Yav bak ben sana şakasına öyle demiştim, öyle @q yazdığımda da ciddiye alma. Tohum falan diyorsun, sen ayıp ettin. Büyüğümsün yani, insan bir öneride bulunur. Neyse iyi akşamlar
Tercihlerini sorgulamadım, sadece sen bir kadın olarak düşünceni öğrenmek istedim ki sen onu dedikten sonra şakasına en son yorumu yapmıştım, hatta şaka olduğu belli olsun diye emoji koydum. Zaten artık her kız, sadece yakışıklı, boylu poslu ve büyük p*nisli erkek istiyor; öyle olmayan erkekleri de erkekten saymıyor. Buna bir şey demiyorum zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O tamemen yanlış bir cinsel mit , ben şahsen orta boyutlu penisli biriyle olmak isterim 🙂
Orta boyuttan kasıt kaç santim?
14, 15 santim sanırım orta boyut 🙂
Kardeşim orta iyidir. Bak bı kız vardı sevgilisinin 25 cm penisi varmış ben 17 cm le kizi Şi"**"düm.
Bunu çeşitli yaprak yiyenler cevaplamalı arkadaşlar.
Herkes bi cm yarışına girmiş ag.
Aga amaç yarış değil, ben yarın öbür gün bir şekilde evlenebilirsem aldatılırım diye korkuyorum. Biliyorsun ki artık kimseye güvenilmiyor.
herkes titaniği isterde. binincede keşke binmeseydim der
İşleve bak gerisi boş.
Ama hiçbir kız buna bakmaz ki, boyut da iste
*ister
Biz ne edek 19 buyukmu yani bu simdi
Tamam şanslısın, havanı da attın @q
Ben senin @q ayrıca
Ahahahahaha
Ayıp ediyorsun @q
Sen ayıp ediyon @q tohumu
Yav bak ben sana şakasına öyle demiştim, öyle @q yazdığımda da ciddiye alma. Tohum falan diyorsun, sen ayıp ettin. Büyüğümsün yani, insan bir öneride bulunur. Neyse iyi akşamlar
Boyu değil işlevi önemli
Ama hiçbir kız sadece işlev istemez ki, bpyutta ister
Gurme
Yalan aw
bilmiyorum deneyimim yok ama aşırı derecede büyük olması da iyi değil
Boyuna da bakıyo insanlar
@Cefternal olabilir bilmiyorum ama büyük olup onu kullanmayı bilmeyen de olabilir
Sen bir yazsana sorular soracağım
Kızı rahatsız etme kardeş
Düşüncesini söyledi, bitti
E tabi o da bi seçenek
yani çok da ufak olmasın
En az kaç olmalı?
15 olsun
Soruyu soran seninki küçük yazma cewap ağlarsın
@Ykslbyr1905 kral şaka yolla sana cevap yazdım, ciddiye aldın herhalde. Şimdi niye bana oynuyorsun ki?
Evet büyük olmalı
Kaç cm mesela?
20 22
Sen TR'de değilsin o zaman çünkü TR erkeklerinde öyle olan sayısı yok gibi bir şey ya hani
Soran çocuk sen ekleme yaptır 13 nedir ya çocuk pipis i gibi
Bamyalar yüzünden partnerim yok
Bamya falan ayıp oluyor abla yani
İnsanın elinde olmayan sebepten dolayı böyle demek hoş değil
Senin neyin var ki? 😅
O zaman tercihlerimi sorgulama bende bamya demeyeyim
Tercihlerini sorgulamadım, sadece sen bir kadın olarak düşünceni öğrenmek istedim ki sen onu dedikten sonra şakasına en son yorumu yapmıştım, hatta şaka olduğu belli olsun diye emoji koydum. Zaten artık her kız, sadece yakışıklı, boylu poslu ve büyük p*nisli erkek istiyor; öyle olmayan erkekleri de erkekten saymıyor. Buna bir şey demiyorum zaten.
14 cm İdeal fazlasıyla tatmin edebiliyorum
abı buyukluge takılmayın ıslevı onemlı performans
Şimdi doluşur 25 cm diyenler
Keşke herkesin standart olsa
Büyük ya da ideal boyut
En az 14 15
13 olarak üzüldüm ahah
ulan şimdiye kadar tek kişiyle yapmışsın, boyutsal anlamda hemen fikri edinmişsin :D
Gerçekçi
18 iş görür mü
türk kızları için 20 üüstü olmalı