Selamlar.. Cinsel çekim hissettiğin, arzuladığın ya da beraber olduğun biriyle sonrasında arkadaş kalabilir misin? Keyifli geceler.. ✨🤘

#smell

Selamlar.. Cinsel çekim hissettiğin, arzuladığın ya da beraber olduğun biriyle sonrasında arkadaş kalabilir misin? Keyifli geceler.. ✨🤘

#smell
Arada bir şeyler olacaksa kalabiliriz tabii ki jrjdjfjf ama olmayacaksa hiçbir zaman onun olmayacaksam gerek yok bir şeyler hissediyorsam onu görünce duramam ben
1- Cinsel çekim hissettiğin ya da arzuladığın kişi ile başlayalım. Bu kişi ile arkadaş kalmaya çalışmak; aç olduğun halde yemek masasında durup da yemek yememek gibi. Duygularını bastırmak la alakalı. Sen arkadaş kalabildik desen de aslında ortada bastırılmış duygular vardır.
2- Beraber olduğun kişiyi Flört ettiğin. Ve Cinsel birliktelik yaşadığın. Olarak ayırabiliriz ama sonuç pek de değişmiyor.
Bu kişi ile birlikte olma sebebin eğer arzu ve çekim ise, zaten cevabını (1) de belitlrttik. Ama Birlikte olma sebebin duygusal boşluk, tek gecelik tarzı bir çekim hissetmeden sadece cinsel tatmin için ise bu kişi ile çekim olmadığı için çok daha kolay arkadaş kalabilirsin. Ama unutmamak gerekir ki yaşadığın birliktelik de aranızda bir bağ kurabilir ve yaşadıklarınız ara ara aklına gelebilir ve arkadaşlığın ötesine geçebilir.
Evet ben arkadaş kalabilirim aslında bu karşımda ki kişiye göre değişir sadece sevişmek için birlikte olduysak o zaman karşılıklı olarak arkadaş kalırdım. ama ben zaten cinsel olarak değil daha çok duygusal anlamda etkilenirim bunun için de aşk lazım
Büyük konuşmak istemiyorum konuşmam da ancak böyle bir durum olduğu zaman özel bir şeyimi paylaştığım zaman benim sonrasında o kişiyle arkadaş kalabilmem mümkün değil Çünkü ona karşı duygularım farklı ve o duygularım bitmez
Cevap
61Cevap
Daha önce cinsellik yaşayıp şimdi halen dostluğumuz devam eden kadın arkadaşlarım var. Yani mümkün
Yok artık...
@undiscovereed ne var bunda şaşıracak?
Saygıyı kaybetmemişseniz gayet de güzel yürüyor arkadaşlık ilişkisi.
Selam gadası 🙃
En çok cinselliği mi yoksa arkadaşlığını mı seviyorum ona bakarım. Hangisini seviyorsam onun olması için elimden geleni yaparım.
Olabilir. Ama ben istemem.
Cinsel çekim hissetmediğim pek çok insanı bile basit, ama bana göre geçerli bahanelerle kolayca sildim hayatımdan.
Bir zamanlar cinsel çekim hissettiğim birini silmek için bahanelerimin ne kadar çok olabileceğini söylememe gerek bile yok sanırım.
Ama silmeyebilirim de.
Tamamen paşa keyfime bağlı.
Benim ifademle bu tamamen "kişilerarası diplomasi" :)
Hayır. Asla yalamam, her seferinde isterim çünkü… 😎😃
Hayır kalamam. Duygularım o kadar kısa sürede birinden diğerine gecemiyor.
Kalamam. Hele ki bir ara aşık olmuşsam o kişiye kesinlikle olmuyor. Başkasından bahsedince üzülüyorum.
Hâlâ hissediyorsam kalamam sanırım.. hissetmiyor isem çekim o zaman kalabilirim. galiban
Mantıklı
Karşı tarafa sadece cinsel çekim değil en ufak bir his bile hissediyorsam asla arkadaş olarak kalamam
kalamıyorum hayır
ben o kadar duygusuz değilim duyguları olan bir insanım cinselliği de duygulara göre yaşıyorum duygular olmazsa olmaz
Mümkün değil
Arkadaş kalamam
Çünkü duygularım bitmez o kişiye karşı
İnsanlar evli olsalar bile arkadaşlarıyla sevişebiliyor.
Hayır ya kalamam. İlla o şekilde değil birinden hoslandıysam da onunla arkadaş da olamam ben.
Anlayamadım?
profil fotosuna bakıyorsun da duvar kağıdına neden bakmıyorsun
Kendinizdeki eksik noktalara bakmadan hiç tanımadığınız birinin görünüşü hakkında yorum yapma yetkisini oturma organınızdan alıyorsunuz sanırım. Hayatta kalmak için beyninize güveniyorsanız şansınızı çok fazla zorlamayın.
üçümüz de haksızız
Ben bir grubun içinde değilim. Burada çok alakasız biri tarafından şahsıma yapılan rahatsız edici bir tutum var. Üçümüzde haksızız diyerek bazı şeyleri minimalize etmeyin.
Cinsel çekim olan biriyle arkadaş kalınmaz. Eninde sonunda yatakta biter olay.
Kalamam der kalırım, kalırım der kalamam bununla ilgili net konuşamıyorum ya😄
Murat boz un bi şarkısı var bilirmisin?
Kalamam arkadaş git madem yarımsın bari bit
Kalabileceğimi sanmıyorum açıkçası o kadar soğukkanlı değilim yani.
Kalırım tabi. Ben deliler gibi aşık olduğum kızla bile sonradan arkadaş kaldım.
yaşandı bitti diyorum sorna !!! cıks arkadaş kalamayız
Çok iyi anlaştığım biri var. Hem yatıyoruz, hem de arkadaşız..
Kalırım arada bir sevişiriz ama yine
Biz ona arkadaş değil de f*ck diyoruz ama yine de sen bilirsin tabi 😊
F. buddy
Cinselliği çok severim ama iradem çok güçlüdür
Nasıl karar verirsem öyle olur
Eğer sdece cinsellik yaşanmışsa kalabilirsin ama işin içinde manevi bi yakknlık sevgi bağlılık gibi kuramlar olmulsa olmaz o iş😈😈
Yani kullanıp atmak olur o ben devam ettirmekten yanayım karşılıklı tabiki istemezse de çokta tın hani
Yani arkadaş kalırsın tabi ama cinselliğe ilişkiye girmeye devam ederek. Diğer türlü pek mümkün değil. Hem neden devam etmiyorsun ki
Kalırım, kaldım…çekim bitiyor belli bir süre sonra. Tabii karşı tarafa da bağlı.
Kesinlikle, bu şekilde düşünen kadın sayısı gerçekten çok az ama. Neden kalınmasın ki değil mi? Muhakkak bir şeyler yaşanır, süregelir ama sonrasında bitince arkadaş kalabilmek de son derece doğal olmalı, bunu yapabilmeli insan.. @DanseAvecLaVie
baya sabırlı birisisiniz sanırım
@red_devils hemfikiriz bu konuda.
@bunicktamonbirharf sabırlı olmakla alakası ne, anlamadım?
@DanseAvecLaVie kapak fotosu sana mı aitti?
Beraber olduğun biriyle hayır
Çekim varsa zor arkadaşlık sınırı bir noktada illa ki geçilecektir.
Arkadaş kalabilmek pek mümkün olmaz, sürekli bir arzu varken çok cok zor bu
Devam etmeye çalışırım da sonradan karşı taraftan sorun olursa yapacak bişi yok
Belki yıllar sonra ama oda yakın bir arkadaş olma olasılığı düşük merhaba hal hatır vs
Kalabilirim ama mutlaka yine sevişiriz, evlense bile 😂
Hep öyle çekim olur aranda yani kalınır ama sevişmek istersin hep
Evet, kalabilirim. Bütün hislerim bittiğinde.
Sanmıyorum ya çok çirkin bir şey olur o 😅
Kalamam galiba
Çekim hissediyorsam arkadaş kalmam istemem.
Başıma gelmedi hiç onun için bilemem
Onu nasıl hissediyorsunuz be
Sonrası yok benim için. O an oldu ve bitti..
Zor olur ama arkadaş kalmayı denerdim
Napak zor da olsa başa gelen çekilir.
Çok şükür öyle dertlerim olmadı 😄
Kalmışlığım var.
Olur tabiki belki tekrar ister
Ben hic biri ile diyalogu kemedim hala konusuruz.
Arkadaşça kalamam kalbim fesat
Evet kalınabiliyor
Kalamam
Kalamam
Yok daha neler
Olabilirim sanırım
O biraz zor
Kalamam
Mümkün değil.
Sonradan olur diye arkadaş olurum
Neden olmasın ki? Gayet normal..
Çok zor bence olunmaz