Şişman olan erkeklerin penisi de mi büyük oluyor ? Şişman olan erkeklerin penisi de mi büyük oluyor ?
Not : Öylesine sordum.
Not : Öylesine sordum.
Göbek bölgesindeki yağı çok olan erkeklerde kasiklarda yağ biriktigi için normal halinden 3-5 cm daha kısa olur çünkü yağın altında kalır belli bir kısmı ma kilo verince hemen normal boyuna döner çok yaşadım bu durumu
büyük penismi seviyorsun yoksa korkunmu var büyük penise
Hayır işim olmaz ! Takmıyorum bile erkekleri :D
neden lezmisin yoksa
Evlenene kadar kimseyle olmayacağım.. Evlenemesem de napalım gene böyle yaşayacağım.. Kimseyle çıkmadım bile...
dene bence tecrübe kazanırsın anal ya da oral yapabilirsin ilerde sana zararı olmaz neredensin
Saçmalama iğrençler... Öyle bakireyim diyemem kendime saygım yiter... Kimsenin de cinsel açlığını doyurmak isttemiyorum.. Seks değil hersey hayatta -_-
merakın yok mu peki örnegin 30 yaşını geçtin halen evlenemedin yapmayacakmısın yani nasıl duracaksın seks mutluluktur bence hayatım boyunca tek mutluluk seks olarak gördüm yapsan ne olacakki
Bilmiyorum o kadar ilerisini ama olursa da o yaştan sonra ancak çok çok guveneceğim biriyle olur , çok düşük ihtimal bu... Ama hani olmasa da kaybım yok bence... Mutluluk , başka mutluluk yok mu? Kimseye laf ettirmem daha iyi.
mast yapıyon sanırım fazla aramam dedigine göre boy kilon kaç
Sebep? 164 boy , kilo 48 ?
mast çok yapıyorsan bir erkekle olma istegin azalır reeli pek merak etmezsin bu yüzden sordum p*rno izlermisin peki
Alakasi yok
Cevap
21Cevap
Penisin şişmanlıkla zayıflıkla iri bir adam kaslı bir adam olmakla felan alakası yoktur
hayır canım şişman erkeklerin penis dibinde yağ birikir göbeğe gömülür miki küçülür. zayıf erkek ise bereket tanrısı gibi penisini gere geregösterir git çamaşır as
Tam tersi yağ bağladığından küçük gösteriyor penisi olduğundan.
hafif balıketliyim boyu 18 ama kiloyla alakası yok genetik
şişmanlıkla alakası yok. ama şişman olanların biraz daha küçük görünebilir
Bence bu sadece hurafe. Şişman değilim ama çok şükür yani :)
Genelde tam tersi kucuk oluyo yaglar bir kismini icinde tutuyo
Alakası yok. Ben 80 kiloyum ve epey kalın penisim var
Büyükten kastın uzunluksa hayır onlarınki kısa oluyor... Ama kalınlık olarak bilemem
O zaman küçük olanlar da bol yemek yerdi.
kilodan dolayi içe geçmiş. :-D
Ben şişman Değilim ama KIZLAR büyük diyorlar
Penis'in fizikle pek ilgisi yok.
yok daha küçük oluyor?
hee gocaman, tır gibin.
tam tersi..
Tam tersi :)
alakası yok maalsef
alakası yok
tam tersi
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?