Sevgiliyken de öpmeye utanırdım kızardığımı söylüyordu hep o öperdi o yaklaşırdı utandığımı korktuğumu söylüyordum gülüyordu pek o konuda cazgır olamadım çünkü hiçbir erkekle doğru düzgün bir şey yaşamadım hep kocamla olacak dedim o yüzden tecrübem yoktu.
Evlendik tabi bakireydim bakire olduğumuda biliyordu söylemiştim zaten belli yani ilk gecemizde aşırı ürktüm zaten biliyordu çok anlayışlı davrandı etti zorlamadı hiç ama sütyenimi açacakken elini tuttum sıktım utandım istersen devam etmiyim dedi utandım çok utandım ama açtı zaten alt tarafa gelince yerin dibine girdim bunu bildiği için çok bakmadı girdi kizliği bozdu biraz devam etti uyuduk.
Sorun şu ki artık açılmam gerekiyor böyle devam ederse bıkabilir sıkılabilir. Senin merhametin ikimize yeter çok tatlısın temizsin diyor ama ben artik onu mutlu etmek istiyorum o da doya doya yasasin istiyorum. Neler yapabilirim?
Evlendik tabi bakireydim bakire olduğumuda biliyordu söylemiştim zaten belli yani ilk gecemizde aşırı ürktüm zaten biliyordu çok anlayışlı davrandı etti zorlamadı hiç ama sütyenimi açacakken elini tuttum sıktım utandım istersen devam etmiyim dedi utandım çok utandım ama açtı zaten alt tarafa gelince yerin dibine girdim bunu bildiği için çok bakmadı girdi kizliği bozdu biraz devam etti uyuduk.
Sorun şu ki artık açılmam gerekiyor böyle devam ederse bıkabilir sıkılabilir. Senin merhametin ikimize yeter çok tatlısın temizsin diyor ama ben artik onu mutlu etmek istiyorum o da doya doya yasasin istiyorum. Neler yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ya kocadan da utanma abartma yaşaya yaşaya gider o utamgaçlık
Yaliyor göğüslerimi emiyor nasol utammayayim ki
Sen bir uzmana görün ya ciddiyim bu normal bir şey değil. Evleniyorsun hala eşinden utanmak ne bileyim.
Her yerini goruyor
Utanilcak bisey
Evlisin yalnız eşin o farkında mısın? aynı yatakta da yatmayın o zaman. O mantığa geliyor bu iş. Tabi ki görecek, öpecek koklayacak. Seni arzulayıp istediğini yapamadıktan sonra ne diye evleniyor o zaman.
Goguslerimi emdi ama yaladi resmen
Cok utandim
E yapar ablacım en basiti o ne var bunda?
Aldatır mi beni
Buna yorum yapamam ama sürekli böyle olursa ihtimali var.
sen ıslanıyor musun ilişki öncesi ve sirasinda zevk alıyor musun?
Utaniyorum
Goguslerimi bile emiyor
Olur mu böyle ya
ben ne diyorum soruma cevap ver
İslaniyorum
zev alıyorsun yani
bırak şu utangaçlığı
Aliyorum
o zaman zevk alman islanman da utanılacak bir şey belli ölçü de sen de kendine karşı koyamıyordun ne var bunda utanılacak o senin kocan
Ya iste ben sandim öper sonra icime girer gogus yalayınca onu bunu yapicanca şok oldum
öpüşüuorsunuzdur zaten
Evet
şu utangaçlığı bırak yoksa adamı usandirirsin
Evet ya pf
Göz gözü görmeyecek oda karanlık olsun öyle alıştır kendini
Offff
Aldatir mi beni peki
Onu biz bilemeyiz kocana bağlı herkes aynı bir değil sonuçta
Esinin gözlerini bagla bir süre. Kontrolü de sen al ve oral yap devam ettir
Geç bu ilk kezi namuslu kız ayaklarını kezbanciğm 😂
Sen herkesin altina yattığın erkeklerde totona tekmeyi koydugu icin mi kuduruyorsun🤣
Senin gibilerle eglenirler anca guzelim
Orada burada anlatıyorlar dalga geciyorlar sonra bizim gibilerle evleniyorlar kendinizi kullandirmaya devam edin
Evliyim ben boş teneke kime kakaladıysan artık kendini bakireyim diye adama acıdım😂
Bende öyleyim yatak odanın perdesi koyu renk olsun gece lambası olsun karanlığa yakın. Bi süre böyle dene
Of of evet ya gece lambasi mantikli
Zor birisin bıkabilir zevk alamaxsa sorunlar başlar
o zaman çekinmeden git öpüş yapış dudaklara ve sadece zevke odaklan
Sen normal degılsın normal bır kız ılk gün yapınca daha utanma hıssetmez psıkologa görün
Napicak ki psikolog
Ona uyum sağlamam gerekiyor
Yapamadığın her seyi.
Gel anlatayım nasil açılacağını
Umarım vajinanı yalatabiliyosundur
Yok artik yok artik
Yuhhhhhh yuhhhh
Ne yok ne yuh? Eşin o senin aranızda namahrem yok. Göğüslerimi emdi diyosun içine girmesi için vajinanın ıslak olması lazım kuru kuru girecek hali yok göğüslerinden sonra vajinanı yalamak isterse kendini kasma aç bacaklarını sen tavana bak eşin yalasın
Ama cok utanc verici komple gorecek içini falan
Görsün. Namahrem bir durum yok dimi sonuçta? Eşinde vajinanı yalamaktan, vajina dudaklarını ayırıp vajina deliğini yalamaktan hatta akan zevk suyunu yalayıp emmekten zevk alacak ki seni daha iyi doyuracak ve sende daha güzel zevk alacaksın
Sen evli misin
Hayır
Bakire ister miydin eşini
Tabiki çünkü bakirim
Helal olsun
İnsallah her sey gonlunce olur
İnşallah ama bakire kız çok az kaldı bulma ümidim günden güne azalıyor. Bak eşinle yaşayıp öğreniyosun her şeyi ben neden her şeyi birbirimizle yaşayıp öğrenmeyelim ki?
Bulursun merak etme batıda bulamazsın çok zor ama doğu anadoluda hem çok güzel hem bakire kizlar var
Çokta becerikliler
Benim cevrem hep bakireydi hala da bakireler
Var yani bulursun
Doğu anadoluda ki kayınpederler altını da iyi istiyor ama 😊
Yok o kalktı
Kizlar cogu seyi aliyor eve çeyizini düzüyor
Cok bir sey istemiyorlar aileler
Artik daha modernler
Aklinda bulunsun yani bakire temiz kiz istiyorsan bi bakin derim
Sevindim buna. Arkadaşlarından birisiyle olsun konuşmak, tanımak isterdim
Kac yasindasin
26
Kac yasinda biriyle evlenirsin peki yas sinirin ne
Benden büyük olsun istemiyorum. Atıyorum 22 23 yaşında olsa da düşünce olarak olgun olsun istiyorum var mı böyle bir arkadaşın?
Peki tip olarak
Sarışın esmer kumral ayrımım yok birbirimizi beğenmemiz, birbirine yakışıyorlar demeleri yeter. Orta güzellikte olması yeter yani
Günaydın 😊 doğudan arkadaşım olur mu merak ettim 😊
Ne kadar oldu evleneli
3 ay oldu
3 aydır öylemisin hala yani sen yatıyorsun kocan biraz giriyor zevk almıyormusun
Kocam artık baya kendini asti
Goguslerimi yaladi emdi sok oldum
Ee 3 ay olmuş yapsın tabi ya
Seninde bişyler yapman lazımda neyse gizlisin şimdi diyemiyorumda
Yapamam
Korkuyorum
Korkma ya ne yapamazsın neden korkuyorsun anlatabilirsin fikir vereyim istersen
Gözlerini bağlayıp o şekilde yap sende
Goguslerimi emdi yaladi
Bu normal mi peki
sekste sınır olmaz vajinanı falan yalaması lazım sende onu yala mesela utansanda yap bastır utanma duygusu
Duygunu
Normal tabi ben olsam bende yaparım sen zevk al diye yapmış
Bu neydi basima geldi
Of offff
Başına gelen kötü bir şeymiş gibi davranma
Bana diyor ki disari cikarken göğüslerin gorunmeyecek
Dekolte giyme
İstemiyorum
Sence seviyor mu beni
Seviyor ve kıskanıyor seni
Sen evli misin senin esin nasil
Utanma nedenjn ne ki