Bir erkek neden cinsellik için görüşmek ister ve böyle davranır?

Ben yalan soyedim diye kendisi ayrıldı ve bir aydır ayrıldığımız günden beri hala kendisi yazıyor. Hergün ayriligimizin ustune konuştuk tartistik. Özledim yazdı sildi sonra benim özleyip özlemedigimi sordu. Gecenlerde. 2 gün önce yine yazdı bizde kaldığında giydiğin şortu giydim tuhaf hissettim dedi cevap vermedim üstüne 2 saat sonra adem demirciden sarki gönderdi. Yine tartistik. Bugün dalga gecer gibi seninle 3 4 saat vakit gecirmek isterim eski gunleri yaad etmek dedi. Baya baya hakaret ettim bende içimde kalanlari yazdim aşağılar gibi konuşması cok zoruma gitti ağlattı. Şimdide istediğim güzel vakit geçirmek olur sadece seninle dedi. Bende senin vakit geçirebilcegin bir insan değilim ben dedim. Ben seninle olabilcegimizi hissettim istedim olmadı yalanin soguttu benden yazdı uzuncana biseyler. Yani neden bunu yapıyor anlamıyorum hem sadece cinsellik amaçlı görüşürüm diyo sonra bana ayrılık şarkısı gönderiyor ayrılık muhabbetlerine giriyo neden ya o kadar kötü hissediyorum ki kendimi
Bir erkek neden cinsellik için görüşmek ister ve böyle davranır?