Cinsel Yaşam Cinsel çekimin çok olduğu biriyle arkadaş kalabilir misiniz? lekleklek Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Siz kalabilir misiniz Cinsel çekimin çok olduğu biriyle arkadaş kalabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Kalmam zaten ben arkadaşıma öyle şeyler hissetmem hiç bir şekilde.. o bana hissederse de arkadaşlığımı bitiririm zaten.. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Kalmak gerekiyorsa kalırım gadası 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kalmam arkadaşlığımı mesafeli hale getirir sonlandırırım. O şekilde arkadaşlık olmuyor iletişimi kesmek en mantıklısı. 4 0 Yorumla
Broker90 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yok ya kalamam yakınlaşırım kesinlikle, sonrası allah kerim 0 0 Yorumla
Şekerşambali Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Arkadaşıma hissetmem arkadaşım o yüzden yok hisseder ihtimali kafamda 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet öyle bir arkadaşım vardı kadın tanrıça gibi bir şeydi. 0 7 Yorumla Broker90 +1 yıl Sonra noldu? Yorumla Cavendish +1 yıl @Broker90 Hiç bir şey arkadaş olarak kaldı hala öyle severim kendisini. Yorumla Broker90 +1 yıl Hadi ya nasıl biri peki çokmu güzel? Yorumla Cavendish +1 yıl @Broker90 Güzel hatun fazlasıyla. Yorumla Broker90 +1 yıl Çok merak ettim görme şansım var mı? Yorumla Cavendish +1 yıl @Broker90 Abartma arkadaşım dedim sana ne amaçla göstereceğim? Yorumla Broker90 +1 yıl Merak sadece bir amaç yok Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kalmamsevişirizsonra arkadaşlığımız da biter 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sanmam aksine her fırsatta çekime kapılabiliriz 😂😂 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır kalamam, kalmam.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ya kalınır belli bi seviyeden sonra. şu an fena yükseldim vs dersin öyle gülersin erotik stand up gibi bi ortam oluyo 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zor bir arkadaşlık olur olmasak daha iyi 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Başbaşa kalınca sevişme ihtimalimiz yüksek 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kalamadık maalesef. 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. erkekle kadın yakın ark olamaz ztn 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yani arkadaş kalsan da mesafe olması gerekir 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. kadın erkek arkadaş olmaz :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arkadaşlık-cinsellik ne alaka. Beyin yok işte 1 1 Yorumla Bisexual_boy +1 yıl Arkadaşlık daha mesafeli oluyor onu demek istemiş Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Arkadaş arkadaşa yükselmez. Ayıp bu 0 0 Yorumla
nyazki Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Jurjum Takip Et Master Yaş: 39 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Kalmaya çalışırım 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Imkansiz diyebilirim 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arkadaş olunmaz. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kalamam 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır 😂 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Zorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Kalmam zaten ben arkadaşıma öyle şeyler hissetmem hiç bir şekilde.. o bana hissederse de arkadaşlığımı bitiririm zaten..
Kalmak gerekiyorsa kalırım gadası
Kalmam arkadaşlığımı mesafeli hale getirir sonlandırırım. O şekilde arkadaşlık olmuyor iletişimi kesmek en mantıklısı.
Yok ya kalamam yakınlaşırım kesinlikle, sonrası allah kerim
Arkadaşıma hissetmem arkadaşım o yüzden yok hisseder ihtimali kafamda
Evet öyle bir arkadaşım vardı kadın tanrıça gibi bir şeydi.
Sonra noldu?
@Broker90 Hiç bir şey arkadaş olarak kaldı hala öyle severim kendisini.
Hadi ya nasıl biri peki çokmu güzel?
@Broker90 Güzel hatun fazlasıyla.
Çok merak ettim görme şansım var mı?
@Broker90 Abartma arkadaşım dedim sana ne amaçla göstereceğim?
Merak sadece bir amaç yok
kalmam
sevişiriz
sonra arkadaşlığımız da biter
sanmam aksine her fırsatta çekime kapılabiliriz 😂😂
Hayır kalamam, kalmam..
Ya kalınır belli bi seviyeden sonra. şu an fena yükseldim vs dersin öyle gülersin erotik stand up gibi bi ortam oluyo
Zor bir arkadaşlık olur olmasak daha iyi
Kalamam çekim mekim olmadı 😂😂
Kadınlarla arkdaslik yapmıyorum
Yok çekmesinler beni utanırım
Başbaşa kalınca sevişme ihtimalimiz yüksek
fwb olabilirsin.
Kalamadık maalesef.
Ben kalabilirim ama kadın kalamıyor
erkekle kadın yakın ark olamaz ztn
Yani arkadaş kalsan da mesafe olması gerekir
kadın erkek arkadaş olmaz :D
Öyle birinin olacağını sanmıyorum