öncelikle bu konuda ciddi olmanızı rica ediyorum yavşayacak ve rahatsız edecekler yazmasın. aarkadaşlar bende ciddi boyutta bir cşnsel istek var biriyle artık iletişim kurmakta zorlanıyorum aklım hep sekste günde en az 3 defa mastürbasyon yapıyorum aşırı doyumsuzum derslerime odaklanmakta ve iletişim kurmakta ciddi boyutta sıkıntı yaşıyorum odaklanamıyorum. sürekli uyuşuk geziyorum geçmişte tacize uğradım acaba onunlla alakası olur mu. artık işlerime konsantre olmak istiyorum arkadaşlık kurmakta bile zorlanıyorum herkes gözümde objeleşior kız arkadaşlarıma yavşamaktan bana bir çözüm önerisi sunabilirmisiniz lütfen dalga geçeçekler ve art niyetli olanlar yazmasın çok bunaldım bu durumdan yeter artık hayatta tek mutlu olabildiğim şey konumuna gelmiş çözüö mnerin lütfen
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
10 ayHormonların uçmuş evlenme durumu varsa en iyi çözüm olur
Tabi sana yetecek biri lazım
Bende yaratılış olarak senin gibiyim ama erkek olunca çabuk rahatlayıp işime bakabiliyorum
Ayrıldığım kadın da senin gibiydi günde 3 4 kez birlikte olurduk yorgun olduğum zaman zorlanırdım ama normalde güzeldi
Sonra Annesinden kaynaklı olarak ayrıldık sonra başkası ile evlendi
Benim için zor bir dönem başladı sonra yeniden de evlenmedim çünkü libidosu düşük biri olursa onun için ben zorlayıcı olurum normal veya yüksek olursa kafi
Birde sadece libido ile bitmiyor birbirine kültürel olarakta uyum olmalı
Birde nasip tabiki
Hazzı azaltmak için belki bir jinekoloğa danışsan bir kür bir ilaç önerebilir
02 Yorumla
Soran10 ayumarım azalacaktır durumuna üzüldüm inş kalbine göre birini bulursun
- 10 ay
Nasip bakalım tabiki herşeyin fazlası zarar normal olması daha iyi
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Geçmişte yaşadığınız taciz bu olayda oldukça etkili bir faktör. Herşeyden önce psikiyatrik tedavi şart. Bu süreçte cinselliği tamamen bırakmadan, kontrollü ve ölçülü olmaya çalışmalısınız. Bir nevi cinsel diyet uygulayın. Kafanızı meşgul edecek müspet uğraşlarla vakit geçirin. Yeteneğiniz dogrultusunda toplu aktivitelerde görev alın.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
10 aySeni ki istekten çok alişkanlkk haline gelmis saglik icin tamam yapmak lazim ama abartmadan yaomak lazim gercekte yasayacagin zaman bu kez zevk alamazssin yavas yavas zamanlarinuzat sure gecsin ve gercekten isteyrek yap yapmak icin yapma
015 Yorumla
Soran10 ayben her zaman istyorum yapmasan gece uyanıp yapıyorum piskolojim çok kötü
- 10 ay
Tamam iste aliskanlik bu oluyor kendini oyalaman gerekiyo oyalarkende kendinle ilgilenmemen gerekiyo anladin sen ilk basta belki zor gelir ama bi diyete girmen gerekli bence
Soran10 aybencede ama o zamanda ağlama krizi tutuyor intihar edesim falan geliyo yani
- 10 ay
Yok artik onla onun ne alakasi var :) herseyden önce sen kendine konusurken iyi gekecek birini bul sevgilinolur fb olur arkadas olur sen yalnizliktan boylesin
Soran10 aysevilim şu an var uzak mesafe ama kıza bile o kadar konuşuyorumki yed yirmidört nasıl seks yapacaz aklımda o dönüyor buluşmak istemiyorum kendimi asla frenleyemem diye
- 10 ay
Senin isin zor :)
Soran10 ayben niye böyleyim bencede
- 10 ay
Pskolojik olrak rhat degilsin ondan
- 10 ay
Tskler mastürbasyon orucuna girdin umarim :))))
Soran10 aysayılır ama yazılanlardan sorna daha azaldı rica ederim bu arada
- 10 ay
:)) iyo bari sevindim senin adina :))
Soran10 ayteşekkürler sevgilimide bıraktım artık kendime doaklandım
- 10 ay
:)) biaeyndicektim. neyse demeyim :))
Soran10 ayhahaah
- 10 ay
Hshshsjs gülmeyik gülmeyim kalsin bende :)
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Geçişteki sıkıntı ters etki etmiş olmalıydı aslında. Sanırım çok büyük bir psikolojik etkisi kalmamış onun. Durumunuza gelince, hormonlarınızın etkisinden kaynaklı olduğu aşikar. Dolayısı ile biraz kendinizi telkin edebilmeniz lazım.
04 Yorumla
Soran10 ayhorman etksi var reglimde düzensiz belkide ondandır diye ama çok uzun süredirhiç dinmek bilmeyen bir şekilde partnerim bile ilallah getirdi başa çıkamadı çünki aadamı bile istismar ediyodum artık kaba tabiriyle
Soran10 aybelkide öyledir yine sağolun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
10 ayBöyle her gördüğüne her arkadaşına yükselecek duruma gelmişsen artık birliktelik yaşayıp ohhh çekebilirsin belki, o zaman doyuma ulaşıp rahatlar dünyaya farklı bir gözle bakabilirsin yoksa senin gözün göz değil gibi. 😇
14 Yorumla
Soran10 aykesimlikle böyle çekilmez masumiyet denen şeyden eser yok
- 10 ay
Bakire olduğundan mı çekiniyorsun? Yüzeysel birliktelik veya oral oldu mu hiç mesela kesmedi mi? Zaten olsa da birkaç gün yatıştırır en fazla. 😕
Soran10 aybakire değlim oral olmadı
- 10 ay
Yahu bakire değilsen ne kasıyorsun bu kadar? 😅 Bende diyorum bir şey yapmasına engel var herhalde. Oral yapmadıysan mutlaka denemelisin, aşırı keyif alır kuş gibi uçarsın epey iyi gelir. Bir şeyi yapıyorsa tam yapmalı zaten insan, oralsız eksik kalmış sayılır.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayCinsellik bir ihtiyaç ama Türkiye gibi bir ülkede maddi olarak kendi ayakların üzerinde durana kadar cinsel dürtülerini kontrol etmen daha iyi olur gibime geliyor.
11 Yorumla
Soran10 aykesinlikle bende bir hata yapmak istemiyorum kendi ayaklarımın üstünde durmak çin mücadele ver, yorum ama çok yoruldum işime sürekli engel oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayAnladığım kadarıyla daha önce ilişki yasamadın ve ilişkiden cekiniyorsun ve bu yüzden libido fazlalığı yaşıyorsun mastürbasyon bı yere kadar idare eder seni muhtemelen yaşın kaç bilmiyorum ama yaşından dolayı da zirve noktadasin evlendigin zaman bu istek düzene girecektir diye düşünüyorum
012 Yorumla
Soran10 ayilişkim oldu 1 yıl düzenli şek, ilde yine isstediğimi alamıyodum bana göre çok yetersiz kalıyordu. iki yıldır boşum
- 10 ay
Bu kadar istekli birisine göre 2 yıl çok uzun bir süre değil mi hele ki bir kadın istediği erkeği rahatlıkla elde edebilecekken
Soran10 ayailevi baskı iş güç ayaklarımın üstünde duruyum derken olmadı
- 10 ay
Belkide bütün bu stres yüzünden rahatlama isteği hat safhaya çıkıyordur bı partner bulsan aynı evde yaşamaya baslasaniz belki bu istek azalır düzenli seks hayatı iyi gelebilir evlilik istemiyorsan tabi diğer türlü farklı yerlerde kalınan ilişkilerde seks sıklığı düştüğü için yetersiz gelebilir sana
Soran10 ayaynen kesinlikle haklısın belki bir düzene girse benim için stabil bişey olur
- 10 ay
Aynı evde yaşayınca hergun seks olabilir hatta aynı gün birden fazla olabilir
Soran10 ayöyle olamalı liine kadar sömmürecezki bizden kaçsın
- 10 ay
Adamına denk gelirsen inan kaçmaz fazlasını bile isteyebilir
Soran10 ayfazlasını isteyecek varsa helal olsun
- 10 ay
Bu işte sana bağlı karşındakini ne kadar tahrik ettiğinle alakalı bi durum
Soran10 ayçok fazla ederim kendimde çok oluyorum
- 10 ay
Ne kadar tahrik o kadar seks seksi erkek yönetir zannederler ama kadın yönetir ne zaman olacagına kadın karar verir kimisi bunu yapamaz erkek ilgisini kaybeder sen bu konuda yetenekliysen seninle yaşayan cenneti yaşar 😂
Gizli Üye(25-29)10 aymastürbasyon yapabilecek vaktin varsa boş vaktinde vardır. O vakitleri başka şeylerle doldur. Bir işe gir çalış, dil kursuna yazıl, spora git. Aklını ve bedenini farklı şeylerle meşgul et ve mümkün olabildiğince enerjini at.
14 Yorumla
Soran10 ayhep aklımın bir köşesindeyken olmuyor mesela yapmadan yatamıyorum
Cevap sahibi10 ayYine de sayısını azaltabilirsin ve buna alışabilirsin. Enerjini farklı şeylere yönlendirdiğin zaman yeri gelecek canın çekse bile yapacak halin olmayacak. Ama hiçbir şey yapmadan hiç denemeden olmaz deyip kestirip atarsan bunu asla durduramazsın canın hep ister.
Soran10 ayayenen haklsıın teşekkürler yorumun için
Cevap sahibi10 ayRica ederim iyi geceler
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Çözümü yok seks yapsan bile bişey değişmiyor belki yaş aldıkça anca azalır
13 Yorumla
Soran10 ayzynen seks bitince aynı yerden devam edecek keşke aalsa bir çözümü yok
Soran10 ayhep yapasımız var nasıl kurtulacaksak :(
- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
10 ayInan ayni şeyleri yaşıyoruz, uzun yıllar cektim bu şekilde, ben bir cozum bulamadım,
12 Yorumla
Soran10 ayben artık iletişim kuramıyorum kendimide insanlarıda objeleştiriyorum en yakınım olsa bile
- 10 ay
Aynı şeyleri yaşıyoruz dedim ya, fazlasıyla anlıyorum ben seni, karsimdakiyle konuşamıyorum karşı cinsle, bildiğin o kadar zorlanıyorum, yaş kac senin
10 ayBoş vaktin çoktur. İşine gücüne odaklanırsan kontrol altına alabilirsin.
11 Yorumla
Soran10 ayodaklanamıyorum boş vaktim ble yok sınav ama akıl orada olunca gezip tozuyorum yine yok son çare ellerimi bağlayacam yatmadan
5 ayp*rno bağımlılığın var mı? Eğer bulunuyorsan, cinsel ilişkide bulunduğunda yeterince tatmin oluyor musun? Kaç yaşındasın? Hala ergenlik yaşıyor musun?
11 Yorumla- 5 ay
@handeanomaly p*rno değil gecikmiştir yasadıgından
Gizli Üye(25-29)10 ayKnk normal hormonel seninkiler biraz hızlı çalısıyor galiba ama fazla mastürbasyon yapma evlendiğinde sorun olur kafanı başka şeylerle meşgul et relax normal 👍
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDüzenli seks partneri bunun tek çözümü. Sevgilim benden önce böyleydi ve başlarda o kadar sık buluşup yapıyorduk ki yangınını da cinselik açlığını da söndürdüm. Bir süre sonra da dengelendi.
13 Yorumla
Soran10 aybenim dengelenecek gibi bir halim yok o kadar fazlaki işlerime odaklanamıyorum. gerçekten oturup ağlamak istiyorum bu konu üzerine o kadar boşlukta hissettiryoki bu durum
Cevap sahibi10 ayFazla olması bdsm boyutuna kayabiliyor bir süre sonra. Açlığını dindirecek olan kişiye karşı tapma seviyesine gelebiliyorsun. Buradan fazla detay giremiyorum ama ortalama 6 saat seviştiğimiz zamanlar oluyordu mutluluğu için. Dediğim halen geçerli sevgili anon.
Soran10 aydeddiğin çok doğru çok doyumsuzum hani artık romantik hiçbir beklentim yok beni tatmin etsin sürekli o zevki yaşayalım diyorum
hormon seviyelerin yükselmiş olabilir böbrek üstü bezlerin de ya da hipofiz bezin de sorun olabilir inş sebep bunlardır yoksa sıkıntı knk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
10 aySorunun psikolojik olmasi zor ama istek aruz konun ise asurilik var psikolojik destek alabilirsin belki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Neden seks yapmıyorsun? Belki seks yapınca rahatlayacaksın?
02 Yorumla
Soran10 ayyaptımrahatlamadım
İlişkiye girip doyuma ulaşıp rahatlaman gerek diğer türlü o istek zor gider
06 Yorumla
Soran10 ayne kadar rahatlasamda boş acaba yeteri kadar ilgimi alamıyordum
Soran10 aysanmam bu sitedekileri komple toplamaklazım
Soran10 aybaşta sen galiba slkdjkalfd
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bı bir hastalık bunu idrak edersen çözğmüm ararsın belki bi psikolojik destek
01 Yorumla
Soran10 ayutanıyorum biliyorum destek nasıl fayda sğalar
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
10 ayIstek Duyman normal ama zamanla azalacsk. Kizlara karsidami boylesin
013 Yorumla
Soran10 ayben herkese karşı böyleyim cinsiyet yaş farketmiyor
- 10 ay
Cabuk islaniyosun ve cabukta orgasm oluyosun degilmi
Soran10 ayherşeye oluorum ama
- 10 ay
En ilginci. Ne
Soran10 ayyakın arkadaşlarımla iletişimde zorlanıyorum
- 10 ay
Kizlarla da mi
Soran10 ayevet kuzenlerime olsun kız arkadaşlarıma kendimden utanıyorum habire seks konuşalım istiyorum
- 10 ay
Kiz kuzenlerin ilgini uysndiriyormu yani? Kizlar konusiyormu aralarinda
Soran10 ayuyandırıyor sık sık yükseliyorum. kızlar konuşurlar
- 10 ay
Dokunmak istiyomusun ona? Belkide O da snein istegini goriyordur senin yukselmen onun hosuna gidiyorda olabilir
Soran10 ayayırya keşke gitse dokunmaya çalışıyorum geri çekiyorlar samii olduğum kiilere böyleyim
- 10 ay
Temas etmrye calistinmi
- 10 ay
Kuzenin Sana bisey mi dedi dokunma falan
Gizli Üye(30-35)10 ayseni iyi becerecek bir erkek olursa bu dertlerin biter
10 Yorumlatacize ugramanin etsin var
17 Yorumla
Soran10 aybilmiyorum nefret ediyorum knedimden
Gizli Üye(30-35)10 ayBu yaşlarda normal bence
11 Yorumla
Soran10 aybu kadarı değil tamam olurda önüne gelen her insanla sevişme isteği sevgilimle doyumsuzluk hab, re tekrar
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. değişik şeylerle ilgilen
10 Yorumla
5 ayTaciz zorla olduğu için bu sefer kendi isteğinle olsn istyosn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir erkek bul
12 Yorumla
Soran10 ayfayda yok4
Gizli Üye(18-24)10 ayPakpljik olabilir kiz arakadas demissin bisex misin
07 Yorumla
Cevap sahibi10 ayPsikolojik *
Soran10 aygenel olarak insan ayırt etmiyorum benim için hepsi seks unsuru
Cevap sahibi10 ayYani anladım da bunun arkasındaki nedenleri öğrenmek lazim kendini yıpratma bence
Soran10 ayhani derslerime odaklansam hiçbir sıkıntı yok ama ikide bir dilimde seks insanlara köt bir imaj çiziyorum arkadaşlarım olsun çevrme olsun
Cevap sahibi10 ayAnladım bende bir zaman oyleydim çözdüm
Soran10 aynasıl oldu
Cevap sahibi10 ayVsktin varsa konuşalım burdan söylemek istemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sana istekli koca laxim
04 Yorumla
Soran10 aybencedeee ama partner bulmak meseleyi sadece rafa kaldırıyor partnergittikten sorna yine anı bok
Soran10 aybenim dilimden anlayacak hiç usanmayacak bir insan çünki artık uç bir olay bu nefret ediyorum kendimden
Cinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Daha önce hiç ilişkiye girdin mi
04 Yorumla
Soran10 aygirdim iki yıl olacak
Soran10 aybu dediğin çok mantıklıda normal değil ya yoksa benmi abartıyorum diyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayErkek olsaydın sapik derlerdi
02 Yorumla
Soran10 ayyokya insanlarda olabiilir ben kımseyi rahatsız etmiyorum
- 10 ay
Erkek olunca sapik damgası yerdin
Gizli Üye(25-29)10 ayKendini hiç meşgul etmeyi denedin mi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 ayYaşın kaç şu an?
14 Yorumla
Soran10 ay20
- 10 ay
mastürbasyon sayını azaltman gerekli öncelikle
Soran10 aybende farkındayımda olmuyor işte
- 10 ay
İşte sana destek olacak birini bulman gerekli. Çok mu yalnız kalıyorsun?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
10 ayNeden sayınız az bu kadar offf
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayMerhaba tecrüben var mi kadin ya da erkek
03 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBumu tetikliyor yoksa psikolojik veya hormonel mi anlamak lazim
Soran10 ayhormon olabilir tecrübem oldu yaklaşık bir yıl
Cevap sahibi10 ayAnladım detaylı konuşmak ister misiniz vaktiniz varsa
Gizli Üye(36-45)10 ayHiç yaşamadın di mi?
01 Yorumla
Soran10 ayyaşadım ona rağmen hala böyleiym
- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
10 ayterapiye git
10 Yorumla
10 ayDoyman lazım ancak öyle geçer
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
10 ayOruç tut
10 Yorumla Sevgilin var mı
12 Yorumla
Soran10 aysanal var reel tercik etmedim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayEe git seviş o zaman
06 Yorumla
Soran10 ayşuanlık pek müsait değil ortamım
- 10 ay
1 hafta sonra seviş o zaman
Soran10 ayaile evindeyim rahat bir ortamım yok baskı var
- 10 ay
Hiç mi dışarı çıkmıyorsun, gündüz yapılıyor bu seks işi. Çarşıya diye gezmeye çıkarsın halledersin
Soran10 ayneslee seks değil her türlü yapılırda mesele kendimi dizginleyemememk yaptıkça yapıcam habire istiyecem bi yerde bırakmam lazım
- 10 ay
evden çık o zaman kızım. kendi hayatına başla
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaşa bağlı olabilirmi nediyorsun
00 Yorumlayok mu kimse
10 YorumlaŞap kullan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNe zamandır böyle
05 Yorumla
Soran10 ayergenlikten itibaren 20 yaşşındayım şu an
Cevap sahibi10 ayKeyfin yokken mo daha çok mastürbasyon ihtiyacı duyuyorsun yoksa bugün boş gecmemeliyim mi diyorsun
Soran10 ayen ufak şeye yükseliyorum elide değil ama keyifsizken syaısı artıor
Cevap sahibi10 ayKeyifsizken onunla mutlu oluyorsun o yüzden daha çok keyifsizken oluyor konuşmak istersen yazabilirsin seviyeli konusuruz
Cevap sahibi10 ayBirde tam boşalma oluyor mu
5 ayyaniyomm
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler