- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumun nedeni genellikle vücudunu cinsel anlamda tanımamak, hatalı mastürbasyon ve mastürbasyon hakkında yeterli bilgiye sahip olmamaktır. Bunlardan hiçbiri değilse o zaman altında psikolojik nedenler yatıyor olabilir. Tam bir tatmin yaşayamadığınız için sürekli istek hali devam ediyor. Aşağıdaki yazımı da okumanızı öneririm. sizin için faydalı olacağı kanaatindeyim. Sorularınız olursa da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Doğru Şekilde Mastürbasyon Yaptığınızdan Emin Misiniz? ↗00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel isteğinin yüksek olması kadar normal bişey yok 👍 cinselliği yaşamış olman tekrar tekrar hatırlatıyor eğer yaşamadıysan bile videolar resimle tahrik ediyordur bu çok kötü değil aksine yapısal anlamda güzel bişey bunun için bi sevgili yapıp tutkuyla ve fantaziyle yoluna devam edebilirsin ama bu tutkunu kaybedersen sağlıklı ilişki yaşayamazsın👍
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olmanın getirdiği bişey bu tatlım illa bi sebebi olmasına gerek yok :) isteklerini karşılayıp seni yeterince tatmin eden kimse var mı bilmiyorum belki ondandır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılBendede öyle libidom aşırı yüksek 7/24 hemde mastürbasyon yapmadan duramıyorum seks yapmayi isterdim ama doyamıyorum mastürbasyon yapınca 5-6 kere yapıyom anca kesiyor seks olsa baya baya rahatlardim
00 Yorumla
+1 yılLibidon yüksektir
Sürekli aklına cinsel şeyler geliyordur
Ya da bir çok şeyi kolayca cinsellikle ilişkilendiriyorsundur
Bu yüzden de çok sık cinsel isteğin ortaya çıkıyordur00 Yorumla
+1 yılEndokrinolojinin yolları gözüktü. Git oraya kısırlaştırsınlar. Olm Mart ayı kedileri ilgilendiriyo sizi değil
10 YorumlaDoğuştan yapı itibariyle ve çevresel etkilerin etkisi ile olur. Bunu sağlayan faktörler insanın içinde ve yaşadıklarındadır.
00 Yorumla
+1 yılYapın öyle olabilir, biyolojik olarak. Ben de öyleyim, sürekli hazır olsa duruyor ama sorgulamayı bıraktım artık, ben de böyle de geç.
00 Yorumlabende 7/24 yüksek ben gençliğe ve hormonlara veriyorum belkide düzgün manita olmadığından da olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılYaştan dolayı olabilir o yaşlarda ama 30 dan sonrada devam ediyorsa nemfoma olma ihtimali var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılBarutta ateşi gördüğü zaman yanmadan duramaz aynı sey
00 Yorumla
+1 yılBenimde aynı, şu an bile...
Ofisteyim ama boşalmamak için kendimi zor tutuyorum resmen00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü yaşadıkların sana yeterli gelmiyor ve doymuyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılFarklı şeyler düşün farklı uğraşlar bul aklın şeyinde çalıştığı için olabilir sürekli
01 Yorumla
+1 yılYediğin şeyler ya da reglden dolayıdır ya da ne bileyim libidolu birisindir
00 YorumlaLibido bu olabilir genetik. Genelde duygusal insanların libidosu yüksek olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok fazla boş zamanın olmasından da kaynaklanabilir. zamanla alışkanlık haline gelir sürekli aynı isteklere ihtiyaç duymak
00 Yorumla
+1 yılBen daha 18im bende de cokkk
51 Yorumla- +1 yıl
@birtatlisutlacc, Yaşamadığın için mi aşırı isteklisin yoksa doymuyor musun küçük aşk seni ;)
+1 yılBenimde öyle şu an bile canım ne kadar istiyor bilemessin
00 YorumlaNerede yaşıyorsun sen
00 Yorumla
+1 yılProfilinizi gordukten sonra mesela yükselir yani
00 Yorumla
+1 yıldaha benimle sevişmediğin için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılburada kı herkesın yuksek sıkıntı yapma :)
00 Yorumla
+1 yılAteşi bile yakan kadınmışsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ugrastıgın bi iş vvarmı
00 Yorumla
+1 yılEvlilik zamanı geldi desene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Senin balın büyümüş vurdurman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılSen bilicen biz ne bilelim
00 Yorumla
+1 yılOlabilir demeki hormonlarınız fazla çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzenli yememenden kaynaklı olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Libido dan kaynaklı sanırım
00 Yorumla
+1 yılHormonlar
00 Yorumla
+1 yılYaştan dolayı
00 Yorumla
+1 yılGirmemişlik olabilir
00 Yorumla
+1 yılDogamiz gereği
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasımız genç bende isyorum evlenin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNemfomani?