istiyorsun. Umarım düşündüğün gibi biridir. Ama daha ilk buluşmada, elini özel bölgelere atan birinin çok masum düşündüğünü sanmıyorum. Gerçi bu kadar cesur olmasında senin de katkın var. Sanalda seksting yapıyorsan, senin de onu istediğini düşünmesi normal.
012 Yorumla- 1 yıl
MMama
- 1 yıl
Amammama
- 1 yıl
Ktkkrke
- 1 yıl
Kkk
- 1 yıl
Ll
- 1 yıl
Akakak
- 1 yıl
Oo
- 1 yıl
Yu
- 1 yıl
Ği
- 1 yıl
Re
Soran1 yılYani ne desem bilemedim.. haklısınız anlayamam sanirim. Pisman olacagim bir sey yapmadan kendimi kaptirmadan ilerlicem. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu şekilde de yeterli gelebilir sonuçta ilişki olmasa da onu tatmin ediyorsun.. Bunun için olmadığını anlamak şöyle olur o dediklerin dışında muhabbetinden ilgisinden her mesajda bunu isteyip bununla ilgili konuşmasından
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ediyorummm
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne yaşıyorsun da kullanıyor olsun :)
şunu yapmazsan ayrılırım, bunu vermezsen ayrılırım diyorsa gönder gitsin ama böyle masum şeyler illa ki olacak
14 Yorumla
Soran1 yılYok hayır öyle biri değil asla. Hoşuna gitmeyen bir şey oldu mu diye soruyor her seferinde, olursa söylemen yeterli diyor. Ama bilmiyorum biraz fazla yüksek biri (bende öyleyim) ve tecrübesiz o yüzden fazla üstüne düşüyor gibime geliyor bazen.
Soran1 yılYa teşekkür ediyorum cidden saçma sapan çok yorum yapan oldu ve az da olsa içime su serpti olgun birinden bunlari duymak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılBir erkek cinsellik için yanaşmadığı biri ile neden birlikte olmak istesin ki yani yoksa arkadaş dost olarak görürdü sadece
17 Yorumla
Soran1 yılCinsellik için yanaşması sorun değil ki, duygularımı kullanarak sadece bunun için yanaşması kötü bir şey.
- 1 yıl
Sadece cinsellik için yaklaşıyor ise onu da sana karşı tavrından ve genel olarak aranızdaki paylaşımdan anlarsın bence
Soran1 yılYa çok ilgili davranıyor. Ailemin baskıcı olmasını hiç sıkıntı etmiyor mesela. Sürekli arıyor nereye gitse haber veriyor, çabalıyor bi sorunumuz olunca.
- 1 yıl
Herhangi bir sorun gözükmüyor. Cinselliği fazlaca istemesi de sorun olmazdı bu koşullarda
Soran1 yılCinsellik konusunda da bitince hep soruyor hoşuna gitmeyen bir şey oldu mu diye. Bi seyi istemezsen söylemen yeterli diyor.
- 1 yıl
Dert edilecek bir durum gözükmüyor dediğim gibi, zevkinize bakın düşünme böyle şeyleri
Soran1 yılTeşekkür ediyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılBişey diyeyim mi 6 yıldır bir kıza yürüyorum sonunda buluştuk kıza yanlışlıkla çarpmayayim diye dibine oturamadim ya da saçlarını sevecektim veya gözlüklerini alcaktım derdim hani böyle şeyler hayal ediyordum derdim sadece bakakaldım cinselliğin Csi aklımın ucundan geçmedi aşk bambaşka bir şey
28 Yorumla
Soran1 yılBöyle diyince üzüldüm : (
Cevap sahibi1 yılKötü yanı ne biliyor musun bu kızda benim mutlu olacağını biliyor ama dedi ki iyi yıldır ilişkim var kötü gidiyor ama var ve ben çok sadık bir insanım çok paramparça oldum konuşmaya devam etmek istedim ama o artık yazmıyor kabullenmeye çalışıyorum
Soran1 yılYaa üzücü gerçekten..
Cevap sahibi1 yılUmarım sende iyi şeyler yaşarsın sadece dostane tavsiyem erken birliktelik iyi bir şey değil tamam güzeldir sevdiğinle olmak ama sen daha ilişkinin başındasın
Soran1 yılAynen öyle. Ben zaten ileri gitmeyecegimi daha en başında söyledim ona
Cevap sahibi1 yılSöylemekle gerçekleşmiyor bu işler aniden olmuş olur üzülürsün sonrasında eğer seviyorsa sadece elini tutarak bile mutlu olur
Soran1 yılEvet haklısınız
- 1 yıl
soran kişi : yani evlenmeden yaşamamılısın.. başka türden yapma yani sevgilide cinselik yaşanmamalı evliliğe ne gerek kalır yani
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. şu an yaşadıkların ne seviye de bilinmez ama yetiyor belli ki... insan sevdiğini arzular
12 Yorumla
Soran1 yılBencede arzular..
Yaşadıklarımız ileri seviye bir sey yok. En başında dedim zaten ileri gitmem diye. Öpüşme ellesme var sadece
1 yılBir süre bu konulardan uzak kal
Eğer sana karşı değişmez ve uzaklaşmazsa seni seviyordur. Bide seni istemediğin şeylere zorlamamasından anlayabilirsin
10 Yorumla
1 yılHiç kimse yakara kasina gözun için beklemez herkes cinsellik ister yalnız senle ciddi evlilik düşünürse o zamn düşünmeye bilir o süreçte yine cinsellik yaşarsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİlerisini herkes ister bence. Seninle uzun süre sevgili kalacağını sanmıyorum çünkü o cinsellik yaşamak istiyorsa seninle uzun süre olmak istemez veya olsa bile seni aldatır.
17 Yorumla
Soran1 yılYani ben ne kadar istersem o kadar ileri gidiyor. Her seferinde hoşuna gitmeyen bi sey oldu mu diye soruyor. Ama bilmiyorum haklısınızdir belki de : (
- 1 yıl
Eğer bu şekilde düşünceli olmaya devam ederse Bence gerçekten seviyordur ama birdenbire değişirse kesin aldatıyordur. Ben erkeklerin çok farklı olduğuna inanmıyorum ama belki bu farklıdır o yüzden bir şans verebilirsin. Çünkü her defasında bir sorun olup olmadığını soracak kadar düşünceli olan erkeklerin fazla olduğuna inanmıyorum.
Soran1 yılSadakat konusunda hiç şüpheye düşürmedi yani nereye gitse video falan atıyor (ben istemiyorum) telefonu ortada kiz çevresi falan da yok. Umarım dediğiniz gibi olur ben biraz hassas bi insanım bu konularda.
- 1 yıl
Hassas olunması gerekiyor zaten. Çok yeniyseniz hemen güvenme derim. Çünkü ilk birkaç ay hep iyi geçer bu da benim gördüğüm kadarıyla 2-3 ay hatta bazen daha kısa bile sürebilir.
- 1 yıl
Adil yıldırım da buna mesela 3-6 ay diyor ortalama olarak nzjsjz
Soran1 yılHagshagsgah teşekkür ediyorum.
- 1 yıl
Rica ederim
iki buçuk aylık sevgiliyken öpüşmeye başladıysanız zaten amacı cinselliktir🙂
33 Yorumla
Soran1 yıl2 buçuk ay kısa bir süre mi bunun icin? Yatmadık sonuçta
Soran1 yılSize göre ideal süresi nedir mesela
İşte ileri gitmiyır seni dinliyır daha ne istiyorsunki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılAnlayamazsın. Zaman gösterir böyle şeyleri. Seviyorsan devam
10 Yorumla
1 yılKardeşim şöyle bu durum sık olarak yaşanıyosa sadece arzudur ama diğer romantik yerlere daha önem verip arada bunlar olursa o zmn no problem yine de çok pas verme az geride tut kendni çnkü erkek isredgni alınca sıkılıp başka tatlar arar gizemli ol geri çekil biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜzgünüm senin adına seni çok üzerler böyle masum göründüğüne bakma zamanla adım adım daha ileriye gidersiniz bi bakmışsın herşeyi yaşamışsınız o an pişmanlıkta fayda etmez
01 Yorumla
Soran1 yıl: (
1 yıl2 bucuk ay ve sexting, wow gercekten hic cinsellik icin yanasmamis sende anlamamissin
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlayamazsin. 5 sene brraber olup ayrilanlar var sonta pisman olursn. Iyi dusjn bir seylwr yaparken. Bir esik var o esigi gecince her seyo yapiyorsun orayi gecme
02 Yorumla
Soran1 yılNeresi o eşik
Cevap sahibi1 yılÖpüşmeden sonraki her eylem
1 yılSeviyor ise uzun sure kalır fazlasını isteyip alamaz ise giderse sevmiyor demekki
02 Yorumla
Soran1 yılEn başından söyledim ben ileri gitmem diye zaten
- 1 yıl
Zaman içinde anlaşılır sanal da biraz dozu arttır
1 yılBu dereceye geldiysen bu soruyu sormanın anlamı yok sende istemişsin sonra seviyor mu diyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılBen de istedim evet. Ama ben onu seviyorum bu yüzden istedim.
- 1 yıl
O zaman o ileri gidince seviyorum derse şüpheye düşme
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl pekı sekstıng guzelmı resım vıdeo falan var mı
34 Yorumla
Soran1 yılEvet var
Cevap sahibi1 yılHarıka bencee
Cevap sahibi1 yılAranızda cekım var o halde bırbırınıze karsı
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yıl2 ayda bu kadar çabuk ilerlemesen daha iyi olurmuş ama olan olmuş artık. Bi zaman sonra cinsellik işine ara ver bakalım sana tepkisi ne olacak
07 Yorumla
Soran1 yılzaten ben ne kadar istersem o kadar ileri gidiyor. Her seferinde hoşuna gitmeyen bir şey oldu mu diye soruyor
- 1 yıl
Demekki sana değer veriyor fikirlerine saygı duyuyor sevmese sana bunları sormaz zaten
Soran1 yılHaklısınız tabii ama insanlar o kadar kötüleşti ki göz boyama mı acaba bunlar diye düşünüyorum bazen
- 1 yıl
Ortam her geçen gün daha da kötüye gidiyor maalesef sende haklısın bu şekilde düşünmen çok normal ama biraz daha ağırdan al yavaş ilerlesin her şeyi bi anda yaşamayın
Soran1 yılEvet uzak mesafeyiz zaten
Soran1 yılTeşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yılAnlayamazsın. Yaşayaysk öğreneceksin. K tarafta istiyorsa biş diyemeyiz ama
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sexting yapıyorsanız yapar gibime geliyor Sexting yapmayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılbunlar ıcın olsa en kısa surede yanına gelıp bulusup yasamak ısterdı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKullaniyor zaten 2 ayda hemen öpüşme elleşme oldu 2 sonra kayar sana sıkılınca yol verir biz erkekler boyleyiz
07 Yorumla
Soran1 yıl: ( niye sevdigin kişiyle yaşamak kötü bir şey mi.
Cevap sahibi1 yılEşinle yaşamak başka sevgili demek tanimak demek bir birini basit olup ah gir açtım üstümü çıkardim demek değil eşin olmayan birine bunu yapmak basitliktir by
Cevap sahibi1 yılYoksa evlenmenin amacı yok by
Soran1 yılEvlenmenin amaci seks olmamalı. Sevismedigimiz biriyle de evlenmemeliyiz bence. Bu önemli bi sey mutsuz eder. Ama onun dışında haklısınız bu ilişki benim de hoşuma gitmemeye başladı zaten..
Cevap sahibi1 yılEvlenmenin amacı seks zatwn
Cevap sahibi1 yılSeks olmasa neden evlenelim
Cevap sahibi1 yılAma işte bunu onla bunla yapıp sonra başkasıyla evlenmek ahlaksızlık neden eşinden başkası öpsün seni bedenini görsün çok garip ben bu devrin insanı değilim
Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Ya kasma boş ver gelişine yaşa
12 Yorumla
Soran1 yılAma üzülüyorum ister istemez böyle düşünceleri aklıma gelince
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bu konularda tersle biraz seni sen için sevdiğini anlarsın
02 Yorumla
Soran1 yılYa zaten ben ne kadar istersem o kadar ileri gidiyor. Her seferinde hoşuna gitmeyen bir şey oldu mu diye soruyor
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnünde frikik ver ya da domal bak bakalım gözü kayıyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBacım sexting işlerine hiç girme sonuçta ona güvenemezsin belkide senin gönderdiklerini biryerde tutuyordur bu zamanda insanlara güvenmek çok zor
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız
1 yılseks karşılıklı olur sen de istersen olur yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılverme işte.
12 Yorumla
Soran1 yılVermiyom zaten sadece yiyisme
- 1 yıl
Aynen devam et. Belli eder zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılHer erkek fazlasını ister sadece seven dokunmadanda sever
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl🤷♂️
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. 😂😂 en büyük kanıtı zaten elinde değil mi
11 Yorumla
Soran1 yılCinsellik olması sorun değil sorun olan bi insanın duygularını kullanarak bunlari elde etmek için sevmek.
Tam anlat sana söylerim ben
02 Yorumla
Soran1 yılNeyi anlatayım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİstemiyorum dediginde ne tepki veriyor
04 Yorumla
Soran1 yılKötü tepki vermiyor söylemen yeterli diyor
- 1 yıl
Bakiremisin sen
Soran1 yılEvet neden
- 1 yıl
Bilmem merak ettim 🤤😁
1 yılCinsellikten bahsetmememsinden
04 Yorumla
Soran1 yılAma cinsellik olmadan da olmaz ki. İnsan sevdiğini arzulamaz mı yani
- 1 yıl
Ciddi olunca nişan vs
Soran1 yılHaklısınız
- 1 yıl
Yoksa kadının cinsellik istemesi erkeğin daha çok hoşuna gider.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılYaşama varsa anlamak mümkün değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBelki tepki vereceğini düşünüyordur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 950 cevap paylaştı. evlenmeden vermicem de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seven insanda cinsellik ister ki.
02 Yorumla
Soran1 yılEvet zaten. Onda sorun yok Ama duygularımı kullanarak cinsellik yaşamak için benle birlikte olması bambaska bir sey bence
Gizli Üye(25-29)1 yılŞey mi oluyo yüzeysel sürtünme yani?
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılKomple soyuyor mu seni peki
Soran1 yılHayır. Elini kıyafetinin altına sokacakken istemediğime dair ufak bi sinyal verdim durdu hemen. Sonra da bana sana olan saygımdan durdum falan dedi
Cevap sahibi1 yılHm hep kıyafet üstünde mi oksuyo? Göğüsleri emmedimj hiç yani?
Gizli Üye(36-45)1 yılNe sıklıkla tatmin ediyorsun
07 Yorumla
Soran1 yılUzak mesafe zaten. İlk kez gece gun yakinlasabildik. Sextingde de 1 gün arayla falan oluyor genelde
Cevap sahibi1 yılFoto ya da görüntülü yapıyor musun
Soran1 yılFotolasiyoruz evet
Cevap sahibi1 yılNereleri atıyorsun
Cevap sahibi1 yılSende çok istiyor musun onu
Cevap sahibi1 yılNe zaman tatmin ettin
Cevap sahibi1 yılNaptın
Başka ne için sevebilir
31 Yorumla
Soran1 yılHani insan olarak karakter kişilik aşk olarak.
Gizli Üye(25-29)1 yılsenın ılk sevgılın dımı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl2 ayda sevgili olunmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İki bucuk ayligiz
01 Yorumla
Soran1 yılYani?
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Beli eder
02 Yorumla
Soran1 yılNasil iste
- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılUlan sen de yaşamak istiyor mussun zaten
01 Yorumla
Soran1 yılBen de istiyorum evet ama ben onu sevdigim için yaşamak istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılAnlayamazsın
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılanlayamassın
02 Yorumla
- 1 yıl
neticede filmin sonunda seks yoksa erkekte olmuyo
Erken gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanaşmış bile
015 Yorumla
Soran1 yılYa neden böyle düşündün
Cevap sahibi1 yılSeninle öpüşmüş sevişmiş yola çıkılmış
Soran1 yılSevdigin tene dokunmayı istemek kötü bir şey mi
Cevap sahibi1 yılO şimdi senin için öyle düşünmüyor. İlk fırsatta vurup geçecek.
Soran1 yılGercekten böyle mi. Çok seviyor ama beni deger veriyor?
Cevap sahibi1 yılSen öyle san canım. Kadınlar çok masum.
Soran1 yılCok üzüldüm su an böyle demenize gözlerim doldu
Cevap sahibi1 yılGerçekler bunlar. Evlenmeden kendinizi kaptırmayin yazık ya.
Soran1 yılİleri gitmedim ben zaten. Evlenmeden ileri gitmek bana göre de doğru değil. Ama sevdiğim kişiyle de öpüşmek koklasmak isterim bu bana göre kötü bir şey değil. Sadece onun beni sevmeyip kullanma düşüncesi ağırıma gitti
Cevap sahibi1 yılAma sen ondan ayrılcaksın sonra başka biriyle evlenceksin ondan önce elin sapigiyla öpüşmek onu üzmeyecek mi.
Soran1 yılKim bilir kocam ne findiklar kırmış olacak ya.
Cevap sahibi1 yılO onun sorunu ama ben öyle değilim
Soran1 yılAnladım. Umarım gönlünüzce birisiyle olursunuz
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim🙏
Soran1 yılRica ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem