Cinsel Yaşam Cinsellik yaşadığınız biri ile dost kalabilir misiniz? deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Cinsellik yaşadığınız biri ile dost kalabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Evet uaptım bunu. Saygı birmeden yolları ayırmayı bilirsen dost kalman da mümkün 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. eşimle yaşarım sadece 0 0 Yorumla
Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Cinsellik evlilik dışı yapmadığım için dost kalmak sorun değil 3 0 Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Cinsellik yaşandımı ortam oluşunca ister ne diyecen dost olduk olmazmı dediğin an her şey biter 1 0 Yorumla
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Evet daha önce cinsellik yaşadım, daha sonra dost olarak devam ettik. 1 0 Yorumla
Loverfeet Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Hem dost kalırım hemde tekrar cinsellik yaşarız 👣🥰🥰💋 0 0 Yorumla
ckgizlihesap Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl tabi ki bir çok arkadaşım var böyle. dost kalmayacak olsam arkadaşım kalmazdı çevremde 0 0 Yorumla
ormancıbey Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet kalırsın hemde daha sıkı bir bağ olur içinde 0 0 Yorumla
Atarlibey2 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Kalınır şahsen kaldım ama sonra yine yaşamak istiyorsun ama bu sefer olmuyor arkadaş kalınca 1 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. öyle çok kadın dostum vardost değil de arkadaş 1 0 Yorumla
sessiz06ank Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl dost olduğum biriyle cinsellik yaşadım 1 0 Yorumla
Hand_some_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı. Kalırım ve kaldım da zaten 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bir kaç kişiyle oldu 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kalabilirim. F. bucklik ilişkisi ise. 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok zor bence. İş döner dolaşır cinselliğe gelir. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. kalırım da yaşamam eşim dışında kimseyle. 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. olabilir 1 0 Yorumla
Hümeeyraaaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kankamdi zaten 1 2 Yorumla Çapkınkurt34 1 yıl Şimdi eşinmi oldu cinsellikmi yaşadın Yorumla ormancıbey 1 yıl Ahh kankalar benimde vardı Üni. De öyle bir kankam sevgilimden öteydi ama kankamdı Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yok kalınmaz 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. hayır olmaz bence 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabikide 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Sanmam 0 0 Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kalamam 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır tabi ki 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. gerek yok 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Evet kalırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Evet uaptım bunu. Saygı birmeden yolları ayırmayı bilirsen dost kalman da mümkün
eşimle yaşarım sadece
Cinsellik evlilik dışı yapmadığım için dost kalmak sorun değil
Cinsellik yaşandımı ortam oluşunca ister ne diyecen dost olduk olmazmı dediğin an her şey biter
Evet daha önce cinsellik yaşadım, daha sonra dost olarak devam ettik.
Hem dost kalırım hemde tekrar cinsellik yaşarız 👣🥰🥰💋
tabi ki bir çok arkadaşım var böyle. dost kalmayacak olsam arkadaşım kalmazdı çevremde
Evet kalırsın hemde daha sıkı bir bağ olur içinde
Evlilik dışı yapmadım hiç
Kalınır şahsen kaldım ama sonra yine yaşamak istiyorsun ama bu sefer olmuyor arkadaş kalınca
öyle çok kadın dostum var
dost değil de arkadaş
dost olduğum biriyle cinsellik yaşadım
Kalırım ve kaldım da zaten
bir kaç kişiyle oldu
Kalabilirim. F. bucklik ilişkisi ise.
Çok zor bence. İş döner dolaşır cinselliğe gelir.
Sadece onun için gorusuyorsam evet
kalırım da yaşamam eşim dışında kimseyle.
cok zor
olabilir
Kankamdi zaten
Şimdi eşinmi oldu cinsellikmi yaşadın
Ahh kankalar benimde vardı Üni. De öyle bir kankam sevgilimden öteydi ama kankamdı
Yok kalınmaz
Evet
hayır olmaz bence
Evet
Tabikide
Sanmam
Hayır
kalamam
Dostumla cinsellik yaşarım.
Hayır tabi ki
gerek yok
Evet kalırım