Robot değiliz ki duygu modunu kapattım diğer duygular aktif olsun diyelim..
Cinsellik yaşadığınız birini arkadaş olarak görebilir misiniz?
Robot değiliz ki duygu modunu kapattım diğer duygular aktif olsun diyelim..
Bana imkansız geliyor..
Eger duygu var ise bir ihtimal olabilir ama sadece o amaç ise üzgünüm bu imkansız gibi bir şey olmalı.
Ve yaşadığımız zaman da bu biraz daha zor gibi gorunuyor.
Bu biraz da kişinin karakterine ve yapısına bağlı olabilir.
Beraber geçirilen vakitler bazen iyi bir arkadaşlık ilişkisine donuşebilir ama yapılan aktiviteye de bunu belirleyici ozellik taşıyabilir
Açıkçası bu bahsettiğiniz güzel bir aktivite ve güzel bir zaman geçirdiğiniz kişi rahatlıkla güveneceğiniz bir arkadaş veya dost olabilir
Sizce de oyle olması gerekmez mi
İnsan duygusal bir varlıktır ve duyguya ihtiyacı olan bir varlıktır ve bunlardan en güzeli sevgidir bence
Oyle değilmi
Evet
Duygusal insan duyarlı ve anlayışlı insandır bence ve benim gözümde her zaman bir adım ondedir ve aynı zamanda vicdanlı oldıgunu düşünürüm
👍
Umarım bu konuda sizinle aynı görüşte olanlar karşınıza çıkar.
Yani cinsellik arkadaşı olarak olabilir. mesela FB gibi sadece bunun için ikimiz buluşuyorsak karşılıklı ise zorlama yok ise oda istiyorsa evet cinsellik arkadaşı olarak görürdüm ama gidip de dostum arkadaşım demezdim. zaten arkadaşım ile de seks yapmazdım ben. daha çok tanımadığım biri ile sadece bu amaç için seks yapardım.
ama bunun olacağını da sanmıyorum
Bu durum ancak yurtdışında olur FB olayı bizim burada olmaz yurdum insanı bu tür ilişki türünü beceremez.
👍
Türkiye zaten cinsel açlığın afrikası Olay sahiplenmeye dönüveriyor bir anda
Cinsellik yaşıyorsam zaten arkadaşlık sınırlarının dışına çıkmışım demektir :)))
Yani.
Cevap
34Cevap
Sevmişsem hayatımda bir şekilde kalmasını isteyebilirim
Cinsellik yaşadığım biri arkadaşım olabilir veya arkadaş olduğum biriyle cinsellik yaşayabilirim. Nden olmasin ki ikimizin de ihtiyaci varsa. Ki fb lik buna benziyor. Amaç seks ve tatmin duygusu. O an ki zevkine bakarsın. Sonrasi arkadaşlığına devam et değişen ne olucak. Canınız istedikce yine seks yaparsın.
Her boşluğa düştüğümde kucağında bulurum kendimi olmaz 😂
😂
Çok tehlikeli 😂
Aymen öyle
İnsan arkadaşıyla yatmaz yatmamalı? karşı cinsten olucaksa arkadaşım olabilir ama sohbet fikir paylaşımı yardımlaşma v. s çoğu şey olabilir ama arkadaşımla yatmam ona farklı duygular beslememe neden olucağı için bunu yapmamam daha doğru olur ama duygular zamanla arkadaşlıktan ileriye dönecek gibiyse oda olur yani yeni denizlere yelkende açılabilir
hyir arkadaş olmuyor i artik cunki surekli arzuluyor insan
Benlik bir kafa yapısı değil saçma fıtrata aykiri
Yani artık sadece arkadaş olmazsın biraz daha yakın bir arkadaş daha doğrusu aile gibi bir şey ama illaki sevgili olmak şart değilmiş gibi geliyor
Fb lerimle arkadaş gibiyiz. Herşeyin yeri zamanı ayrı. Bu ayırımı yapabilirsen gayet güzel oluyor
Yani arkadaş olur ama adı artık seks arkadaşlıgına dönüşür
Olabilir. Seks yapmak sevgili olmayı gerektirmez. Seks ile duyguları ayrı düşünmeye çalışın.
Mümkün değil bu. Arkadaş olarak görebileceğim birine o sıfatla yaklaşmam.
En sağlam ilişki 😀 Arkadaşlar birbirinin her ihtiyacını görmüş olur kanka çok kötüyüm gel yardım et der
seviştiğim insanla arkadaş olmuyorum, prensibim böyle
Göremem, mümkün değil artık..
Olmaz ya o halleriniz aklına gelir
Sadece cinsellik düşündürür beni.
Var öyle 3 arkadaşım
görebilirim.. görmüşlüğümde vardır..
Evet kankam ile yaşadık hiç birsey olmamış gibi davranıyoruz
Bunun gerekli olduğunu düşünmüyorum.
arkadaş olarak başladıysa dönüşü olur gene
görerim. gördümde
Yatak arkadaşı olarak görebilirim
Arkadaşımı şeyetmem 🤣