Cinsel isteğin çok olmasının birden fazla sebebi olabilir. Bazıları fizyolojik, bazıları psikolojik ve bazıları da çevresel faktörlere bağlıdır.
Fizyolojik faktörler arasında hormonal değişiklikler, özellikle testosteron düzeylerinde artış, cinsel organların uyarılması, ilaçlar veya bazı tıbbi durumlar sayılabilir.
Psikolojik faktörler arasında stres, endişe, depresyon gibi ruh hali bozuklukları, cinsel deneyimlere olan merak veya bağımlılık, yalnızlık veya eksiklik duygusu, fantezi veya erotik içerikli medya tüketimi gibi durumlar yer alabilir.
Çevresel faktörler arasında ise cinsel olarak uygun olmayan veya sağlıksız partner ilişkileri, çocuklukta kötü cinsel deneyimler, maruz kalınan cinsel taciz veya istismar gibi faktörler etkili olabilir.
Cinsel istek düzeyinin farklı olabileceği unutulmamalıdır ve bu normal bir şeydir. Ancak, cinsel istek düzeyindeki önemli bir artışın kişinin yaşam kalitesini olumsuz etkilemesi durumunda, bir uzmanla görüşmek faydalı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Burada yaş birinci sırada sen o yönden herkesten öndesin sık sık mastürbasyon yaparsan beyinde hep oraya odaklanır yaptıkça yapasın gelir. İstemiyorsan spor ve farklı bir etkinlik yürüyüş gibi etkinlik yaparsanda beyin spora yönelir libidon biraz düşer
00 Yorumla
+1 yılTamamen hormonlardan bence , benim cinsel isteğim çok fazla büyük ihtimal yüksek testesterondan dolayı hatta bunun boy uzunluğunu vs etkilediğinide düşünüyorum 16 yaşımdayken 190 boyuna gelmemin bi sebebi olmalı 😂
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılYediklerimiz , içtiklerimiz , havalar , duygularımız aslında her şey yani ottan boktan etkilenebilir kudurabilir ya da libidomuzu sıfıra düşürebiliriz. Garip canlılarız insanlar olarak.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılbence seks yapabilecek pantner sayısı çok az mesela ben burada mesaj kutumu açtım 30 dk abi hepsi aynı tür mesajlar hepsi bi birinden mal yani gülmememk acımammak elimde değil onlara ee noluyoo yani dicek çok şey varda neysee
40 Yorumla
+1 yılLibidon un yüksek olması, fantezi dünyasının genişligi, sıcak ve güneşli hava, göze seksi gelen karşı cins insanlar.. vs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Hormonlar. Yediğin yiyecek ve içecekler ( özellikle süt ve süt ürünleri ) Günlük hayati faktörler vesaire.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. daha çok libido. ama yemek, psikoloji de etkili tabi
00 Yorumla
+1 yılInsanın elinde değil yani bazı kişiler bedeninde bir farklılık var azgındır hep ister doymaz
00 Yorumla
+1 yılyediklerin etkisi yok.. içten gelen enerjik
00 Yorumla
+1 yılHormonlar yavrum libido yediklerimizde olabilir elbette
00 Yorumla
+1 yılOnu bilmem ama bende öyleyim isterseniz mesaj atabilirsiniz size bişi sorabilirim
00 Yorumlayiyip içtiklerimiz başta olmak üzere, mevsim, hormonlar, gözümüze güzel görünen bireyler vs.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yeme içmeyle pek alakası yok. İçten gelen bir şeydir o :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbece senin bakire olup hep bu konuyu düşünmen
00 YorumlaOnu bende anlmadim merden geliyor bu libido tavan yapması
00 Yorumla
+1 yılAileden de kaynaklabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoyuma ulaşamamış olmak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoğamızda ki kadın hayali. Aşk!
00 Yorumla
+1 yılUzun süre ilişkiye girmeme ve bazı yiyecekler
00 Yorumla
+1 yılyiyecekler tetiklediğini okumuştum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tam tatmin olamiyorsan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Uzun süredir yapmıyonmu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVucudumuzdaki testesteron.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yanıyosun fuat abiiiii
00 Yorumla
+1 yılinsnin fitrati boyledir
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılInternet tv sosyal medya falan
00 Yorumla
+1 yılYemediklerin ve fantazilerinde olabilir
00 Yorumlahormon
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl gider seks yapmadan
+1 yılDoyamama
10 YorumlaEvet yediklerimiz